DNA TV Hubi: jatkuva tallennus kiintolevylle

Hei,

Onko DNA TV Hubilla mahdollista tehdä jatkuvia tallennuksia kiintolevylle kuten kaikilla aiemmilla Wbox digibokseilla? Eli esim. haluaisin tallentaa vaikka "Selviytyjät" ohjelman aina, niin onnistuuko?

Jos ei niin onko ominaisuus edes tulossa, jos on niin milloin (aikataulua tiedossa edes kuukauden tarkkuudella)?

Jos tallennus on mahdollista niin miten?

Kommentit

• Tietääkseni se on mahdollista joskus tulevaisuudessa Hubiin erikseen myytävälle kiintolevylle - ei muille kiintolevyille.
    Se. että toimiikio siinä hakusanatallennus, on toinen juttu. Wbox:n tallennusominaisuudet olen todennut puutteellisiksi, kun myös uusinnat tarttuvat levylle.
  • Ei ole ainakaan nyt, eikä taida olla virallista tietoa että koska olisi tulossa
  • Onko tähän tullut jotain muutosta? Kannattaako siis jatkaa vanhalla Wboxilla vai voiko sen jo korvata Hubilla, jossa kovalevy. Sarjatallennus ja hakusanatallennus on kyllä tarpeen, joten jos ne puuttu (mikä aika käsittämätöntä tänä päivänä) niin Hubi ei ole kovin hääppönen nykyaikaiseksi digiboksiksi.
  • Ei muutosta.
  • Kirjoitin tästä ihan virallisen reklamaation DNA:lle, sillä on hienoa että tällaisia palveluja kehitetään, mutta ei niitä saisi myydä väärin perustein asiakkaille. Minäkin varta vasten kysyin myyjältä, voiko tällä korvata Wbox HD:n, johon hän vastasi kyllä, mutta näihän ei ole. Moni jo pitkään käytössä ollut ominaisuus loistaa poissaolollaan Hubissa, ja tämän pitäisi kertoa rehellisesti myyntitilanteessa.
  • Minulla on Dna hubi. Teen jatkuvatallenteet PC:n kautta. Onnistuu samalla tavalla kuin aiemmin wboxilla.
  • PC kautta, kännykällä ja tabletilla voi tehdä ne dnan pilveen, muttei laitteen omalle kovalevylle.
  • Mitä uutta kovalevy tuo verrattuna vanhaan tapaan toimia. Paljonko kovalevy maksaa DNA myymälässä.
  • Hub mahdollistaa Maksukanavien  ja ilmaiskanavien tallennus paikallisesti,
  • Siis hub kovalevy mahdollistaa ilmais ja maksukanavien tallentamisen kovalevylle. Ei IPTV netti lähetykset.
  • Onkos ainoastaan Watson hubilla kuin tallentaa IPTV kanavia kovalevylle?

• Watson on yksi palvelu, missä voi tallentaa IPTV kanavia usb laitteisiin.
  • Montaako kanavaa hubi voi tallentaa yhtä aikaa kiintolevylle?
  • Kolmea, käytännössä kahta. Ja yhtä, jos haluaa katsoa mitä tahansa kanavaa.
    Kolmea tallennettaessa pitää kaikkien olla (ehkä) samassa kanavanipussa, ei realistinen vaihtoehto. Jos haluaa katsoa telkkaria kahta tallennettaessa, pitää kanavien olla samassa nipussa, ei realistista välttämättä.
    Tosin en ole tästä kaikesta 100% varma, paitsi yhtä tallennettaessa.
  • Oman kokemukseni mukaan yhtä kanavaa voi tallentaa, eikä sittenkään enää voi edes katsoa muita kanavia, paitsi ehkä samasta kanavanipusta.