DNA TV hubi jumittuu aina avatessa

Hei,
Onkohan nyt tullut jokin muutos DNA TV hubiin, joka aiheuttaa jatkuvan jumittumisen. Aina kun haluaa aloittaa katselun täytyy käyttää virtapiuha irti hubista, että käynnistyy. Aikaisemmin näin kävi vain silloin tällöin ja se on ok. Nyt täytyy piuha käyttää irti joka kerta. Olen yrittänyt myös sulkea hubin ensin ja sitten vasta TV:n mutta ei auta. Kyllä näin kalliin palvelun olettaisi myös toimivan...

Kommentit

• Hei Sanna! Laitteeseen ei ole ainakaan tullut päivitystä joka olisi muuttanut tilannetta. Millä tapaa ongelma siis tarkalleen ilmenee ja mitä teit Hubilla viimeiseksi ennen katselun lopettamista ja mitä yritit laitteella tehdä vai jumittuuko tuo suoraan käynnistyksessä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei. Tämä on nyt jatkunut joitakin viikkoja ja näyttää menevän pahemmaksi. Katson siis DNA TVtä ja kun lopetan, sammutan TVn ja DNA TV näyttää sammuvan automaattisesti (valo muuttuu punaiseksi). Kun aloitan katselun uudelleen DNA TV ei käynnisty - ruutu pysyy mustana. Toisinaan pääsen android valikkoon (mökki) ja sieltä eri sovelluksissa hyppimällä saan myös DNA TVn heräämään. Suurimmaksi osaksi auttaa vain virtapiuhan irtikäyttäminen. Olen myös kokeillut sitä, että lopettaessa menen android-valikkoon ja sammutan TVn vasta sitten - ei auttanut.
    Sanna
  • Osalla käyttäjistä oli tuossa ilmennyt samankaltaisia vikoja ja tässä on auttanut Hubin käynnistäminen ensin ja sitten vasta TV:n käynnistys.

Musta ruutu laitteen avatessa on ilmennyt myös vain tietyillä televisioilla, mutta itse vika on kuitenkin DNA TV Hubin puolella ja näitä myös on korjattu useammalla laitteella, onko kyse minkä merkin ja mallin televisiosta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos vinkeistä. TV on Panasonic TX-P42S10E.
    Sanna
  • Minulla auttoi, kun menin asetuksiin ja poistin dnatv päivityksen ja nyt käytän dnatv versiota 29.
    Sami S
  • Mistä ja miten sen version pääsee vaihtamaan? Voisikohan siellä myös jatkaa aikaa alapalkin info -tekstin näkymiselle kanavan vaihdon yhteydessä? Kolme sekuntia se näkyy, mutta kun olen hidas lukemaan.
    Kohta kypsä.
  • Android mökki, asetukset, sovellukset, dnatv, poista päivitykset ja ei päivitä kun hubi pyytää. Jos haluaa takaisin uuteen versioon, niin päivittää. Info aikaa ei voi muuttaa.
    Sami S
  • Onnistui, kiitos. Tuli vaan samalla noita maksukanavia valikkoon satoja. Menee taas puoli tuntia sitä sontaa siivotessa, mutta toivottavasti tämä DNA:n lippulaiva toimii nyt edes vähän paremmin.
    Kohta kypsä.
  • Korjatkaahan sama vika myös Sony KDL-mallien osalta. Vai mistä näitä vikoja on korjattu?
    Mikko
  • Hubi ollut nyt muutaman päivän käytössä ja herkkä laite on, Areenasta ja Youtubesta poistuessa jumittanut muutaman kerran, etenkin pidemmän ohjelman keskeltä poistuessa. Jääköhän muistiin jotain minkä pitäisi poistua automaattisesti, voiko tuota ominaisuutta korjata hubin asetuksista?
    Hyvä parannus sinänsä pieneen Sonyn pian kympin täyttävään lättyyn, lisää elinikää tälle.🤗
    Teuvo
  • Taisin keksiäkin syyn ojaan joutumiselle, areenasta pitää palata samoja polkuja takaisin paluunäppäimellä eikä yrittää loikata suoraan takaisin. Ojaanhan tuossa joutuu.
    Teuvo