DNA TV Hubi: katselukohta (ja palkki) eivät tallennut aina

Hei,

TV Hubin kautta käytettyna DNA TV:n katselukohta verkkotallenteessa ei aina tallennu eikä myöskään sitä koskeva "palkki" päivity.

Eli jos katson ohjelmaa vaikka puoliväliin ja lopetan katselun normaalilla tavalla, niin seuraavalla kerralla katselu alkaa jälleen alusta. Katselukohtaa osoittava palkki ei tällöin ilmesty ohjelman kuvakkeen alareunaan niin kuin pitäisi.

Näin ei käy joka kerta, mutta todella usein kuitenkin. Olen päivittänyt sekä boksin ohjelmiston että boksissa olevan DNA TV -ohjelmiston uusimpaan.

Jos katson netin kautta eli nettiselaimella, niin katselun lopettamiskohta tallentuu DNA:n järjestelmään ja katselukohtaa osoittava palkki näkyy ohjelman kuvakkeen alareunassa pinkillä värillä. Eli selaimella homma toimii niin kuin kuuluukin.

old-customer Ilmoita asiaton sisältö