Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Dna Tv Hubi käytettynä

Onko järkee vai ei ? Voiko käyttää kaapeliboxina ilman sopimuksia ? Jos ei niin millasen sopparin tarvitsee ? Riittääkö Dna Tv + Tallennus tilaus 6,90 € / kk ? Mitä muita sopimuksia käytetyn laitteen kanssa vain onko ihan samoja kuin " Ostetunkin " laitteen kanssa ?

Kommentit

 • Täällä saamani asiakaspalvelijan viestin perusteella hubi ei vaadi sopimuksia, mutta silloin näkyvät vain salaamattomat kanavat.
  YLE Areena ei kuulemma toimi. Virtalähdekin on kuulemma huonolaatuinen (konkkavikainen).
  Harrastusmielessähän tuon voinee hankkia, jos on valmis kohtaamaan hubin muutkin ongelmat.
  Minulle myyjä soitti ja yritti sitä tarjota, mutta en ottanut, kun vaimo ei sen kanssa kuitenkaan tulisi toimeen - itse ehkä siitä selviäisin.
 • Toisen täällä kirjoitetun viestin mukaan tuo hubatus voisi maksaa 19,90e/kk, vaikka se laite olisi oma. myöskin saanut sen käsityksen ettei sillä näy ilman sopimusta vissiin edes kanavat virittimellä, mutta siitä en ole varma.

  Odotellaan mielenkiinnolla vastausta DNA:lta!
 • Minulla on Humax WboxHD digiboksi ja kaikki toimii, kanavat, tallennus ja ym.
  Netin kautta tv:n ruutu, netflix, ym. Ei ongelmaa. Kysynkin että, miksi siirtyä johonkin hubiin???
 • Tässä linkissä annetaan ruusuista kuvaa tulevaisuudesta.
  https://www.is.fi/digitoday/art-2000005203351.html
  Miten on kannattaako nyt lähteä tähän mukaan?
 • Eihän tossa välttämättä mitään järkeä ole mutta huvittaa kokeilla eri laitteita 😃 Ja jos kohtuuhintaan sais kaapeliboxin josta katsella tallenteita sekä kaapeli ilmaiskanavia se olis ihan ok , sellaseen casuaaliin katseluun jolloin ei pienet pätkimiset haittaa . Netistä kumminkin tulee sportit ym. Netflixit katsottua . 19,90 / kk en ala tosta maksamaan...
 • Tossa jutussa joka on vanha, kerrottiin näin:

  Televisiovirittimiin nimittäin pääsee käsiksi vain DNA TV -tunnukset omistava käyttäjä, ja TV-hubin aloitusnäkymä aukeaa teleoperaattorin oman televisiopalvelun puolelle.

  Laitteen Android TV -toimintoja on mahdollista käyttää myös ilman DNA-tunnuksia, mutta tällöin TV-hubin toiminnallisuus rajoittuu nettitelevisioon.


  Edelleen odotan kanssa DNA:n vastausta hintaan?
 • Tosin olen DNA monopoli alueella, joten maksan liittymästä tv liit. ja / valok. plus 200/ tv 24€ ja 8Mix kanavista 63,60€!??? Kovat on hinnat sanoisin.
 • Parin vuoden jälkeen jään eläkkeelle, niin ei ole varaa maksella kohtuuttomia tv:n katselusmaksuja, joten odotankin DNA.n ottavan huomioon tulevaisuudessa vähävaraiset eläkeläiset?
 • joten odotankin DNA.n ottavan huomioon tulevaisuudessa vähävaraiset eläkeläiset? ....ja toivon..:-)
 • Itse olen tietotekniikan opiskellut ja jatkokurssit käynyt.:-), En ole koskaan työurani aikana törmännyt dna:n ongelmaan kehittää tuotettaan. Olen valmis ottamaan ko tuotteen testiin nykyisessä asuinpaikassani.
 • ....siis vain laite testiin ja puolueeton arvio toimivuudesta, niin sanotun 200M verkossa. Paikan voin sanoa ja se on Naantali.
 • ..menee yksin puheluksi mutta, nykyinen digiboksi on jo 4 vuotta vanha. HD kuvaa tallentaa kiitettävästi, riippuen tietysti lähteestä. 4K tulee läpi eikä tatvitse muuttaa tulo lähdettä. Miten on 4K hubilla?
 • DNA TV Hubi vaatii toimiakseen DNA TV tilauksen. Ilman DNA TV -liittymää ei hubilla ei näe peruskanavia.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Eli käytetty Hubi + Dna Tv tallennuksella asiakasetuna 3,45 € / kk ( Nettilliittymä asiakkaille ) Näkee peruskanavat ja voi käyttää Android puolta ? Kanavapaketit samanlaisia tilauksia kuin muutenkin ?
  Sori , niin monta kysymystä 😃
 • Iiro: Olenko saanut asiakaspalvelijalta väärää tietoa, kun minulle on kerrottu, että voisin säilyttää nykyisen TV-korttini siinä olevilla DNA TV tallennuksella (3,45 €/kk) ja MIX 4 paketilla ja että hubiin minun ei noita palveluita tarvitsisi siirtää?
  Eikö tuolloin hubi:llapysty tekemmään mitään?
 • Saapas 2.0: Hubilla ei pysty tallentamaan kanavanvalitsijan kautta tulevia kanavia, ellet lisäksi hanki DNA:n kiintolevyä. Ja sinne ei voi tallentaa IPTV-kanavia.
  Toiveesi täyttänee takuutarkastettu Wbox ja ulkoinen kiintolevy.
 • Onko nämä vastaukset asiakaspalvelulta tarkoituksella tälläisiä vaillinaisia, että voi sitten tarpeen tullen ne tulkita kukakin itselle sopivimmalla tavalla.

  Ensiksi; onko "DNA TV-Liittymä", "DNA TV tallennuksella", "DNA TV -sovellus" (Ihan oikeasti kaikki nämä nimet tuolle samalle palvelulle löytyy sivuiltanne) Hinta tallennuksella norm. 6,90/kk (etuasiakas:3,45e/kk) sama, hubilla ja ilman, hubilla puhutaan "DNA TV Tallennuksella TV-hubille" palvelusta ja edelleen en voi ymmärtää tuota hinnottelua sivuilla, jossa lukee näin (myös 24kk kiinteänsopimuksen jälkeen):

  "Tilaukseen kuuluu DNA TV Tallennuksella TV-hubille (19,90 €/kk) sisältäen verkkotallennuksen ja oikeuden käyttää vuokraamoa." 

  onko siis eriasia DNA TV hubilla ja ilman? 

  Aikaisemmassa keskustelussa jos tekee nyt uuden sopimuksen hubista se maksaa tosiaan asiakaspalvelunmielestä myös 24kk jakson jälkeen tuon 19,90.

  Mutta ei tässä ole siihen vastattu vieläkään, että maksaako se käytetty hubi liitettynä "DNA TV:seen" nyt sen 3,45e/kk vai 19,90e/kk

  Takuutarkastettuja Wboxeja ei ole ollut pitkään aikaan tarjolla...
 • En PW tarvi tallennusta välttämättä ollenkaan...Eipä tota laitetta voi ennen hankkia kunnes Dna vääntää rautalangasta tai paremminkin Suomeksi noi hinnat..
 • Saapas 2.0: Saakohan noita hubeja edes edullisesti käytettynä? Kerran katsoin myynnissä olevia hubeja ja ne vaikuttivat kalliilta.
  Niiden kuntokin voi olla sitä sun tätä, kun omistaja niistä haluaa luopua.

  Minulla on nyt Valokaapeli Plus liittymä, jossa ei ole sitoutumisaikaa.
  Samalla lliitymähinnalla (samalla nopudella) saisin Valokaapeli Plus + TV Hub liittymän, jos sitoutuisin 24 kk:ksi. Sitoutumisajan jälkeen liittymän hinta säilyisi samana.
  Eli hubin hinta olisi 24 kk:n sitoutumisaika. Sitten on kyse siitä, miten arvostaa tuota sitoutumisaikaa.  Itse vihaan sitä!
  DNA:lla on inhottava tapa vaatia aina sitoutumisaikaa vanhalta asiakkaalta, jos vaihtaa liittymää.

  Minuakin kiinnostaisi hubin kokeilu, mutta ...

  Iirolta toivon vastausta kysymykseeni.
 • JJJN: Kysyit "Onko nämä vastaukset asiakaspalvelulta tarkoituksella tälläisiä vaillinaisia, että voi sitten tarpeen tullen ne tulkita kukakin itselle sopivimmalla tavalla."
  Väittäisin, että näin on. Tyhjentävää vastausta on mahdotonta saada kirjallisena, koska siitä jää todiste. Pyrkimyksenä heillä on vain myynnin edistäminen ja silloin kaikki negatiivinen pitää pyrkiä peittämään vaillinnaisilla vastauksilla.
  Siksi sähköpostillakin lähetettyyn kysymykseen vastataan puhelinsoitolla.
 • 90 - 100 € nopeesti katsottuna löytyy tällä hetkellä , 50 € taitaa olla halvin mitä oon nähnyt . Puhelimitse lupasivat tosiaan normi Dna Tv systeemin käytetyn kylkeen 6,90 € / kk Eli varmaan saa etuhintasenakin sitten .Tuli vaan vähän myyntilatinaa kuunneltua samalla .
 • Saapas 2.0: Onko sinulla nyt DNA:n kaapeliliittymä?
  Jos on, onko se Valokaapeli Plus liittymä?
  Valokaapeli Plus liittymän vaihtoa liittymä+hubi liittymäksi kannattaisi kysyä. Sen mukana toki tulisi 24 kk:n sitoutumisaika, mutta myöa ilmainen hubi ja DNA TV.
 • Muuten PW kävisi toi mutta kun on Tuplakaista niin ei onnistu tuo  . Sain viestinä ton tarjouksen aiemmin kustantais 12.90 € / kk enemmän kuin tän hetkinen systeemi . + Tarvis hankkia uusi modeemi . Nimimerkki pennin venytystä en lopeta ..
 • Täällä olevilla "asiakaspalvelijoilla" ei ole mitään realiteettaja mistään asioista. Mielenkiintoista olisi tietää onko homma vapaaehtoista vai maksetaanko silloin tällöin jaarittelusta jotain. DNAn edustajina voisi olettaa asiantuntemusta sekä osallistumista. Ei siis anna kovin hyvää kuvaa - edelleenkään.
  Tuskin ovat edes ajatelleet laitteen jälkimarkkinaa, ja mitään vastauksia ei ole siitä syystä antaa käytettyjen laitteiden toiminnalle. Kukaan tosin ei sopimusaikana voi myydä laitetta käytettäväksi ja irtautua samalla sopimuksesta. Beats me.
 • Nykyinen Wbox tallentaa kaikki kanavat. Ei ymmärrä miksi ei ole mahdollista hubilla. Valokaapeli Plus liittymä + DNA TV tilaus. 4K tulevaisuus on joskus. Netflix ym toki tarjoaa jotain.
 • .....ja "valokaapeli plus 200m" joka ei sitä ole vaikka niin markkinoidaan. Saman taloyhtiön muut yhteydet vaikuttavat yhteyden nopeuteen. Eli ollaan varsinkin viikonlp ja arkisin ilta aikaan kaukana 200...TV:n kautta internettin pääsee ja saa tilattua kanavapaketit "kohtuu" hintaan.
 • Kertokaa kokemuksia, kun on siirrytty perus digibox:sta ...hubiin??
 • Kokemuksia perusdigiboksista hubiin siirtymisestä. Entinen digiboksi oli noin kymmenisen vuotta vanha Humax PVR 9200C, jossa kaapelikortilla Mix8-kanavapaketti. Puutteena siinä oli lähinnä HD-kanavien puuttuminen, ja lisäksi kiinnosti saada suoratoistopalveluja kuten Netflix yms. helpommin käytettäväksi. Käytin niitä TV:hen liitetyn läppärin kautta, joka tuntui hieman työläältä. Minulla oli jo ennen hubin hankintaa myös DNA TV nettitallennuksella, jota käytettiin myös läppärillä ja tabletilla. Hubi lupasi yhdistää kaikki haluamani palvelut yhteen helppokäyttöiseen pakettiin, joten sen hankkiminen kiinnosti, vaikka hinta olikin kova.

  En halunnut mitään määräaikaissopimuksia, joten kävin ostamassa laitteen verkkokaupasta. Ensimmäinen virhe oli se, etten sitä siellä "rekisteröinyt" DNA:lle. Ei tullut mieleenkään että sellaista tarvittaisiin, ja toisaalta aluksi oli tarkoitus vain testailla laitetta, joten en vielä ajatellut että olisi tarvetta siirtää kanavapakettiakaan hubiin. Toisaalta oletus oli, että kun minulla on jo DNA TV tunnukset, niin syötän ne vaan laitteeseen ja homma pelittää.

  Mutta ei. Siinä alkoi melkoinen asiakaspalvelullinen farssi. Laittelin hubin kiinni telkkariin ja WLANiin, joka kyllä sujui oikein mukavan helposti, ja aloin kokeilemaan. Laite kysyi PIN-koodia, joka minulla kyllä oli, mutta eihän se sitä hyväksynyt, ja sitä ilman ei saanut näkymään edes ilmaisia TV-kanavia. No, eikun soittamaan asiakaspalveluun, että mitä nyt? "Pitää odotella pari päivää niin kyllä se siitä alkaa näkymään, laitteen rekisteröinti voi kestää jonkin aikaa", sieltä sanottiin. Jaa, vähän ihmetytti, mutta ajattelin että kaipa se jotain tietoja siirtää netin kautta tms. ja jäin odottelemaan. Sillä välin räpläilin hubin Android-puolta ja aloin tuntemaan pettymystä laitteen jumitteluun, eihän tällä olekaan niin kätevä käyttää kaikkia palveluita.

  No parin päivän päästä ei tietenkään alkanut edelleenkään tv-kanavat näkymään, ja taas soittelemaan asiakaspalveluun. Siinä yhteydessä sitten toisesta päästä todettiin, ettei laitetta vieläkään näy heidän järjestelmässä, ei ole tullut mitään tietoja myyjäliikkeeltä. Ai jaa, no eihän sinne mitään tietoja ole annettukaan niin mitenpä olisi. Kysyin että voisiko sen rekisteröinnin nyt tehdä tässä puhelimessa, mitä tietoja teille tarvitaan? "Ei ei ei, ei me sitä voida tehdä, se pitää tehdä myyjäliikkeessä, mutta se varmaan kestää kauan, voisit palauttaa sen hubin verkkokauppaan ja hakea toisen DNA-kaupasta niin saisit heti toimimaan."

  No, menin hubin kanssa verkkakauppaan ja kerroin että pitäisi kuulemma rekisteröidä se DNA:lle. Sieltä soittivat DNA:n asiakaspalveluun, josta kyselivät minun tiedot verkkokaupan myyjän välityksellä ja yllättäen homma sitten onnistuikin. Kotiin palatessa TV-kanavatkin jo näkyivät. Pienenä yllätyksenä sitten tuli taas että kaapelikortti lakkasi toimimasta, mutta toisaalta kanavapakettikin kuitenkin siirtyi hubiin, ja TV-puoli näytti kohtuullisen toimivalta, joten eipä siinä, ja nekin HD-kanavat näkyivät ihan hyvin. Kiva kiva...

  Mutta ei, sitten alkoi tökkimään se, kun ei niitä HD-kanavia saa tallennettua sinne verkkoon, eikä maksukanaviakaan, ja lisäksi oli myös ikävä ajansiirtotoimintoa, eli että tv-ohjelman saisi laitettua "pauselle", kun tulee tarve käydä jossain. Eli eikun kovalevyn hankintaan. Nyt jo koko laitten hinta nousi yli 400 euron, eli pitäisi olla aikalailla priimaa.

  Siinäpä sitten kovalevyn kanssa touhutessa tuli huomattua, että hubin tallennustoiminnallisuus on tosi alkeellinen, jopa siihen ikivanhaan Humaxiin tottuneelle. Ei mitään hakutoimintoja, ei toistuvia tallennuksia, meneillään olevan tallennuksen katselu hankalaa, mutta taisi kuitenkin onnistua jotenkin kikkailemalla, mutta pahimpana vikana se, että tallennukset ei edes toimi luotettavasti. Joskus ei tallennu ollenkaan, joskus katkeaa kesken ohjelman, joskus muka tulee tallenne, mutta mitään ei näy jne. Niinpä ohjelmien tallentaminen onkin nyt jäänyt aikalailla kokonaan pois. Löytyyhän noista kuitenkin aika monet Areenasta, Ruudusta tai C-Moresta, ja Netflixistä löytyy lisää katsottavaa. Tosin toisinaan noiden käyttö vähän tökkii, ja TV:n katselutuokion sijasta saakin jumppailla hubin ongelmien kanssa, irrotella virtajohtoa ja odotella käynnistymistä jne. voe voe.

  No, viimeisin hassuttelu tässä on vielä meneillään, kun vaihdoin ylihintaiseksi käyneen Mix8 Premium paketin C-Moreen. Ihmettelin sitten kun kaikki pakettiin kuuluvat kanavat ei näykään. Asiakaspalvelusta sain kuulla, että eihän niiden antennitaloudessa kuulukaan näkyä. No jaa, niin, mutta kun kyllä tässä edelleen ollaan kaapelin päässä. Lupasivat selvitellä asian ja ottaa sitten yhteyttä, että saadaan paketti päivitettyä kuntoon. Asia korjaantuneekin varmaan "any day now", kun on tuosta jo reilu puoli vuotta kulunut, kun sitä alettiin selvittelemään.
 • Ja vielä tuohon edelliseen vuodatukseen ja keskustelun aiheena olevaan käytettyyn hubiin liittyen kysymys. Jos joskus vaikka haluaisin myydä tuon hubin pois, niin miten sitten uusi omistaja saa sen rekisteröityä itselleen? Joko se nykyään onnistuu ihan asiakaspalveluun soittamalla, vai mitä temppuja pitää tehdä?

  Ja toiseksi noista peruskanavista. Nehän näkyy ihan ilman sen kummempia tilauksia ns. tavallisilla digibokseilla ja telkkareilla. Miksei hubilla?
 • Matti: Oletko hakenut hubiin kaapelikanavat etkä antennikanavia?
 • Elisaviihteen Boxeilla näkyy peruskanavat ilman mitään tilauksia myös Dna : n verkossa , kokeilin Netgem N7700 boxia kun harkitsin Elisaviihdettä . Oli itseasiassa pikaisen testin jälkeen ihan hyvän tuntuinen kaapeliboxi mutta luovun nyt toistaiseksi näistä Hubi - ja viihde hommista . Tarpeeksi viihdettä ennestään jo 😀
 • Hubia ei voi liittää voimassa olevaan dna TV tallennuksella tilaukseen, vaan pitää ottaa 19.90/kk tilaus jotta saisi esim verkkotallenteet näkymään hubin kautta. Tästä saatu kokemuspohjainen vahvistus ja myös asiakaspalvelusta sama viesti. Hubi on kuulemma enemmän kuin digiboksi, ja siksi vaatii erillisen tilauksen. itse hankin käytetyn hubin hajonneen wboxin tilalle verkkotallenteiden katsomiseksi telkusta, mutta täysin turha hankinta. DNAn sivuilta tuota tietoa ei kyllä selvästi saa selville. Jos on jo hubi-tilaus ja ostaa toisen hubin niin sille tarvitsee uuden tilauksen. Aika lyhytnäköistä liiketoimintaa dna:n puolelta, kun estetään kiertotalous ja laitteet jää täysin käyttämättömiksi tällaisella jälkimarkkinoiden tappamisella.
 • Voiko tuolla käytetyllä hubilla nykyään katsoa ilmaisia kanavia ilman tilausta? Aikaisemmin sekään ei onnistunut.
 • Joo, kaapelikanavat olen hakenut. Ei sieltä antennipuolelta mitään löydykään. Sitäkin joskus kokeilin.
 • Ostin avaamattoman Hubi - paketin henklöltä joka ei itse sitä tarvinnut . No selvisi sitten ettei sen linkitystä voi siirtää omiin nimiin kun kuuluu myyjän tarjouspakettiin ja mitkään kanavat ei näy ilman Dna Tv tilausta . Jäi epäselväksi saako sopimuksen loputtua laitteen siirrettyä toiselle ? Jokatapauksessa  ilman 19,90 / kk  tilausta ei näy Tv kanavat . ( en ota yhteyttä saadaksen Tv asiat kuntoon 😃 ) Ei viitsi maksaa vuokraa laitteesta .

  Vissiin laite toimii vaan Android boxina ilman Dna tilausta mutten siihenkään saanut selvää vastausta Dna : lta . Onneksi myyjä halusi laitteen takaisin kun hälle selvisi sama asia .

  Laite vaikutti muuten ihan riittävän hyvältä . Tälläsellä olis käyttöä jos panostettaisiin päivityksiin ja raudan tasoon enemmän . Smart telkkojen tukiaika kun on aika lyhyt niin siihen markkinarakoon tällänen sopis mun mielestä .
 • Äänitasojen vaihtelu joka muissa Hubi ketjuissa on mainittu oli kyllä huvittava , enkä löytänyt mistään suoraa linkkiä sovelluksiin vaan piti aina käydä vasemmalta koko rivi alas . Voi olla että sellanenkin jossain on mutta en löytänyt parissa tunnissa . Laite postiettu jo takasin .

  Se Tv kanava valikko missä alaspäin klikkaamalla näki tulevat ohjelmat oli mun mielestä hyvä . Myös Epg riittävän hyvä omaan käyttöön...Alkuasennus meni helposti ja kaikki toimi hyvin sen ajan mitä kokelin . Tv : tä , Dplay ja Areena sovelluksia...Ihan hyvin toimi . Olishan tota voinut käyttääkin jonkun aikaa mutta odotellaan jos hinnottelu joskus muuttuu ja hankitaan sitten mahd.
 • Hubi on nykyisin ilmainen - tosin edellyttää 24 kk:n sitoutumista, joten käytettynä sitä ei kannata ostaa!
  Sen TV-käyttö edellyttää DNA:n liittymän olemassaoloa. Tosin joutuu vaihtamaan liittymän sellaiseksi, johon hubi sisältyy ja siitä tulee se 24 kk:n sitoutumisaika.
  Tuo mainitsemasi 19,90 /kk ei ole hubin vuokra, vaan nettiliittymän hinta.
 • Jos tyytyy pelkkään verkkotallennukseen, niin 19,90 €/kk selviää. DNA:n kiintolevystä joutuu 24 kk:n ajan maksamaan 8,50 €/kk.
 • Ei ole 19.90e/kk nettiliittymän hinta vaan hubin "DNA TV tallennuksella (hubille)" palvelun hinta ja se ei sisällä nettiä. Sitä varmaan tarkoititkin kyllä, kunhan tarkensin.
 • No jos DnaTv liittymän hinta nousisi Hubin myötä 3,45 / 19,90 / kk eikä mitään saa omaksi niin kyllä tuon erotuksen voi ajatella vuokraksi .
  Kiintolevy osamaksu 24kk on 3,50 / kk

  https://kauppa4.dna.fi/TV/Televisiot-ja-oheislaitteet/DNA-Hubin-kovalevy/p/VMISC00004
 • Minulla on kaapelissa Valokaapeli Plus nettiliittymä ilman hubia. Jos haluaisi saman liittymän hubilla, hinta ei muuttuisi. Ainoastaan sitoutumisaika olisi taas 24 kk.
 • Tai no muuttuisi se sen verran, että DNA TV tallennuksella 3,45 €/kk jäisi pois, kun se sisällytettäisiin hubiin.
  Jotta pääsisin tallennuksissa nykytilanteeseen, joutuisin ottamaan DNA:n kiintolevyn 3,50 €/kk kahdeksi vuodeksi.
 • Niinhän tuolla oli aikaisemmin, että rupeavat tarjoamaan jatkosopimuksia nykyisillekkin hubin omistajille, kun haluavat sitoa asiakkaan 2 vuodeksi taas. Ja normihinta on ihan posketon hubin DNA TV:n osalta.

  Normihinta on kuitenkin netillä alkaen 38,90e/kk ja tarjoukset sitten tulee varsinkin taloyhtiöasiakkaille varmaan aina (kunhan sitoutuu 24kk).

  Antenni asiakkaana olen saanut yhden ainoa kerran tarjouksen että 4G netti+hubi 19,90e/kk. En kuitenkaan tarttunut tuohonkaan.

  Aluksi taisi hubin saada kertakaupalla oliko 109 eurolla (jos oikein muistan?), ne jotka joutui pois 17.5.2017 tehdystä maksukanava/T2 muutosalueelta? Sitä en tiedä mitä nämä maksaa siitä nyt sitten kuukaudessa, kun itse en tuohon kuulunut, eikä hubi ollut tarjollakaan heti tuolloin, vaan "ennakkomyynnissä"
 • Tänään tuli postissa tarjous kanavapakettiasiakkaille, hubi 9,95e/kk (24kk), sis DNA TV:N (tallennuksesta ei puhuta mitään, mutta pakkohan se on sekin sisältää.) 24kk jälkeen 19,90e/kk.

  Ei jää montaan euroa enää laitteelle hintaa (Koska DNA TV mobiiliin/korttimaksu jää pois 3,45e tai 6,90e/kk), mutta 24kk jälkeen sen voikin heittää roskiin, jos ei halua sitoutua mahdolliseen uuteen tarjoukseen.
 • Ei oo mulle tullut ainakaan vielä , toi on vissiin sitten niin että jos kanavapaketit jää tauolle niin hinta muuttuu normaaliksi ? Laitoin huvikseni kyselyn viestillä Dna : lle että millasta tarjousta on saatavilla .
 • Juuri noinhan se näyttää olevan, jos ei ole kanavapakettia käytössä, niin muuttuu normaalinhinnaston mukaiseksi tilaukseksi (19,90e/kk).
 • Minulle sanottiin suoraan, että vaikka on kanavapaketit jne., niin hubin käyttö maksaa 18.90€/kk, nyt 2 vuoden tarjousajan jälkeen.
 • Mullekin tuli toi tarjous kun kyselin viestillä :
  " DNA TV Hubin normaalihinta on 19,90e/kk ja tuo sopimus sisältää tuon 3,45e/kk maksavan DNA TV liittymän. Kuitenkin kanavapakettitilaajat saavat DNA TV Hubin puoleen hintaan eli hintaan 9,90e/kk. Sopimus 24kk määräaikainen. Tämä sopimus sisältää jo maksamasi DNA TV-liittymän joten kuukausimaksut kasvaisivat ainoastaan 6,45e. " + Vielä Viasat jalkapallo 2kk 0 € / 6kk tilaus tarjottiin kun kerroin että aikomus tilata se .
  En oo vielä tarttunu .


 • Minulle sanottiin suoraan 18.90€/kk. Ei väliä vaikka olen vanha asiakas ja ollut hubi jo 2 vuotta ja myös on kanavapaketit tilattuna DNAlta. Mainitsin tästä n.10€ paketista ja eivät olleet koskaan edes kuulleet asiasta mitään.
 • Välillä Dna : lla saa eri paikoista eri vastauksia , kannattaa ehkä kysyä tuolta ;

  https://www.dna.fi/ota-yhteytta-lomake-2 

  Josta mulle tuli tarjous . Itse oon Kaapeliverkossa , en tiedä oisko antenniasiakkaille sitten eri hinnat ?
 • Tuota kautta nimenomaan kysyin asiasta.
 • Aijaa , vähän erikoista . Uhkaa irtisanomisella jos vaikka hinnat muuttuu sitten 😃
 • Mä taas oon antenniverkossa, joten se ei vaikuta tarjoukseen sitten ainakaan. Erikoista kaikenkaikkiaan hinnoittelu.

  Eipä näytä lukevan missään tuossa tarjouksessa edes mihin asti se on voimassa, tilaaminen kuitenkin onnistuu vain puhelimella 0800 550 044.
 • @Kärpänen
  Uhkasin irtisanomisella, ei ollut merkitystä.
 • Kaveri antoi vanhan Hubin kovalevyn mun Hubiin. Kaverin vanhat tallenteet näkyy kovalevytallenteissa,  mutta ovat noita toimimattomia 0- tallenteita. Oma koetallennus onnistui ja näkyy. Pitäisikö levy nyt alustaa uudelleen, vai poistaa vaan vanhat toimimattomat tallenteet? Kannattaako tätä kovalevyä edes ottaa?
 • Et voi katsella omalla hubillasi toisella hubilla tehtyjä tallenteita. Ne koodataan aina siihen hubiin millä ne on tallennettu.

  Sinun kannattaa alustaa kovalevy, niin pääset niistä vanhoista eroon.
 • Tekeekö tuolla hubiboxilla mitään kun dna tv loppuu talosta? Näkyykö areena tai muut sovellukset ilman DNAtv:tä?
 • Android sovellukset toimii myös ilman DNA TV -liittymää.
  Joku DNA:lta voisi vahvistaa toimiiko DNA TV-sovellus (=näkyy ilmaiset TV-kanavat) myös sopimuksen päättymisen jälkeen vai sulkeutuuko se sovellus kokonaan?
 • Hei. Kiitos. Toimii. Ja tv : n katselu ja netti maksaa nyt 0 euroa. No sähköt tietty siihen päälle.
 • Siis mikä toimii? Android sovellukset joo, mutta TV:n ei sillä pitäisi näkyä ilman sopimusta (Virittimien kautta), joten nekö toimii kansa Piulla?
 • Sorry, epäselvä viestintäni. Android toimii. Tv näkyy muutenkin ilmaiseksi.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.