DNA TV Hubi

Minulla on laite ja dna tv tili, saako Dna yhdistettyä ne?

Kommentit

• Kysäse. Periaatteessa joudut tekemään 24kk sopimuksen (joka myös hubin sisältää), mutta näissä ei aina ole oikein tolkkua ja myös muuta olen kuullut.
    JJJ
  • Hullua, laite on ja Dna tv tilaus, miksi pitää vielä tehdä uusi tilaus. Laite menee ihan hukkaan, ei kovin ekologista.
    Dani
  • Kai tässä pohjalla on se että DNA TV hubille maksaa enemmän kuin pelkästään mobiiliin. Ja haluavat sitouttaa asiakkaita, joten siksi tuo 24kk diili, jonka hinta on sama hubilla tai ilman. Mutta jotku on täällä kertoneet että ovat hubin saaneet tiliin yhdistettyä, että kannattaa kokeilla onnea, asiakaspalvelusta.
    JJJ
  • Hei Dani!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa homma kuntoon niin saat Hubin toimintaan DNA TV:n kanssa. 😊

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.