DNA TV HUBI. projektori, pätkimisongelma

Tällä hetkellä käytössä olevat laitteet on DNA Hubi siitä hdmi Denon AVR-X3300W vahvistimelle ja sieltä Epson EH-TW9400 projektorille (HDMI:tä pitkin). Kuva saattaa näkyä 5-10 min jonka jälkeen alkaa pätkimään ja riittävän usein kun pätkäisee niin hubi saattaa mennä jumiin. Olen kokeillut inputtina muutamaa erilaista tarkkuutta hubilta, viimeisimpänä 720p, mutta sama ongelma jatkuu. Nettiiyhteys tulee DNA:n kaapelin kautta ja se kunnossa. Onko muita projektorin ja Hubin käyttäjiä ja miten olette saaneet yhdistelmän toimivaksi? Vanha PS3 toimii moitteetta FullHd resoluutiolla vahvisitmen kautta tykille...
Jarkko R Ilmoita asiaton sisältö