Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

DNA TV Hubi "väärä pin koodi"

Miten DNA TV hubilla voi katsoa televisiota? Jos yrittää käynnistää DNA TV sovelluksen niin se vain herjaa "väärä pin koodi". Mikä on oikea pin koodi ja miten sen voi syöttää laitteeseen? Miten laitteella voi katsoa televisiota? Se virittää kanavat mutta niitä ei voi katsoa mitenkään??

Kommentit

 • Päivitä laitos ja jos ei poistu kysely PIN-koodista, se on jäänyt rekisteröitymättä DNA:n puolelta, jolloin vikapalveluun soitto...
  JJJ
 • Onhan DNA TV tilattu?
  PW
 • Asiakaspalveluun kun soitin niin eivät pystyneet tekemään mitään kun soitin töistä. Olisi pitänyt olla se hubi siinä edessä ja kaivaa sieltä jotain numeroita. Töiden jälkeen kun soitin kotoa uudestaan asiakaspalveluun niin se oli jo kiinni.
  Mikko
 • Ja vikapalvelu ei pysty ratkaisemaan ongelmaa. No, huomenna uusi yritys...
  Mikko
 • Meillä sama ongelma. Ratkesiko sinun osalta jotenkin jo?
  Lotta
 • Just kytkin uuden DNA Hubin päälle. Asennukset meni siihen saakka hyvin kunnes tuota DNA TV:tä piti alkaa käyttämään.

  En päässyt syöttämään tuota DNA TV:n PIN koodia kysyi päivitetäänkö DNA TV ja tein ilmeisesti virheen että päivitin, samaan aikaan alla ja taustalla näkyi Väärä PIN. Nyt päivityksen jälkeen en löydä paikkaa mihin sen DNA TV:n PIN koodin voi syöttää.... Ei löydy valikoista.

  Mihin se syötetään?

  MM
 • Ei sitä voi syöttää mihinkään, eikä sitä tuossa vaiheessa tarvi mihinkään.

  Mitähän nyt on tapahtunut kun niin monella kyselee taas PIN-koodia yht.äkkiä. Näitä oli muitakin kyselijoitä, mutta kejut taitaa olla piilotettu... DNA:n vastaus on vaan että soita asiakaspalveluun. Itse soittaisin vikapalveluun, mutta eivät sieltä ilmeisesti osaa muka auttaa...
  JJJ
 • Hmm.

  Eikös tuo PIN tarvita, että saisi DNA TV:n näkyville ja telkkarikanavat näkyville? 

  MMM
 • Oma ongelmani ratkesi lopulta soittamalla asiakaspalveluun, asiakaspalvelun aukioloaikana. Samoin se DNA TV purkki pitää olla siinä edessä että saa laitteen pohjasta sen sarjanumeron. Vikapalvelu ei pysty korjaamaan ongelmaa, ainoastaan asiakaspalvelu.
  Mikko

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.