DNA Hubi ei käynnisty

Dna tv hubi ei käynisty pyörittää vain niitä väri pallukoita siinä alussa sitten lukee se Androidin ja sen jälkeen taas pyörii ne käynistys pallot siinä.ei toimi sekään reseptit nappula siitä ei tapahdu mitään eli taitaa olla laite rikki

Kommentit

• Ota laite hetkeksi irti virrasta, irrottele johdot laitteesta ja seinästä. Sen jälkeen kytke johdot uudelleen paikoilleen ja käynnistä laite. Auttaako?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ei oo auttanu oon tehny sen jo monta kertaa
  • Siinä tapauksessa olisitko puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä tilanteen jatkoselvitystä varten, kiitos.

www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Löytyikö syy? Sama vika...
  • laite meni vaihtoon.ei auttanu mikään konsti
  • Kiitos Asko nopeasta vastauksesta, DNA:lta ei ole vielä kommentoitu. Jostain syystä toisena päivänä rupesi toimimaan, kun ajoi dna:n netin alas (sama ei auttanut eilen eikä johtojen irrottelu tai resetointi) ja sitten rupes lataileen ja piti kirjautua uudelleen, ja nyt toimii.

• No kuinka ollakkaan oma boxi pyörittelee palloja vaan kuin silmiä. Sattumaa että alle viikko kun tulee uus malli? No annetaan pakkashoitoa kokeeks. Saaks mitenkään mitään eloa siihen, usb tikkua tai jotain?

Eilen ei millään halunnu pysyä max tai disney päällä vaan pomppas android päävalikkoon, sitten kun sarja alko pyöriä pysyttiin tolpillaan, jotenkin asiaan liittyvää? Oon bootloadereita ja lukitusten poistoja tehny ettei se ole uutta, jos jotenkin sais taas pelaan.
  • Tää on ihan susi koko vehje. Kuka näitä jaksaa koko ajan buuttailla ja repiä johtoja sieltä täältä. Tää palvelu on ihan paska ja dna yrittää paikkailla tätä paskaa pakettia uusilla paskoilla paketeilla. Ei oo toiminu kunnolla viimeiseen 2 vuoteen. Nyt ihan katastrofi tasolla.
    Lauri