DNA TV Hubi

Asensin hubille Discovery+ sovelluksen,ei aukea.Tv:ssä pyörii vain ympyrä/tms.
Olen käynnistänyt hubin uudelleen,poistanu ko. sovelluksen ja asentanut uudelleen.Mikään ei muutu,ruutu on pimeä ja rengas pyörii.
Onko hubi tullut jo tiensä päähän kohta 2 vuotta vanha? Päivitykset hubissa on tehty. Muuten hubi toimii normaalisti,Discovery+ kanssa ongelmia.Dplay,nykyinen Discovery+ toimi vaikkakin kuvan laatu oli huono.

Kommentit

• Testasin ja Dplay ikonista aukesi Discovery+ nykyään. Toimii, mutta kuvanlaatu on huono. Päivitin myös sovelluksen Discovery+ malliseksi ja toimii sekin. Kuvanlaatu vaan niin surkea, että ihan käyttökelvotonta (Ainakin ilmaistilauksessa), ehkä jotain 360p laadultaan.

Kokeile poistaa sovelluksen tiedot ja muisti, jos se auttaa.
    JJJ
  • Mä asensin ent. Dplay ihan android tv.n googlesta ei tarvi minkää boksien kautta 😀

tanjuska1941