Dna tv hubi

Olen muuttamassa antenniyhtiöstä kaapeliin. Toimiiko nykyinen hubiboksini
kaapelissa. Iptv : n kautta kai voin katsoa kaapelissakin ilman antennijohtoa. Haluaisin kuitenkin asentaa kaapeliantennijohdon, riittääkö
tv: n uudelleen viritys kaapeliin tai tarvitaanko jotain muita toimenpiteitä.
Satu

Kommentit

• Nykyinen Hubisi toimii myös kaapeliverkossa joten voit kytkeä sen antennikaapelin Hubiin. Ja muista tehdä Hubiin kanavahaku jos kerran katsot kanavia kaapeliverkon eikä IPTV:n kautta, IPTV:ssähän kanavahakua ei tarvita.
    Jari
  • Moikka, kanavahaku kannattaa tehdä uudelleen niin saat myös kaapeliverkon laajemman kanavavalikoiman laitteelle, muuta tuossa ei pitäisi muuton jälkeen tarvita