DNA TV Hubin käyttö Antennit TV talouksissa

HeiToimiiko DNA TV Hubi antenni TV talouksissa myös, koska kun muutin uuteen taloyhtiöön joka on antenni TV liitäntää tukeva talous, niin TV kanavat näkyvät kyllä, mutta kuvaa ei ilmesty televisioon?

Kommentit

• Moi Minna, kyllä Hubi toimii sekä kaapeli- että antennitalouksissa. Mitä tarkoitat ettei kuvaa ilmesty televisioon? Siiskö Hubin kuvaa ei tule telkkariin vaiko että kanavat ei näy jos katsoo Hubin kautta? Jos niin ettei koko Hubin kuvaa tule telkkariin niin kokeile vaihtaa telkkarin sisäänmenovalinnasta oikea HDMI-liitin.

Huomaa ettei Hubia ole pakko kytkeä lainkaan antennijohdolla vaan sitä voi käyttää myös pelkästään netin kautta, tosin silloin ei Nelonen Median kanavat Nelonen, Jim, Liv ja Hero näy suorana. Voi toki olla että voit silti tallentaa Nelonen Median kanavia vaikka ne ei suorana näykään.
    Jari
  • Olethan laitanut Hubin tehdasasetuksille ja hakenut kanavat uudestaan?