DNA tv hubin näyttölaitevaatimukset

Mitkä ovat hubiin liitettävän näytön minimivaatimukset?
Tarvitseeko siinä olla tv-viritin, vai riittääkö kaiuttimilla varustettu näyttö?

Kommentit

• Hei Jussi!

Televisiossa ei tarvitse välttämättä olla viritintä, vaan DNA Hubissa on itsessään kaksi HD-viritintä. Mikäli kytket hubin pelkästään HDMI-kaapelilla suoraan televisioon, on siinä hyvä olla kaiuttimet. Hubiin on mahdollista kytkeä myös optinen kaapeli S/PDIF -liitäntään jolloin äänet saa kytkettyä erikseen esim. vahvistimen kautta ulkoisille kaiuttimille.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hubissa ei ole TV-ulostuloa, joten jos TV:n haluaa antennisignaalin, se täytyy hoitaa kahtiajaolla.
    Useat ovat valittaneet, että uudet LG:n telkkarit toimivat huonosti Hubin kaverina.
    PW
  • Myös Pelkän näytön HDCP versio/tuki HDMI liitännässä on syytä myös selvittää, kun muutenkin on mustan ruudun ongelmaa. (joka ei kuulemma yksiselitteisesti johdu kuitenkaan HDCP:stä). Jos tarkoitus on käyttää jotain muuntokaapelia välissä, niin sitten kahta kauheemmin tuo olisi selvitettävä.
    JJJN
  • Ei kuulemma saa olla mikää LG UHD.
    ulla
  • @Ulla

Kyllä saa olla LG UHD. Itsellä ei hubi ole koskaan ollut kytkettynä muuhun. Ainoa ongelma mitä en ole tainnut koskaan kokea on ns. musta ruutu tai muut TV:hen liittyvät. Kaikki muut Hubin  ongelmat kylläkin 😀
    Jari
  • Jos näyttölaite on 4K kykyinen niin sen tukisi tukea HDCP 2.2.a. Muuta spesiaalia ei pitäisi vaatia
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja