DNA TV Hubin OK -napin toiminta

Hei,

DNA TV Hubin viimeisimmän päivityksen jälkeen on ilmennyt sellainen ongelma, että tallenteita ei oikein pääse katsomaan. Kaukosäätimen OK -napin painaminen vie useimmiten "Poista tallenne" -tilaan. OK -nappia täytyy painaa TODELLA nopeasti päästäkseen katsomaan tallennetta. Jos käytössä on yleiskaukosäädin, esim. Logitech, ei tallenteiden katsominen onnistu lainkaan. Ilmeisesti päivityksessä on OK -painikkeen signaalin vasteaikaa lyhennetty. Ennen päivitystä Hubi toimi moitteettomasti kaikilla kaukosäätimillä. Voisiko asiaan saada korjauksen?

Terveisin
Jukka Miettinen
Jukka Miettinen Ilmoita asiaton sisältö