DNA TV Hubin suoratoistovalikko

Onko mitenkään mahdollista lisätä ko. valikon kohtaan hubissa manuaalisesti omia kuten Disney+, Discovery+, Amazon Prime, HBO,..  tms. appin kautta tilattuja palveluita?? Lisätä sinne haluttuja appejä jotka vaativat tilauksen jonka tehnyt.  Ettei tartte mennä android kotiin ja sieltä...? Erikoista, siellähän on jo mm. Areena ja Ruutu. Joten miksei voisi ilmaisia lisätä myös mut tarve lähinnä saada jo muita ostettuja helposti saataville.

Tattis!!!