DNA TV hubin tallennukset nykii

Minulla laitteistona Dna tv hubi, vahvistin ja televisio. Aiemmin kaikki toimi hyvin, mutta nyt kun ostin uuden TV:n niin hubin tallennukset alkoivat nykiä. Kuitenkin kun vahvistimen ottaa välistä pois ja kytkee hubin suoraan telkkuun niin mitään ongelmaa ei ole. En kuitenkaan suoraan usko että vika olisi vahvistimesta, koska suorat lähetykset toimivat kunnolla, mutta tallenteet laittavat kuvan nykimään.

Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa tai onko jollain ehdottaa jotain korjausta?
Jaakko R Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Minulla hubi ei toimi ollenkaan vahvistimen kautta, ei tule minkäänlaista kuvaa televisioon, muut laitteet kyllä toimii. Olen siis joutunut kytkemään hubin suoraan television HDMI-porttiin.
    JP
  • Ensimmäiseen ongelmaan voisi katsoa onko useita skaalauksia tai 50/60hz muunnoksia matkalla. Eli kannattaa alkuun ottaa ne kaikki pois vahvistimesta ja antaa hubin hoitaa homma. Hubin ulostuloksi voi kokeilla myös eri asetuksia.

Jos ei näy ollenkaan vahvistimen kautta, vahvistimessa ei ole HDCP 2.2 suojausta, jonka hubi vaatii kaikilta 4K-laitteilta ketjussa. Eli vahvistimen jälkeen se vaaditaan TV:ltäkin tai taas ei kuvaa tule.