DNA TV (ios) sovellus ei käynnisty päivityksen jälkeen

Sovellus päivitetty tänään ja nyt ei enää aukea. Olen jo poistanut sovelluksen ja asentanut uudelleen. Edelleen sama ongelma.
JP

Kommentit

• Hei JP!

Mikä iOS-versio sinulla on käytössä? Eikö sovellus siis avaudu lainkaan vai miten ongelma tarkemmin ilmenee?
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • iOS 12.5.5 -versio. Uusin jonka ipad air tablettiin saa ladattua. Musta näyttö vilahtaa hetkeksi ja vasemmassa yläkulmassa lukee valkoisella DNA. Sitten sovellus kaatuu.
    JP
  • Tämä vika on parhaillaan selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Sama ongelma ja sama versio.
    KK
  • Sama ongelma myös täällä.
    Penni
  • Sama ongelma täällä myös!
    Jugi
  • Onko vikaan löytynyt ratkaisua, sama ongelma täälläkin sama päivitys versio.
    Ari
  • DNA TV -sovelluksen viimeisin päivitys on siis lakannut toimimasta vanhemmilla Applen laitteilla, joissa on  iOS versio 12.5.5. Uudemmilla laitteilla sovellus toimii normaalisti.

Uusi, ongelman korjaava päivitys on tulossa tämän viikon aikana.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • 👍
    KK
  • No niin, eilen oli tullut taas päivitys dna TV appikseen ja taas lopetti toimimasta. Johan se tässä välissä ehti hetken toimiakin...
    Jugi
  • Ja sama vika taas. Todella huonoa palvelua DNA:lta!!!
    JP
  • Kyllä, sama vika. Enpä olisi odottanut näin nopeasti edellisen jälkeen.
    Penni
  • Jos samaa ongelmaa ilmenee niin olettehan yhteydessä maksuttomaan vikapäivystyksen numeroomme 0800 300 500, niin päästään selvittämään ongelmaa tarkemmin ja saadaan tarvittaessa vika korjaukseen mahdollisimman pian, kiitos.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Onko tälle jo korjaus olemassa? Ei näytä toimivan ainakaan minulla.
    Juha
  • On ollut poikki samalla lailla, kuin edellisellä kerralla. Silloin tosin näkyi dna-logo hetken vasemmassa ylänurkassa. Nyt menee heti poikki. Korjausta odotellessa Bottaksen kisa jäänee näkemättä.

KK
  • Viikonlopun aikana on julkaistu uusi päivitys 2.10.1 joka korjaa tämän ongelman, joten kannattaa tarkastaa, että sovellus on päivittynyt.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija