DNA TV iOS - toisto peittokuvassa

Aiemmin DNA TV:n toisto jatkui pienessä peittokuvassa home-napin painamisen jälkeen, nyt ei. Onko ominaisuus poistettu?
IPad MGHY2KN/A  IOS 11.2.5 DNA TV poistettu ja ladattu uusin versio.

Kommentit

• Tälle "ominaisuudelle" iso miinus. Uusin päivitys on muutenkin jälleen kerran huonompi kuin edellinen versio. Kuvaruutu himmenee kun tallenteessa siirtyy ajankohdasta toiseen, lisäksi sovellus jämähtelee aiempaa herkemmin. Amatöörikoodarille potkut.
  • Mihin ihmeeseen PiP on hävinnyt iPadin DNA TV:stä?!

=)juha
  • Huomasin äsken saman "ominaisuuden" kun katselen iPadilla jalkapalloa. Aivan ***** uudistus. Tekee oikeastaan aiemmin hyvin toimineesta sovelluksesta aivan turhan. Ollut ainakin omasta mielestä erinomainen ominaisuus kun voi hetkellisesti kuvan pienentää esim alanurkkaan ja samalla lukaista netistä jotain. Kyse ei ole iOS:n ominaisuudesta kun Viaplayn ja Netflixin sovelluksissa ainakin itselläni toimii edelleen tuo ominaisuus.
  • Eikö DNA:lla ole töissä ketään, jota kiinnostaisi kommentoida asiakkaiden palautetta? IPadin sovellus on tätä nykyä lähes käyttökelvoton. Kuva kuvassa -toimintoa ei ole. Jos tallennetta hyppii eteen- tai taaksepäin, se jämähtää. Kellonaika ei näy tallennetta katsoessa. Äänenvoimakkuutta ei voi säätää sovelluksessa. Kuvaruutua ei voi zoomata. Sovellus on käsittämättömän huono.
  • Ei taida ketään kiinnostaa DNA:lla. Aikaisemmin oli kaikki tarpeelliset ominaisuudet ja päivityksen jälkeen taas täysin käyttökelvoton. Oppikaa ny jo että ette te voi testata tätä asiakkailla. Telia tv ei testaa asiakkailla, vink vink.
  • Haloo DNA!
    Tässä monet asiakkaat kysyvät tuotteen ongelmista, eikä  palvelun tarjoaja vaivaudu edes kommentoimaan saati  antamaan vastauksia.
    Ei mene hyvin, DNA

• Hei! Pahoittelut vastauksen viivästymisestä.

iPadeissa oleva PiP-ominaisuus (Picture-in-Picture) ei tosiaan toimi DNA TV:llä uusimman DNA TV-päivityksen 2.4.8 (91) jälkeen. Kyse on siis ominaisuudesta, jossa videokuvan voi pienentää pieneksi ikkunaksi ruudun oikeaan laitaan, jolloin esimerkiksi toisen videon katsominen onnistuu isommalta ruudulta samanaikaisesti.

Kyseessä ei ole varsinaisesti vika, vaan ominaisuus, joka on otettu pois käytöstä. Selvityksessä on, tuodaanko kyseinen ominaisuus takaisin käyttöön tulevissa DNA TV-versioissa.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Niin mutta miksi ihmeessä hyvä ominaisuus on otettu pois käytöstä? Yleensä ohjelmia päivitysten myötä parannetaan, eikä heikennetä. Ominaisuuksia tuodaan lisää, eikä vanhoja HYVIÄ ominaisuuksia poisteta.
  • Laittakaapas koodarit takaisin töihin! Tämän loistavan ominaisuuden kuoppaaminen (uuden playerin käyttöönoton vuoksi?) on pelkkää laiskuutta ja välinpitämättömyyttä asiakkaita kohtaan.

https://developer.apple.com/documentation/avkit/adopting_picture_in_picture_in_a_custom_player

PIP:n ohella DNA TV -sovellukseen voisi samalla tuoda tuen iPadin moniajotoiminnoille.

=)juha
  • Todellakin samaa mieltä siitä, että on poistettu hyvä ominaisuus. Peittokuva eli PiP takaisin, kiitos!
  • Ei tässä muuta, mutta alkaa taas kerran pohtimaan josko vaihtaisi Viasat Kulta-paketin Viaplayksi. Mobiilisovellus toimii, ohjelmakirjaston peilaus onnistuu Chromecastille. AndroidTV:lle saa oman sovelluksen. DnaTV-sovellusta on pitänyt käyttää kun antenniverkossa ei näy kaikki samat Viasatin kanavat kuin kaapeliverkossa.

Laittakaapa sovellus kuntoon kun siitä menee kk-maksukin käyttäjiltä.