Dna TV iPad toimimattomuus

Miksi kanavalista ei näy pädillä?
Vesa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Vesa!

Onhan sinulla varmasti uusin versio sovelluksesta ladattuna? Kannattaa myös kokeilla uudelleen kirjautumista palveluun.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • On ja olen koittanut kirjautua uudestaan. Myöskään ohjelmaopas ei näy
    Vesa
  • Yleistä vikaa ei ole tiedossa ja testasin vielä että täälläkin näyttää DNA TV toimivan normaalisti iPadin kautta. Onhan sinulla myös varmasti uusi DNA TV -sovellus käytössä? Eli olet siis varmasti ladannut tabletille oikean uuden sovelluksen (vanha sovellus ei siis enää toimi). Tarkista vielä tämä sovelluskaupasta ja tarvittaessa voit myös kokeilla poistaa sovelluksen ja ladata uudelleen. Myös tabletin nettiyhteyden toimivuus kannattaa varmistaa.