DNA-TV ja Apple-TV

Onko tullut esto katsoa DNA-TV:llä tallennettuja ohjelmia Apple-TV:n kautta?
Aikaisemmin se oli mahdollista, nyt ilmoittaa: Ladattaessa sisältöä tapahtui virhe.
Toimii kaikissa muissa mahdollisissa ohjelmissa - Ruutu+, Yle Areena jne.

Kommentit

• Hei Pekka!

DNA TV:n verkkotallenteiden ja suorien lähetysten katselun pitäisi kyllä onnistua normaalisti edelleen Apple TV:n kautta kuvan peilaamalla, varmista vain että Apple TV ja mobiililaite ovat samassa lähiverkossa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kiitos vastauksesta, joka ei kuitenkaan ole koko totuus. Soitin eilen palvelunumeroon 0800300500, jossa kaveri tiesi ongelman olevan olemassa. Vikaa korjataan ja saattaa tulevaisuudessa poistua.
    Jossain on tietokatko, ikävä todeta palvelun olevan näin puutteellista.
    Samalla esitän kysymyksen miksi nettiyhteys katkeaa yhtä äkkiä useamman kerran päivän aikana.
  • Tiedossa oleva vika koskettaa kuvan castaamista Chromecastille, tässä ei ole mainittu Apple TV:tä lainkaan joten ainakaan yleistä vikaa tämän osalta ei meidän tiedossa ole. On toki mahdollista että kyseessä on sama vika myös Apple TV:n castauksessa.

Nettiyhteyden pätkimisen kanssa en pysty tätä kautta auttamaan, sillä ongelman tutkiminen vaatii asiakastietoja. Tuossa on myös niin monta avointa kysymystä että tätä kautta asiaa ei kannata edes lähteä selvittämään, lopullista korjausta kun ei välttämättä saada jos tuo vaatii esim. huoltokäynnin tilaamista. Vikapalvelun numero auttaa siis tässäkin asiassa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Merkillisiä häiriöitä on ollut parin viime päivän aikana omien tallenteiden toistossa. Tänään 16.3. tuli lisäksi kirjautumisongelma. Sovellus ei kirjaudu sisään. Jää pyörittämään niitä neliöitä ikuisuuteen. Sama ongelma tietokoneella. Mutta jostain syystö iPadillä pääsee selaimen kautta omiin tallenteisiin. Tosin Safarilla ei voi tallenteita katsoa, koska niitä ei voi kelata ollenkaan. Tämä ollut toki ollut tiedossa DNA:lla jo muutaman viikon. Että ontuen taas toimii (ei toimi) DNA-tv.
  • Mitään ei ole tapahtunut asian parannuksen kohdalla. Edelleen EI toimi DNA-TV Aplen kautta.
    Turha maksaa palvelusta joka ei toimi.
  • Ps4:lla tullut vuoden verran katottua dnatv:tä ja pari viikkoa sitten alkoi sanomaan että lähetystä ei voida toistaa tällä hetkellä. Koittakaa ny jo saada homma toimimaan!!!
  • Hei jermu!

PS4 ei ole DNA TV:n tuettujen laitteiden listalla joten emme voi taata, että se toimii moitteettomasti. Voit tarkastaa täältä millä laitteilla DNA TV:tä voi katsella.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei ole pariin viikkoon toiminut Safari-selaimella.. sitä ennen kyllä. Mikä mättää?
  • Iiro sanoi 16.3, että DNA V toimii Applen kautta. EI TOIMI VIELÄKÄÄN.
  • Hei Laura!

DNA TV:tä tulisi käyttää ensisijaisesti Chrome-selaimella, muilla selaimilla emme pysty toimivuutta takaamaan.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ei toimi mun iPad Air2.lla millään selaimella. Ihan sama käyttääkö Chromea vai Safaria. Eli ei toimi tallennuksissa siirtyminen. Ne siirtymisnapit häviää niin nopeasti/ei näy ollenkaan, että tallennuksessa ei voi käytännössä siirtyä ollenkaan. Mainosrahoitteisten kanavien ohjelmissa tämä on yhtä tuskaa. Myös ohjelman alkua on turha yrittää nopeuttaa. Eli ei toimi tuetulla Chromellakaan. Edellä olevan kun saisitte korjattua, niin ei niin suuresti haittaisi, vaikka seuraavassa sovelluspäivityksessä taas sotkette sovelluksen viikoksi. Selain toimisi kuitenkin.
    Plussaa siitä, että tällä hetkellä sovellus toimii.
  • DNA TV ei ole tuettu mobiilaitteiden millään selaimella!
  • On aivan selvää, että DNA estää AppleTV:n käytön oman hubinsa markkinoinnin vuoksi. Voisihan asian tunnustaa eikä antaa eri toimijoilta virheellisiä tietoja.

• DNA Tvstä applikaationa ei kyl ole juuri iloa. DNA TV hubin applikaationa taas on aivan eri juttu, käytännössä hubin käyttis. Ja toisaalta mikä ihme estäisi pörssiyritystä panostamasta harkiten vain omaansa. ATV Suomessa ei ole mitenkään yleinen laite.
    Estäminen ja laitteelke toimivan applikaation tekeminen ovat lähtökohtaisestikin täysin eri asioita. Tosin DNAlla ei riitä taito saada applikaatiota toimivaksi edes hubilla (eikä millään alustalla), joten....
  • Kannattaisiko jo tehdä se AppleTV sovellus? Meillä on perheessä kaksi DNA hubia (uusin ja yksi vanhempi), mutta ei kohta enään yhtään käyttäjää, kun käytettävyys on huono. Softaakin on päivitetty aina, kun ollut tarjolla, mutta silti jumii, ja verkkotallenteiden toistot katkeaa aina välillä. Talossa 200 M DNA liittymä, joten internetti ei pitäisi olla ongelma. Mobiilisovellus sinänsä on loistava, mutta kukapa sitä haluaa peilata kännykkäänsä koko ajan telkkariin.

Yleisön pyynnöstä täällä lähtee seuraavana kilpailevan yrityksen viihde käyttöön, josta löytyy jo Apple TV sovellus. Mielellään sitä olisi DNA asiakas, mutta tarjonta nyt vaan ei kohtaa kysyntää. Jos DNA:n strategiana on myydä omia bokseja osana palvelua, sen sijaan että keskittyisi tarjoamaan mahdollisimman hyvän kokemuksen palvelusta, niin tuo mahdollisesti voidaan todeta parin vuoden sisään vääräksi. Vielä on aikaa muutta suuntaa.

• Vaihdoin jo Teliaan...
    Eli pitäkää tunkkinne, jos ette ymmärrä tuottaa AppleTV:lle äppiä...
  • Nykyisellä DNA TVn toiminnoilla ei ATV tuo yhtään mitään edelleenkään ja siksi applikaatiota ei tule. DNA TV on edelleen alun perin jonkunlainen mobiiliratkaisu, kuten oli aiemminkin. Kaikki kanavat ei näy ja ovat SD-tasoa tai sinnepäin, tallenteet aika roskaa ja sitä rataa. Lineaarilähetyksiin ATV ei taivu ollenkaan, joka on ainoastaan mahdollista viritinlaitteille. Antenniverkon valikoima iptv-lähetyksissä ei ole ollenkaan samalla tasolla kuin kaapelissa, jossa niillä taas ei tee hevon sitäkään.
    Ehkä osa porukasta luulee, että DNA TV Hubissa on sama kuin mobiilipuolen versio tai toisinpäin. Ei ole. Ollenkaan. DNA TV Hubissa on AndroidTVn päälle rakennettu STB+mobiilin DNA TV.
  • Koska mitään vastausta DNA:lta ei ole tullut oli ainoa vaihtoehto vaihtaa nettiliittymät ja muut Teliaan. Jos palvelu siellä olisi parempaa:)
  • Muutaman päivän ollut sellainen ongelma, että tallennukset tuntuvan lataantuvan katsottaessa AppleTV: kautta niin hitaasti, että ohjelma pätkii puolen minuutin välein. Liittymässä on samalla hetkellä sissäntulevaa kaistaa 40 M , joten vika ei ole liikenteen vastaanottavassa päässä. Onko dna tehnyt lähetyspäähän jonkun muutoksen liikenteeseen vai onko taas päivitetty iPad sovellusta?
  • Lisäys: Melkein kolme kuukautta palvelu onkin toiminut moitteetta.
  • Ainakaan meille päin ei ole tullut ilmoituksia yleisestä viasta AppleTV:n kautta katsottaessa, oletko huomannut alkoiko ongelma esim. jonkin tietyn päivityksen jälkeen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • En tiedä milloin on appi on päivittynyt viimeksi, mutta ongelmat alkoivat heinäkuun puolella. Onko lähetyspään verkossa tapahtunut jotain? Kaikki muut videoappit lataa dataa normaalisti ennakkoon eivätkä pätki, mutta DNA-tv ei osaa ladata. Pahimmillaan 20 sek välein pysähtyy ja odottaa, että videota olisi ladattu näytettäväksi. Samaan aikaan verkko näyttää download nopeudeksi 45 M.
    Tommi
  • Kaikki laitteet on käynnistetty uudelleen ja appi asennettu uudelleen. Ja kaikki muut videoaplikaatiot toimivat normaalisti, paitsi DNA-tv.
    Tommi
  • Jos mahdollista niin kannattaa vielä testata toimivuus useamman laitteen kautta. Mikäli vika jatkuu niin ongelmasta kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että saamme vian tarkempaan selvitykseen, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30

Sähköisen yhteydenottolomakkeen löydät sivulta https://www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tallennettua ohjelmaa ei ladata riittävästi bufferiin. Vaikka toisto on tauolla, niin ohjelmaa ei ladata enää kuin n. 20 sek muistiin. Kyse siis IPad Air 2 ja AppleTV yhdistelmästä. Ja korostan!!! Kaikki muut videotoistoohjelmat toimivat normaalisti ja lataavat videota riittävästi muistiin, että toisto on katkeamatonta..täsmälleen samalla yhdistelmällä. En pysty muilla laitteilla kokeilemaan. Jos katsoo pelkästään iPadista, niin bufferi on riittävä. Tässä on teille ja ohjelmoijalle nyt korjausohjeet, Koettakaa nyt saada tämä kuntoon. Te saatte täältä foorumilta ilmaiset korjaus- ja kehittämiskohteet tuotteelleenne, niin silti ette arvosta asiakkaitanne sen vertaa, että tekisitte töitä paremman asiakastyytyväisyyden eteen. Ja jos ette minua usko, niin kannattaisi katsoa Applen Appstoren arvostelut DNA TV:stä? Varmaan kannattaisi.
    Tommi
  • Olen ihmetellyt, miksi voin katsoa MacBookilla DNA tv tallennuksia, mutta en suoria lähetyksiä. Eikö tätäkin vikaa voisi korjata, en voi käsittää miksi Safari toimii tallennuksissa mutta ei suorissa lähetyksissä.
    Pertti Sulasalmi
  • Se ei ole kuukausiin toiminut - tais loppua viimeisen päivityksen myötä. Mitään selitystä tai korjaushalua ei ole. Chromea muka vain tuetaan. Aika schaiba juttu, kun Safari kuluttaa prosessoritehoja järkyttävästi vähemmän.
    paolo
  • Eikä tuo Chromen tukeminen edes pidä paikkaansa. Olen iPadilla sitäkin kokeillut ja ihan yhtä huomosti toimii Cromen kautta kuin Safarinkin. Jos toimisi ylipäätään millään selaimella iPadilla, niin Safarilla toimisi myös hyvin todennäköisesti. Jos DNA saisi edes jollain selaimella DNA-tv:n toimimaan iPadilla, niin ei haittaisi niin paljoa tuo kuukausittainen sovelluksen rikkominen. Jälleen ilmainen vinkki kehittäjille... Mutta eipä täältä kannata henkilökunnan näitä lukea. Tämä on kuin Nokian toiminta aikoinaan, yrityksen keskijohto luulee tietävänsä mitä asiakas haluaa. Vaikka asiakkaat huutaa oikeita vastauksia joka kanavassa.
    Tommi
  • Mitään tukea ei ole mobiililaitteiden selaimille - ainoastaan applikaatio on tuettu.
    paolo
  • Ettekö te VITUN paskakasat enää pysty toimittamaan lähetystä ps4:lle?! Hyi vittu mikä laitos,moro
    jermu
  • Playstation 4 ei ole koskaan ollut DNA TV:n tuettujen laitteiden listalla. Laitteen omalla nettiselaimella jotkin palvelun osat ovat voineet ajoittain toimia, kyse ei ole kuitenkaan selaimesta jota tuemme ja siksi sen mahdollisia vikoja ei myöskään korjata.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Siis onko peilaaminen ainoa vaihtoehto saada näkymään viasat tai cmore isossa televisiossa?
    Jukka
  • Hei Jukka,

Voit katsella ohjelmakirjastoa DNA TV Hubilla suoraan tai peilata sisällön DNA TV sovelluksella televisioosi.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Minulle jäi Telialta päätelaite, jossa käytin Telian maksukanavakorttia. Toimiiko laite myös DNA tv-kortilla?
    Jukka
  • Laite ei välttämättä toimi DNA:n maksukanavakortilla, asia kannattaa tarkistaa laitteen myyjältä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hubin sovelluskaupasta ei löydy esim. HBO tai Telia TV sovellusta, siis perus Android sovelluksia? Lisäksi Apple puhelimella peilaus ei onnistu kun ilmoittaa että ”chromecast built-in on pysähtynyt”? Tuotteessa uusin päivitys ja puhelin samassa wifissä
    Riku
  • Riku

Noi kuuluu hubin ominaisuuksiin 😀

(Telia TV:tä, ei tosin ole ollenkaan olemassa Android TV-laitteille.)
    JJJN