Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA TV ja C More

No nyt sit loppu c moren toiminta dna tv sovelluksen kautta kokonaan ja hubissa toimii miten sattuu.
Ei ole enää edes naurun asia ettei yksikään päivitys mene putkeen tai edes perseelleen vaan ihan vituiksi.
Päteviä koodareita varmaan joka pitäjästä löytyy korvaamaan nämä nykyiset raapustelijat.

Kommentit

 • Jännä ettei mitään tietoa ole tullut, että dna tv tunnuksilla voi nykyään kirjautua suoraan Cmoreen? No näkeepähän enemmän kuin ennen sarjoja ainakin.

  Ainakaan Onnela ja Aallonmurtaja ei näy Wboxilla, mutta suoraan Cmoren appilla tai nettisivuilta voi katsoa.

  Kirjautuminen ei tosiaan ekalla kerralla toiminut, vaan ilmoitti Cmoren appissa (Android) ettei katseluoikeutta (niikun mihinkään mitä kokeilin). Kirjauduin sisään useammankerran selaimen kautta ja DNA TV appilla, niin rupesi toimimaan. Tosin voikohan olla vaan yhdestä laitteesta kerralla kirjautuneena, kun heitti ulos kännykällä kirjautumisen kesken kaiken?


 • Ei ole todellista, kuva on huomattavasti parempi, kun Wboxin kautta ohjelmakirjastossa (android app + chromecast), mutta äänet ei ole vieläkään monikanavaääniä:

  Äänenlaatu

  Kaikissa elokuvissa ja sarjoissa on stereoääni.

  Ääntä ajetaan 96 kbit/s bittivirralla tai parempilaatuisissa tallenteissa 128 kbit/s bittivirralla.


 • Suoratoistopalvelun käyttö operaattorin tunnuksilla
  Tällä hetkellä kirjautuminen on mahdollista Elisa Viihde sekä DNA TV -asiakkaille. Lue ohjeita kirjautumiseen, tilaukseen ja ongelmatilanteisiin liittyen alta.

  KIRJAUTUMINEN

  Tietokoneella

  Paina C Moren kirjautumissivulla olevaa harmaata "Kirjaudu operaattoritunnuksilla"-nappulaa. Valitse "Elisa" tai "DNA" ja kilkkaa "Kirjaudu operaattorisi palvelussa". Tämän jälkeen sivu ohjautuu automaattisesti Elisalle tai DNA:lle, jossa pääset kirjautumaan tutuilla Elisa Viihde tai DNA TV -tunnuksilla. Kun painat "Kirjaudu", sivu ohjautuu takaisin C Moreen ja pääset nauttimaan huipuista sisällöistämme.

  Mobiilissa

  Laitteessasi tulee olla ladattuna Elisa Viihde -sovellus / DNA TV -sovellus sekä C More Suomi -sovellus. Avaa C More ja ensimmäisenä vastaan tulee kirjautuminen. Valitse "Kirjaudu muilla tunnuksilla" ja avautuvasta valikosta napauta "Elisa" tai "DNA". Laitteesi pyytää lupaa valitsemasi operaattorin appin avaamiseen, jatka sovellukseen. Kirjoita tunnuksesi ja napauta "Kirjaudu", jolloin palaat automaattisesti takaisin C Moreen. Mikäli olet jo kirjautuneena Elisa Viihde -sovellukseesi tai DNA TV -sovellukseesi pääset suoraan C Moreen kulkematta operaattorisi appin kautta. Sitten vain lempparisarja tai uutuusleffa käyntiin!

  Mikäli mobiilikirjautumisessa esiintyy ongelmia, päivitä ensimmäisenä molemmat sovellukset uusimpiin versioihinsa.

  Voit myös katsoa tekemämme ohjevideon
  Elisa Viihteen tunnuksilla kirjautumisesta. Videossa käydään ensin läpi kirjautuminen tietokoneella ja sitten mobiililaitteella.

  Tunnuksen samanaikainen käyttö usealla eri laitteella
  Voit katsoa yhdellä tunnuksella C Morea samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta. Sillä ei ole merkitystä, ovatko laitteet samassa verkossa tai käyttävätkö ne samaa IP-osoitetta.

  Käytännössä siis samalla tunnuksella, mutta eri laitteilla voidaan jännittää yhtäaikaa suomalaiskuskien taistoa formuloissa ja taistella sankarillisesti Loganin kanssa. Jos puolestaan rakennat formulastudion mökille, perheenjäsenesi voi myös kotiosoitteessa samanaikaisesti viihtyä esimerkiksi Muumien seurassa.

  Ohje päivitetty/toiminnallisuus muuttunut 10.1.2018.

 • Hei Timppa!

  C Moren ohjelmakirjasto sisältää päivityksen jälkeen koko C Moren oman palvelun tarjonnan. Puhelimelle, tablettiin tai DNA TV-hubille tarvitsee vain ladata C Moren sovellus DNA TV:n lisäksi ja käynnistää sitten ohjemakirjasto DNA TV:n kautta. Selaimessa palvelu toimii kuten ennenkin. Samalla myös DNA TV tarvitsee päivittää uusimpaan versioon.

  Wbox -digibokseilla toimii edelleen C More ohjelmakirjaston vanha versio eikä siihen tehdä tässä yhteydessä muutoksia, ohjelmakirjaston uuden sisällön saa käyttöön muilla laitteilla.
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Selaimessa palvelu EI TOIMI kuten ennen. Eikä muutenkaan. VMP.
  Kannattaisi asiakaspalvelunkin ihan vaikka vartti testata eri laitteilla, niin tietäisi mistä kirjoittaa.
 • Play kauppa lopetti toimintansa päivityksen jälkeen. Ei ole mahdollista ladata cmoresovellusta.
 • Voiko android äly telkulla kirjautua cmoreen? Ilmoittaa vain virhe tunnuksia eikä anna vaihtoehtoa kirjautua DNAn kautta? Siis olisiko mahdollista saada tunnukset suoraan cmorelle? Ei tarvitsisi peilausta tehdä ja silloin voisi muutkin katsoa palvelua kun en itse ole paikalla..
 • Mikäs mättää, kun android-tabilla valitsee DNA-TV -sovelluksessa CMore-kirjaston, tulee tämä "Tutustu ja tilaa" -valinta, vaikka CMore Total on tilattuna?

  Ei tietoa, milloin tuo on lakannut toimimasta, todennäköisesti tämän puolen kuun uudistuksen myötä.

  Jos näkis vielä päivän, että nämä "uudistukset" onnistu kerralla...
 • Mun vikaa C More totalin urheiluoikeuksien osalta selaimella ja androidilla selviteltiin päiväkausia. Jotain vikaa oli valtuutuksissa tai jossain, mutta vihdoin eilen se saatiin fiksattua.
  Ihan älyttömästi vaati omaa aktiivisuutta.
 • Android 4.x.x versioissa tulee itselläkin tuo "Tutustu ja tilaa".(tässähän on nyt muutakin ongelmaa, suoratoisto ei toimi, niinkuin foorumilta voi lukea). Uudemmilla toimii. Alle 4.4 version ei toimi enää Cmore, kun appi ei tue.

  Myöskään jos laitteella ei toimi katsomo (valittaa roottauksesta), ei toimi enää Cmorekaan. Laitteenhan ei tarvi olla varsinaisesti rootattu, mutta joidenkin valmistajien laitteet on sitä MTV:n? mielestä. Cmore appi ei osaa roottauksesta valittaa, mutta ruutu on vaan musta.
 • Tuo roottaus-juttu saattaa olla mun ongelman taustalla, vaikkei tuota Acerin halpis-tabia (Android 5.1) ole rootattukaan ja Katsomo toimii. Muistaakseni Soneran Viihde-appsi ei tuossa toiminut, vaan valitti rootista.

  Mutta olkoon. Hubin kautta näyttäisi jollakin tavalla toimivan, mutta suoratoisto vielä sillä kokeilematta.
 • Miksi tästä CMore:n katselumahdollisuudesta DNA-tunnuksilla ei ole tiedotettu? Vai onko esim. laskun mukana olevassa lappusessa ollut tästä mitään tietoa?
  Keskustelupalstalta vahingossa luin, että CMorea pystyy katsomaan samoilla tunnuksilla. Hyvä, että huomasin, olisin juuri tyhmänä tilannut erikseen ja maksanut vielä siitäkin ilosta...

  PS. Toimii kuin junan vessa, ainakin Android-puhelimella, kun äsken testasin.
 • Sinälläänhän se on automaatio, sillä ohjelmakirjasto oli aiemmin täysin suoraan käytössä - nyt siis applikaation tai C Moren nettisaitille siirtyminen DNATVstä. Eli kanavatilaus on silti ollut luonnollisesti pakollinen operaattorilta.
 • Mistä voisi johtua, ettei Cmoren ohjelmat jaksa pyöriä, vaan pätkivät? Ääni kyllä menee eteen päin, mutta kuva jää jumiin heti parin sekunnin jälkeen ohjelman alettua.
 • Hei EK,

  Toimiiko DNA TV sovelluksen ohjelmat muuten moitteetta?
  Oletko kokeillut onko sovelluksen uudelleen asentamisesta apua?
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Ite DNATV toimii ihan hyvin. Samoin CMore sovelluksen Tv-ohjelmat. Mutta kaikki muut jumiintuvat paikoilleen, sarjat, elokuvat jne..
  Uudellee asentamista en ole kokeillut. Miten teen sen?
 • Poista siis sovellus ja asenna se uudelleen. Esiintyykö toimimattomuutta puhelimella vai tabletilla?
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Kiitos avusta, uudelleen asentaminen auttoi asiaan.
 • Cmoren sovelluksessa ei näy peilaus-ikonia. Miten kuvan saa peilattua puhelimelta tv:n ruudulle? Chromecast löytyy...
 • Hei Jari,

  Käyttäessäsi C More -ohjelmakirjastoa DNA TV -sovelluksella ohjelmien katsominen tapahtuu C More -sovelluksessa. C More -sovelluksella ohjelman katsomistilassa on mahdollista siirtää sisältö television ruudulle Chromecastilla tai AirPlayn kautta.

  Saatko mitään virheilmoitusta?
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Chromecastin ikoni näkyy, kun "laitteet" havaitsee chromecastin samassa verkossa. Itsellä tuo ikoni joskus katoaa näkyvistä, kun puhelin voi olla eri Wlan-tukiasemassa kiinni ja toinen chromecast on 2.4GHz verkossa ja toinen 5GHz, joten jotain pientä häikkää välillä tulee "havaitsemiseen".

  Chromecastin uudelleen käynnistys tai tukiaseman ei itsellä toimi, mutta ohjaavan laitteen (puhelimen) Wlanin sammuttaminen ja uudelleen yhdistäminen verkkoon (kumpaanvaan) auttaa aina.

  Itselläni tuo chromecast ikoni siis häviää tuolloin ylläolevassa tapauksessa selitetyllä tavalla, niin kaikista sovelluksista. Jos se ei näy vaan Cmoressa, niin sitten on erijuttu... Mitään virheilmoitusta ei tietenkään tule asiasta, silloin vain chromecastia ei ole havaittu.
 • Iossin ongelma ollut jo piiitkäään. Korjaantuu tai on korjaantumatta. Itsestään.
  Applikaatiossa bashaa koodia. Kukaan tuskin enää yllättyy.
 • Ööh. Kylläpä nolottaa... Puhelimessa ei ollut lainkaan wlan päällä. Nyt toimii toki. Pahoittelen typeryyttäni 😀

 • Välillä se toimivuus on pienestä kiinni 😀
 • C moren käyttö DNA TV-Hubilla ontuu. Jokaisen katselukerran jälkeen käyttäjätunnus ja salasana pitää kirjoittaa uudelleen. Muissa sovelluksissa riittää, että kirjoittaa ne ensimmäisellä kerralla. Missä vika?

 • Miten saan tekstistykden päälle jos katson C more hubin kautta?
 • Cmore jatka katselua toiminto ei toimi jos ei kirjaudu joka kerta uudelleen???
 • kirjoitin jo
 • teksitys poistuu 1 pvän jälkeen kun poistan samsung tv teksityksen niin sa palaa cmoreen kaksoisteksinä tvssä se poistuminen näkyy mutta cmoressa on kaksi teksiä päällekkin.  olen 80v enklä oikein ymmärrä
 • pitäisi lopettaa cmore total en saa sitä cmoren enkä digitan kautta, koko elokuu meni mustan ruudun katselussa nyt se riittää lopetetaan
  arvo saarelainen
 • Sinulla on joko henkilökohtainen tai paikallinen ongelma, sillä molemmat palvelut toimivat hyvin, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla. CMore-sovellus on minulla useammallakin laitteella ja kaikki toimivat.
  Papparainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.