DNA TV ja C More Sport

Vähän myöhässä heräsin illan Mestari-Liiga-loppuotteluun. Eli, mulla on kotona päivitetty DNA TV-laite, avautuuko C More Sport siihen *heti* jos avaan tilauksen? Tai tarvitsenko jotain korttia ja muuta sälää tähän pakettiin?

pohtii

Mika

Kommentit

• Chämppärifinaali tulee myös Mtv3 kanavalta  , lyhyempi studio muuten sama lähetys .
    Cosmokramer
  • No mutta kah - sehän meni multa täysin ohi! Kiitos paljon!
    Mika
  • Mutta...tulevaisuutta pohtien voisin kysyä jos tarvitsen korttia yms jos tilaan Viasat-palvelun tulevaa Valioliiga-kautta ajatellen.
    Mika
  • Jos sulla on hubi, niin ei tarvitse korttia (eikä sitä sinne voi tunkeakkaan). Maksukanavat näkyy sitten vain sillä laitteella ja DNA TV-sovelluksella muualla.

Saavat itse vastata joko on automatisoitu tilaus vai vieläkö käsittelyssä menee 1-2 päivää, että kanavat aukeaa, tämä on ollut ainakin aikaisemmin taas sitä -90 luvun meininkiä.

Jos edes tulisi autotaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä koodi nettipalveluun, sekin auttaisi...

Itse kun olen halunnut jonkun kanavan heti auki, olen kaivanut maxivisionin boxin esille, mennyt niiden nettisivuille > maksanut kanavan ja boxi käyntiin, niin heti näkyy. Tästä vähän mallia DNA:lle!
    JJJ
  • Kiitos vastauksesta!
    Mika