Dna tv ja c more

Onko dna tv:n c more ohjelmakirjasto sisällöltään erillainen kuin c moren vastaava tilattava palvelu. C more ilmoittaa, että rakkautta ja rimakauhua kaikki (myös uusin kausi) kaudet on katsottavissa. Ja niin onkin, mutta dna tv: c morelta en sitä löydä. Höh. Siis kuka päättää, mitkä ohjelmat näkyy dna tv:n kautta. Muutenkin ohjelmien haku on dna tvn c morelta on tosi kökkö. Tuliko nyt valitettua tarpeeksi
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei!

Kiitos ilmoituksesta ja palautteesta! Laitetaan tämä selvitykseen ja palataan asiaan mahdollisimman pian!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei, onko c more elokuva arkistoon tulossa chromecast tuki?
  • Castaus tukea ollaan kaivattu ja pyydetty jo pitkään. Joten en nyt odottelis liikoja.

• Hei,

Tulevatko C More Max, C More Max HD ja C More Juniori DNA:n jakeluun? MTV:n maksukanavien nimet muuttuvat C More-alkuisiksi maaliskuun alussa.
  • Eiköhän vain nimet muuttuu, ei kanavat itse, eli näkyy automaattisesti, kuten ennenkin.
  • Kun nyt edelleen vertailen dna tv:n c more ohjelmatarjontaa ja tilattavaa c morea, löytyy niiden ohjelmistosta paljon eroavaisuutta. Eikö vieläkään kukaan tiedä, mitkä ohjelmat päättyvät teidän ohjelmistoon?
  • Hei Em,

asiaa selvitellään edelleen, palaamme asiaan kun saamme kysymykseenne vastauksen.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei kaikki!

DNA TV:n C More -ohjelmakirjaston ja C Moren oman palvelun tarjoamissa sisällöissä on siis eroja, nämä liittyvät C Moren tekemään uudistukseen. Operaattorin kautta tilattuihin kanavapaketteihin sisältyvä C More –ohjelmakirjasto pitää sisällään pääsääntöisesti elokuvia, sarjoja, lastenohjelmia ja dokumentteja, jotka ovat tarjolla C More –maksukanavilla. C Moren omassa palvelussa on katsottavissa myös vapailla kanavilla esitettyjä ohjelmia, kuten esimerkiksi mainittu Rimakauhua ja rakkautta. Sisältö, joka oli aikaisemmin maksullisessa Katsomo-palvelussa, on siis siirretty nyt C More –suoratoistopalveluun.

Pahoittelut pitkästä vastausajasta ja toivottavasti tämä selkeytti tilannetta eri palveluiden ohjelmatarjonnan osalta.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ei selkeytä vaan me haluamme saman sisällön kuin cmoressa oikeasti on.
  • Juu ei selkeytä, päinvastoin. Edelleenkään en ymmärrä miksi ne pitää olla niin erilaiset.  Noh tällä mennään. Koettakaa nyt edes se castaus saada aikaseksi.
  • Kiva lueskella facebookissa c moren ilmoittamista uusista sarjoista joita ei sitten dna:lta löydy.
  • On tosiaan melko ärsyttävää nähdä noita mainoksia ohjelmista, joita ei sitten omalla palvelulla kuitenkaan pääse katsomaan vaikka on olevinaan sama palvelu. Esim. Midnight Sun tulee näemmä MTV:ltä parin kuukauden päästä eikä siksi ilmeisesti näy nyt DNA:n ohjelmakirjastossa. MTV:n sivuilta en sarjaa edes vielä löytänyt, mutta Google haulla sentään löytyi: https://www.telsu.fi/midnight+sun

Suomalaiset sarjat ja nämä jotka ovat myöhemmin tulossa vapailta kanavilta tuntuvat ainakin tällä hetkellä olevan palvelun parasta antia ja C More niitä itsekkin kovasti mainostaa.
  • Uusitut uudet muumilaakson tarinatkin puuttuvat ja kun sitten alkaa katsoa pikku prinnsiä tulee virhekoodi. Jep jep, kyllä on hienoa maksaa tästä.
  • Paskan ostin..... pitänee ostaa MTV:ltä C More 🙁
  • Kun nyt sitten yritin tabletilla katsoa dna tv:n c more ohjelmakirjastoa tabletilla (koska ei voi castata) ei siitä tule mitään. Sammuu koko ajan. Tunnin jakson katsoin niin, että noin 20 kertaa kaatui ohjelma. Kun siihen palaa, ei tietenkään muista mihin oli jäänyt. Poistettu ja asennettu uudelleen. Mainittakoon, että olen beta testaaja ja beta versio. Siis tästäkö maksetaan. Ja tietysti kun dna testaa kaikki toimii
  • Kannattaako Cmoren takia ottaa tää DNA-maksuTV? Haluisin kattoo suorana huomisen ottelun ja MM-lätkän. Onko Cmore joku normaali toimiva kanava, vai pitääkö kikkailla ja pitää solmia lukossa, jotta toimii kunnolla? En osta jos tarvii kikkailla jollain epävarmoilla ohjelmilla, eikä kunnon toimivuutta voi taata.
  • Huomisen otteluiden katsominen ei onnistu, ellei sinulla jo ole maksutvkanavia ja sen ansiosta TV-korttia. Jos on, niin soita asiakaspalveluun ja homma onnistuu.
    CMORE on maksuTv-paketti (ei yksittäinen kanava) ja niiden katselu edellyttää linkitetyn TV-kortiin sekä telkkariin CI+ moduulin, jos TV on Cable Ready HD ja sitä kautta haluaa ohjelmia katsoa.
  • Jos nyrkkeilyä tarkoitat, niin se ei ole katsottavissa DNA:n paketin ohjelmilla.
  • Onko siis niin että cmore total paketti DNA:n kautta ei ole sama kun cmore.fi total paketti? En siis dna:n kautta näe nyrkkeilyottelua jne sisältöjä jotka näkyy cmore-asiakkaille koska tilaan paketin dna:n kautta? Voisiko joku kertoa miksi? Haiskahtaa kuluttajan harhaanjohtamiselta.

• No niinhän se on. DNA saisi kyllä hieman enemmän infota asiakkaitaan siitä, mitä näkyy ja mitä ei. Minulla on c more total paketti ja kortti kiinni digiboxissa (ei dna:n wboxi) ja dna tv tallennuksella. Ärsyttää kun mainostetaan, että katso c moresta ja sitten huomaatkin, että eihän se nyt sitten kuitenkaan näy. Ja pitääkö kaikki kanavat olla c more, voisi olla jossain mainittu myös onko kyseessä esim. max, sport1, hits, series jne. Osaisi suoraan mennä oikealle kanavalle.
  • Ihmetyttää ettei Dna ole informoinut täällä tarkemmin tästä. Otetaan massit ja ollaan hiljaa.
  • Näkyy olevan sama hinta, mutta enemmän tarjontaa, jos ottaa suoraan MTV:n kautta. Taitaa lähteä vaihtoon.
  • Mä tilasin ainakin eilen puhelimitse DNA:lta CMore paketin wboxilla tallennuksen kanssa ja sanottiin heti, että päivän ottelu ei näy telkkarista, että se tulee suoratoistona verkon kautta. Suoratoistona tuli verkosta myös se musiikki ilta Cheekiltä ja Elastiselta, jota ei telkusta näkynyt. Siispä tilasin myös CMore Totalin cmore.fi sivuilta kuukaudeksi, kun se oli halvempi tehdä niin. Pelkkä nyrkkeilyottelun ostaminen olisi maksanut kympin enemmän. Kyllä ne DNA:lla tietää näistä asioista, mutta asiakas vaan "luulee" mainonnan kautta, että kunhan on joku CMore, niin se tarkoittaa kaikkea mahdollista, mitä CMoren nimen alta löytyy. Tarkkuutta siis tilatessa mitä haluaa katsoa! Kiitos ja ruikutusta vähemmälle, niin on kivempi lukea tätä palstaa.
  • Elisalla on c more muuttunut ja sieltä löytyy kaiikki sama sisältö mitä cmore.fi palvelusta ja samaan hintaan saa vielä cmore.fi palveluun käyttöoikeuden kun tilaa cmore total paketin. Eli koska DNA uudistaa c more ohjelmakirjaston?
  • Ohho, nonniin nyt kyllä me dna:n kautta total paketin ostaneet todellakin kaivataan muutosta tuohon c mies ohjelmakirjastoon. Ja se castaus myös
  • Chromecast (Google cast) käyttäminen ohjelmakirjastojen kanssa ei valitettavasti ole mahdollista, sillä laite ei tue ohjelmakirjastossa käytettyä DRM ratkaisua.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mitä puppua nämä niin sanotut palveluneuvojat taas heittää. Ainakin minulla Chromecast toimii erinomaisesti ohjelmakirjaston tuotteiden kanssa. Nyt olisi jo korkea aika saada vastaus siihen, miksi Elisan asiakkaat saavat Cmore ohjelmakirjaston samanlaisena kuin MTV Cmoressa, mutta DNA:lla se ei ole mahdollista. Saattaa tulla asiakaskato ellei palveluihin saada ryhtiä.
  • Se on tekijänoikeussopimusasia vai olikohan se sittenkin vain asiakkaille vittuilua, en muista ihan tarkkaan.
  • Milloin Pinnan alla -sarja tulee ohjelmakirjastoon??
  • Ostin puhelimessa tarjotun C-moren. Halvalla kun sai. Nyt ymmärrän, miksi saa halvalla, kun ei vastaa läheskään sitä, mitä saisin Elisalta C-moren tilaamalla! Tai suoraan vaan C-moren. Taidanpa maksaa pari euroa enemmän ja saada täyden palvelun. Ärsyttävää, ettei myyjä osanut kertoa rajoituksista.
  • Mitäpä jos menisit C Moren FAQ osioon ja vaikka tekisit tutkimustyön jälkikäteen, joka itse asiassa kuuluu myös asiakkaalle, vaikka nykyään kaikki vastuu omasta toiminnasta pyritään kokonaisuudessaan siirtämään muille. Toki sama tieto voisi olla vaikka operaattoriltakin helposti saatavissa.

"C More -sisältöjen erot operaattorituotteissa ja suoratoistopalvelussaOperaattoreilta ostettavien C More -tuotteiden ja C More -suoratoistopalvelun (cmore.fi ja C More Suomi -applikaatiot) sisällöt poikkeavat toisistaan jonkin verran.

C More -sisällöt operaattoriasiakkailla

Operaattorin kautta tilattuihin C More kanavapaketteihin sisältyy  tv-kanavien lisäksi operaattorikohtainen C More -ohjelmakirjasto. Ohjelmakirjasto sisältää laajan kirjon kansainvälisiä uutuuselokuvia, huippusarjojen viimeisimmät kaudet sekä pohjoismaalaisia laatusarjoja, jotka ovat katsottavissa operaattoreiden tarjoamien sovellusten kautta juuri silloin kun haluat. Ohjelmakirjastossa on n. 1300 elokuvaa, n. 80 sarjaa ja n. 300 tuntia lastenohjelmaa.

C More -sisällöt suoratoistopalvelussa

Yllä mainittujen kansainvälisten ja pohjoismaalaisten sisältöjen lisäksi C Moren suoratoistopalvelussa on yksinoikeudella C More -suoratoistopalveluun ostettuja sisältöjä. Näitä sisältöjä ovat mm. monet kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja MTV:n ilmaiskanavien kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Kyseiset ohjelmat eivät tällä hetkellä näy operaattoriasiakkaiden ohjelmakirjastoissa. Mainonnassamme erotat yksinoikeudella suoratoistopalvelussa olevat sisällöt ohjauksesta osoitteeseen cmore.fi.

C  More -suoratoistopalvelu operaattoriasiakkaille

Tahtotilamme on kuitenkin saada sama C Moren sisältö kaikille asiakkaillemme jakelutavasta riippumatta. Tästä ensimmäinen konkreettinen esimerkki on C Moren ja Elisan aiempaa tiiviimpi yhteistyö, jonka ansiosta Elisan C More -asiakkaat pääsevät tunnuksillaan myös cmore.fi -suoratoistopalveluun. Voit lukea lisää Elisa Viihde -tunnuksien hyödyntämisestä C More -suoratoistopalvelussa TÄÄLTÄ."

https://www.cmore.fi/ohjeet
  • Jaa. No olisi vain odottanut, että puhelinmyynnissä kerrotaan oikeasti,mitä myytävä palvelu sisältää, ettei tarvitsisi mennä kolmannen osapuolen sivuille etsimään tätä tietoa. No eihän sitä tietenkään kerrota, jos kilpailijalla on samannmiminen tuote paremmin palveluin. Rehellinen ihminen katsoo kyllä tällaisen epärehelliseksi toiminnaksi. Jos se on normi, että alalla markkinoidaan väärillä tiedoilla, niin surkeapa on tilanne!
    Osaan kyllä kantaaa vastuuni ja irtosanoa palvelun kuluttajansuojan mukaisessa ajassa.
  • Niin tarkennukseksi, että nimenomaan jälkikäteen tein tuon tutkinnan ja huomasin erot palveluissa.
  • Puhelinpalvelussa myydään ihan mitä tahansa, itse sain 20 min puhelun jälkeen mielestäni hyvän sopparin aikaiseksi (tuplakaista, dnatv ja maksukanavapaketin). Jäin odottelemaan soppariasiakirjoja, joita ei sitten koskaan tullut. Myymälässä selvisi, että meidän taloyhtiö onkin tehnyt erillaisen diilin talolaajakaistaan ja tuo minun puhelimessa tekemä soppari ei ollut mahdollista. Puhelinpalvelussa kun asia ilmeisesti jälkikäteen selvisi kukaan vaan ei viitsinyt vaivautua soittamaan.

Kiitos Paolo, nyt varmaankin me kaikki osaamme etsiä kaikilta eri sivustoilta, mitä meidän tilauksiin kuuluu!
  • Nyt Dna:n väki valot päälle. Jos ette saa C More-ohjelmakirjaston sisältöä samanlaiseksi kuin muilla palveluntarjoajilla niin informoikaa siitä SELKEÄSTI netti(myynti)sivuillanne ja kertokaa asiasta myös myyjillenne.
  • Osa porukasta nyt ei tässäkään edelleenkään tajua, että kyseessä on sopimus, joka on nyt kahdenvälinen eli DNAn ja C Moren. Jompi kumpi nyt ei pääse tai ole päässyt syystä tai toisesta sopimukseen siitä, että kirjastot olisivat samanlaiset (tekijänoikeudet, raha yms tms.).
    Aiemmin olen ironisesti tai lakonisesti todennut kyseessä olevan DNA vittuilun asiakkaalle. Eihän siinä olisi mitään järkeä.

Ja kolmas osapuoli on sitten asiakas.
    Puhelinmyyntiin tai muuhun en ota kantaa ollenkaan.
  • C More Golf kanavan ääni on tullut jo monta viikkoa kuvaa jäljessä. Milloinkohan saataisiin korjattua?
  • Ostin cmore;n dna-tv:n rinnalle toissa päivänä. DNA myyjä nimenomaan sanoi, että voit sitten kattoa cmorea chromecastillä. En voi. Kuvaruutuun ei ilmesty kuvaketta, että saisi yhteyden siirtoon..  kyllä nyt sapettaa...
  • Hei Satu!

Valitettavasti tällä hetkellä tukea Chromecastille tai AirPlay-toiminnolle ei ole ohjelmakirjastojen osalta.

Jos haluat vielä tehdä muutoksia sopimukseen, olethan asiasta yhteydessä asiakaspalveluumme.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Läppärillä kyllä voi edelleen castata Chromella ohjelmakirjastojakin.
  • Eilen alkoi Ford Boyard Suomi ja ruudussa pyörii teksti, katso c moressa ilmat mainoksia. Mutta ainakaan minä en sitä löydä. Edelleen kyseenalaistan Dna:n c more ohjelmakirjaston. Mitkä on ne kriteerit, mitkä näkyy ja mitkä ei.
  • DNAlla ei ole C More kirjastoa enää hallinnassa - ollut yli puoleen vuoteen, joten valitus C Morelle.Uusia ohjelmia ei varmaan ihan tietyistä syistä tule muuten kuin valikoiden. Jos sitä haluaa hakusanalla etsiä Ford Boyard ei tule tuottamaan myöskään mitään.
  • Kanavien omistaja ja DNA sopivat keskenään, mitä palveluita DNA voi tarjota verkossaan!
    Kilpailusyistä kanavien omistaja ei salli DNA:n tarjavan samaa kokonaisuutta, mitä heidän omassa nettipalvelussaan on tarjolla.
  • Pelkkää tyhjänpäiväistä höpötystä - C Moren palvelut ovat täydellisesti C Moren hallinnassa ja ovat siis 100% C Moren. DNA ainoastaan myy palvelua.
  • Tuntuu todella erikoiselta katsoa Katsomosta Fort Boyardia, kun siellä mainostetaan, että voit katsoa tämän ohjelman ilman mainoksia C Morelta.

Hienoa, että voin katsoa ilmaisesta Katsomosta ohjelmaa, josta olen maksanut DNA:lle. Joku ei nyt oikein vörki näissä jutuissa. Kuinkahan kauan tämä maksavien asiakkaiden jatkuva kusetus mahtaa vielä kestää.
  • Joko nyt ymmärrän väärin tai ei yksinkertaisesti mene kenellekään jakeluun, että C MORE vastaa sisällöstään. DNAlla ei ole asian kanssa absoluuttisesti mitään tekemistä. Ja miten kukaan voi katso ilmaisesta Katsomosta, josta on maksanut? WTF?
  • Olen maksanut C More ohjelmakirjastosta. Käytkö Pablo muuten töissä, jos käyt, niin sinulla on aika vapaamielinen työnantaja,kun tuntuu siltä, että sä reagoit salamannopeasti kaikkien kirjoituksiin. Minulle on jäänyt sellainen mielikuva, että olet pahasti addiktoitunut tähän palstaan Sä käyttäydyt täällä kuin tappajakoira. Sulla on pakonomainen tarve kettuilla kaikille. Pitää olla kielitieteiden lehtori, että uskaltaa tuoda mielipiteensä esiin täällä ilman, että sinä murahdat jokaikisestä räsähdyksetä. Sun empaattiset ja fiksut mielipiteesi suorastaan houkuttelevat DNA:n asiakkaita osallistumaan keskusteluun.
    Näistä sun kirjoituksista voisi luulla, että olet DNA:n toimitusjohtaja.
  • Miksi c moren uusien elokuvien texti mennee salamana, ei ehdi lukea. Uusi leffa,  the queen of sin esim. Eroan jos ei tapahdu parannusta. On ollut monissa ennenkin. Onneksi osaan kuten valtaosa englantiaa mutta ei toki kaikki. Kaikillehan tämä olisi tarkoitus,
    Pirkko Marja
  • Hei C moren uusien filmien textitys menee salama ohi. Emme, monet ehdi lukea. Tehkää jotain. Mietin muutenkin lopettamista, ainakin jos tämä ei parane.
    Anteeksi edellinen sotku.
    Pirkko Marja Kaari
  • Haluaisin lopettaa C-moren tilauksen joka peritään Lämsä MarjaLeenan tililtä.
    Juhani Lämsä
  • Hei Juhani,

Irtisanothan tilauksen asiakaspalvelumme kautta.