DNA TV ja Chromebook

Mahtaako DNA TV tukea Chromebook-läppäriä? Selaimella videot eivät lähde pyörimään lainkaan (selain ei reagoi mitenkään videon play-nappulaan), ja Uusi DNA TV -appilla videot pyörivät bufferoiden siten, että video näkyy nykien muutaman sekunnin kerrallaan eli on käytännössä katsontakelvoton. Esim. Ylen Areenan puolella samat ohjelmat näyttävät pyörivän ongelmitta, joten issukka näyttäisi olevan nimenomaan DNA:n ja Chromebookin välillä.

Kiitokset!

Kommentit

• Hei Raakku!

DNA TV toimii laitteilla, joissa on iOS 11.0 tai Android 5.0 tai uudemmat käyttöjärjestelmät.

Tietokoneen Chrome-selaimella uusi DNA TV toimii osoitteessa dnatv.dna.fi.

Toimiihan DNA TV muilla laitteilla kuitenkin normaalisti?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei,

kiitos vastauksesta. DNA TV testattu toimivaksi puhelimella samalla käyttäjätunnuksella, eli account sinänsä toimii kuten pitääkin.

Ongelma koskee tosiaan Chromebook-läppäriä, joka on Unix-pohjaiseen Chrome OS -käyttöjärjestelmään perustuva konetyyppi, käytännössä läppäri, jolla on ainoastaan Chrome-selain. DNA TV:n käyttämät plugarit tai muu tekniikka ei nähtävästi vain sovi yhteen Chromebookin kanssa.
    Raakku
  • Hyvä vastaus DNA:lta, ei vastannut kysymykseen mitenkään, tai oikeastaan vastasi, mutta vissiin väärin:

"Tietokoneen Chrome-selaimella uusi DNA TV toimii osoitteessa dnatv.dna.fi."

Varmaan tarvisi tarkennusta, millä käyttöjärjestelmällä? tietokone se Chromebook:in on. Pelkkä Chrome ei ainakaan takaa toimivuutta, ei se mobiililaitteillakaan sillä toimi kunnolla, joten menisikö chromebook samaan sarjaan?

JJJ
  • DNA kun myy itsekin Chromebookkeja, niin olisi asiallista selvittää toimiiko sillä DNA TV!
    JJJ
  • Taitaa olla niin kuten tänä päivänä liki jokaisessa firmassa - asiakaspalvelu on ulkoistettu. Asiakaspalvelu ei sitten tiedä, eikä osaa yhtään enempää kuin heidän halutaan tietävän ja osaavan. Itseasiassa asiakaspalvelu ei edes saa tietää/osata mitään muuta kuin mitä päämies sen haluaa tietävän ja osaavan. Asia on hyvin valitettavaa eikä juuri työnä ketään kiinnosta, ei tarvitse ihmetellä.

Niinpä vastaukset ovat ympäripyöreitä ja kuin poliitikon kynästä/suusta, valitettavasti.
    A-P
  • Chromebookilla tarkista, että Google Play Kauppa on käytettävissä (oikean alareunan kello ->  ratas / Asetukset ->  vieritä alas > jos lukee Play-kaupan kohdalla "ota käyttöön" niin klikkaa päälle). Hae Play-kaupasta Uusi DNA TV ja asenna. Ota käyttöön Android-sovellus kuten puhelimissa tai tableteissa.

Hieman näytti pätkivän Acer Chromebook 11-laitteella testatessa, mutta saattaa johtua hitaasta prossusta ja 2 Gt:n muistista. Tai sovellusta voisi viilailla...

Chrome-selaimella ei Chromebookilla toimi.
    hlaitala