DNA TV ja Formula 1

Hei! Saimme viime viikolla uudet kanavat käyttöön ja odotimme innolla Italian Formula 1 -kisaa, joka osoittautuikin aivan uskomattomaksi! Monien vaiheiden jälkeen kisa oli venynyt hieman ja 13 kierrosta jäljellä jännitystä. Silloin lähetys katkesi eikä loppukisaa nähnyt enää mistään. Miksi tämä? Olisinko voinut tehdä jotain ja nähdä loppukisan vai kuuluuko tämä asiaan eikä jatkossakaan venyviä kisoja näe loppuun? Sanomattakin selvää, että tämä oli mielettömän suuri pettymys, jos itse kisaa vähääkään näitte.

Kommentit

• Kyllä se Max-kanavalta tuli ihan kokonaan kaikkineen jälkilähetyksineenkin. En tosin katsonut "DNA TV":n kautta kanavaa, vaan suoraan Cmoren suoratoistosta.

Miten se katkesi ja miksei lähetys sitten jatkunut enää (jos jostain syystä meni poikki)?
    JJJ
  • Kiitos vastauksesta! Katsoin DNA TV:n kautta tabletilta. Lähetys katkesi 13 kierrosta ennen kisan loppua ja palautui 'aloitustilaan' ja alkoi vain uudestaan alusta play -napista. Rajoittuukohan lähetys DNA TV:llä tiettyyn aikaan, nyt kun lähetys siis hieman venyi?  (Oletin tabletilta näkyvän kaiken samoin kuin tv:stä, jottei tarvitsisi omaa liikkuvuutta rajoittaa kuitenkaan vain tv:n mukaan.)
    Rita
  • Kyllä sen pitäisi näkyä ihan samallailla kun mitä vaan kautta katsottuna Max-kanavaa. Tilaukseen (Cmore kanavapaketit) kuuluu yleensä myös tuo Cmoren suoratoisto, joten se kannattaa ottaa kanssa käyttöön, jos jompikumpi (DNA TV tai Cmore-sovellukset) tökkii, niin yleensä toinen edes toimii 😀

Itsellä kun ei enää (antenniasiakas) näy DNA TV:n kautta maksukanavat, niin ainoa mahdollisuus on tuo suoratoistopalvelu tai kortilla virittimen kautta.
    JJJ
  • Kiitos JJJ vastauksestasi ja vinkistä! Itsekin mietin, että tuon tulisi toimia samallailla missä vain. Ensimmäistä kertaa tuota käytin, jotenkin oletin olevan helppokäyttöistä mutta pitää sittenkin hieman perehtyä ja taata back-up tilanteen vaatiessa. Mukavaa illanjatkoa!
    Rita
  • Tartuin CMoren/Digitan heinäkuun tarjoukseen ja vaihdoin "CMore Total + AntenniTV" -pakettiin. Katsoin kisan antennitv:n Maxin kautta ja hyvin toistui, sitäkin kautta, hamaan loppuun saakka. Tarkistin nyt AndroidTV-sovelluksen (Hubi) ja Android-tabletin sovelluksen kautta tallenteiden tilanteen. Molempien kautta kisa näytti 2h45min pitkältä ja lopussa oli vielä jälkilässytkin. Sitä kautta löytyy, jos vielä jälkeenpäin kiinnostaa!
    Papparainen
  • @Rita

Uutta DNA-Tv sovelullasta minulla ei edelleenkään ole ja vain teen arvailua..
    Jos et sitten kuitenkaan seurannut DNA-TV:stä suoraa lähetystä? Voiko olla että Formula-lähetys laitetettu tallentumaan katsoitte sitten sitä..
    A-P
  • ..tai oliko lähetyksen aikana panettu PAUSE. Tai ohjelma alettu kasoa kesken lähetyksen ja aloitettu sen katsominen alusta.
    A-P
  • A-P kumpikaan ehdottamasi/veikkaamasi asia ei onnistu tabletin DNA TV:llä, jolla formuloita oli katsottu. Tuohon aikaan se ei myöskään tullut kuin maksukanavalta, joten sitä ei voinut tallentaa.

Myöskään pausetus ei onnistu ilman kovalevytukea (eli Uudella DNA TV:llä, varustetulla hubilla), mutta hubilla ei oltu katsottu tässä ilmoituksen mukaan.

Olisiko tässä DNA TV kaatunut jotenkin ja jumittanut, kun ei uudelleen käynnistynyt ohjelma. Mitään muuta tapaa katsoa suorana formuloita DNA TV:n kautta ei taida olla kuin MAX kanavan lähetys?

Tosiaan Cmoren suoratoistosta sen voi sentään katsoa alusta milloin haluaa.
    JJJ
  • Hei!

Uudessa DNA TV:ssä on automaattinen 7 päivän ”katso jälkikäteen” ominaisuus, mikä koskee esimerkiksi C Moren kanavia. Tässä on nyt todennäköisesti tapahtunut niin, että kisa on katkennut livestä jonkun syyn takia ja sitten sitä on lähdetty katsomaan tällaisesta katso jälkikäteen tallennuksesta alusta -> tätä voi kelata ja mennä sitä kautta siihen kohtaan missä livelähetys on.

Ohjelmaa voi siis katsoa DNA TV:ssä kahdella tavalla - joko seuraamalla kanavaa, jolloin sieltä tulee suorana se mitä lähetetään eli tässä tapauksessa olisi nähnyt formulat lähetyksen loppuun saakka. Toisena vaihtoehtona on valita yksittäinen ohjelma kategorioista. Urheilulähetykset jotka tulevat suorana voivat pitkittyä sään tms. takia jota emme voi valitettavasti ennustaa.

Ohjelma on kuitenkin 7 päivää katsottavissa jälkikäteen. Esityksen pituus on 2:10 ja siinä on koko kisa loppuun asti.

DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Jaa, niin tuota Catch-up ominaisuutta ei ollutkaan silloin, kun tilaus Cmoresta oli itsellä DNA TV:ssä katsottavissa.

Eli kirjoitin höpöjä, jos tuolla onnistuu pausetus ja alusta katsominen milloin vain, kuten sillä ainakin voisi onnistua? Silloin on samallailla, kun suoraan Cmoren suoratoistosta katsottaessa.

Paitsi Cmoreen ne tulee kirjastoon kokonaisuudessaan, vaikka lähetys olisi kuinka ylipitkä, DNA:n järjestelmä tätä ei lukemani perusteella tee, koska tarvitsee olla "ennustaja". (Eli tarvii oikeasti muokata tallennetta jälkikäteen oikean mittaiseksi)