DNA -TV ja IPTV-kanavat

Näkyykö DNA-TV hubilla ja DNA-TV sovelluksella samat IPTV-kanavat vai onko niiden määrässä eroja?
Jos hankkii DNA-TV hubin kaapeliverkkoon, niin näkyykö sillä tilatut maksukanavat myös IPTV-versioina, siis jos kanava on saatavana IPTV:nä?
Tarkoituksena käyttää hubia osan ajasta kaapeliverkossa ja osan ajasta antenniverkossa.
JV Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• @JV,
    IPTV ei ole sama kuin antenniverkko. Sulla taitaa olla termit hukassa..
    Hanski
  • Kyllä se on nyt Hanskilla ymmärrys hukassa. Kyllä luulisi olevan noin kuin JV kertoo. Antenni tilaukseen ei saa kaikkia samoja kanavia IPTV-kanavina, kuin kaapeli tilaukseen.

Sitä en tiedä/muista onko IPTV valikoima sama mobiilin DNA-TV sovelluksessa, kuin hubissa, luultavasti on?
    JJJN
  • Tarkoitan nyt sitä, että jos tilaan hubiin vaikka Discovery channelin, niin voinko samalla tilauksella katsoa sitä hubilla kaapeliverkossa, antenniverkossa ja IPTV-verkossa? Vai täytyykö tilaukseen tehdä aina muutoksia jos haluaa katsoa sitä eri verkon kautta?
    JV
  • Täältä voi katsella mitä kanavia näkyy missäkin verkossa. Discovery voit katsella kaikissa verkoissa, mutta kaikkiin kanaviin se ei päde. Esimerkiksi antenniasiakas voi katsella tiettyjä kanavia kännykällä ja tabletilla, muttei hubilla ollenkaan.
    https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-kanavalistat​​​
    Sami S