DNA -TV ja IPTV-kanavat

Näkyykö DNA-TV hubilla ja DNA-TV sovelluksella samat IPTV-kanavat vai onko niiden määrässä eroja?
Jos hankkii DNA-TV hubin kaapeliverkkoon, niin näkyykö sillä tilatut maksukanavat myös IPTV-versioina, siis jos kanava on saatavana IPTV:nä?
Tarkoituksena käyttää hubia osan ajasta kaapeliverkossa ja osan ajasta antenniverkossa.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.