DNA TV ja kovalevytallennus

Tallensin viikko sitten kovalevylle C More kanavalta The Commitments elokuvan. Katsoin elokuvan alkua ja varmistin, että se oli sinne tallentuntut. Eilen hämmästyksekseni huomasin, että elokuvaa ei enää löytynyt kovalevyltä?
Formatoin levyn uudestaan ottaessani uuden DNA TV ohjelmiston käyttöön ennen tallennuksia. Eikö kovalevytallennusta vieläkään ole saatu kuntoon?

Kommentit

• Kylllä täällä on kovalevy toiminut hyvin päivityksen jälkeen. Tallentaa uusia ja näyttää vanhoja tallenteita ihan ihan normaalisti. Eikä ole tarvinnut mitään säätöjä tehdä päivityksen jälkeen.

Kari
  • Tallennatko myös maksullisia kanavia kuten C More?
    yore
  • Kyllä ainakin BBC Brit, SVT1 & Eurosport 1 & 2 tallennukset onnistuu hyvin.
    Senilix
  • @yore

Kyllä tallentelen maksullisia kanavia. Esim. Eurosport 1 ja 2, History HD, Viasat Explorer HD, C More Max HD jne.

Kari
  • Onko kyseessä DNA HUBIN Kovalevy?
    Meillä ei hubin kovalevy toimi vanhoilla eikä uusilla tallenteilla.
    timppa
  • Hei!

DNA TV Hubin kovalevytallennusten kanssa on ollut yleistä vikaa liittyen vanhasta DNA TV:stä siirtymisestä uuteen DNA TV:seen. Tässä muutoksessa tallenteita on voinut kadota. Vika on parhaillaan korjauksessa ja päivitys on tulossa lähiaikoina.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Omassa tapauksessani levy formatointiin uuteen DNA-TV:n käyttöön siirtymisen jälkeen ja tallennus hävisi muutamia päivä sen jälkeen kun se oli sinne tehty. Kyseessä ei siis ollut vanha tallennus.
    yore
  • Joo. Tuli päivitykset yms. Ei toimi enää kovalevyn toiminnot ollenkaan. Ei pauset tai tallennuksetkaan. On alustettu moneen kertaan ja tietenkin joutui luopumaan vanhoista tallenteista. Oliko tähän joku jippo miten tän sai tajuamaan et se käyttäis kovalevyä?
    Junnu
  • Omalta osaltani voin todeta, että muutama hävinnyt ohjelma palautui päivityksen jälkeen. Olen siis varovaisen toiveikas, että tämä systeemi voisi nyt lopultakin toimia paremmin.
    yore
  • Vanhat kovalevytallenteet ei aukea,ohjelman kuvake näkyy,Uudet tallenteet kovalevylle toimii.
    Kari
  • Ja nyt sit tämmönen vastaus...

Hei ​

Hubisi maksukanavat tulevat nykyään netin kautta ja näitä ei pysty kovalevylle tai verkkoon tallentamaan, vaan katsottavissa ainoastaan suorina lähetyksinä.

Aiemmin oli vanha dna tv mut nyt sit kun jatkettiin sopparia niin myyjä vakuutti että mikään ei muutu! Tässä tulos....

Junnu
  • Dna palveluneuvojille: Onko tulossa kovalevy-- tai verkko tallennus iptv kanaville? Kun oli antenni pohjaiset maksukanavat niitä voi tallentaa kovalevylle, miksi iptv kanavia ei voi tallentaa?
    timppa