DNA TV ja sarjojen ohjelmatiedot

Olisikohan mahdollista saada sarjojen tietoihin jaksonumero näkyviin? Osassa sarjoista näkyy joidenkin jaksojen osalta, mutta suuressa osassa ei ollenkaan. Nyt jaksojen numeroita joutuu arvailemaan päivämäärän tai jakson suomenkielisen nimen perusteella.

Kommentit

• Tämä on hyvinkin kanavakohtainen asia ja PArtasen mukaan tiedossa ja "korjaus on joskus tulossa".

Pitäisi laittaa melkein ensimmäisenä kuntoon, mutta kun se vuosia on ollut tollanen, niin huomaa ettei asiakas paljon kiinnosta DNA:ta.

DNA laittakaa eteenpäin toive!!
    JJJN
  • Voisi aloittaa vaikka siitä, että ohjelmien kuvaukset edes kertoisivat kyseisestä ohjelmasta.
    Uskomatonta ylimielisyyttä maksavia asiakkaita kohtaan! Ei teillä kellään ole tullut mieleen, että asiakkaiden määrä on suoraan verrannollinen palvelun laatuun?
    Hävetkää!!
    Erkki
  • Ei muuten ole kanavakohtainen. Olen lähestynyt useampaa kanava/tv-yhtiötä. Vastuu ohjelmatiedoista on heidän mukaansa DNAlla!
    Erkki
  • Niin tarkoitin kanavakohtaisella, että Esim MTV3 HD kanavalla on usein sarjassa kuvauksena vain suomenkielinen nimi jaksolle, vaikka kaapeli/antenni oppaassa SD-kanavalla DNA:lla on ihan hyvät tiedot. Sama sarja vaikka subilta on ihan erilailla kuvattu, eli paljon paremmin yleensä. Samoin foxilla ja jollain muilla kanavilla on yleensä sarjanjaksosta vaan sama yleinen kuvaus kokosarjasta ja puuttuu jopa jakson nimi.
    JJJN
  • Huomasitkin tuon toisen ketjun kun sinne kirjoittelit, mutta siellä tarkemmin selitetty asiaa: https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tvn-ohjelmaoppaassa-vaarat-ohjelmatiedot/#c3241419
    JJJN