Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA TV ja SF Anytime Ilmaiset leffakupongit

Tilasin dna tv -liittymän pari viikkoa sitten ja tänään tuli mailia, jossa ilmoitettiin kahdesta veloituksettomasta leffavuokrauksesta, mutta eipä ollutkaan sovelluksessa mitään ilmaiskuponkeja millä olisi voinut leffan vuokrata.
Miksi lähetetään tällaisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan pidä paikkaansa?
Mie vaan ihmettelen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.