DNA TV ja SF Anytime Ilmaiset leffakupongit

Tilasin dna tv -liittymän pari viikkoa sitten ja tänään tuli mailia, jossa ilmoitettiin kahdesta veloituksettomasta leffavuokrauksesta, mutta eipä ollutkaan sovelluksessa mitään ilmaiskuponkeja millä olisi voinut leffan vuokrata.
Miksi lähetetään tällaisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan pidä paikkaansa?
Mie vaan ihmettelen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ne kupongit taitaa olla hubissa, sielläkö niitä ei ole?
    JJJ
  • Ei ole hubi-tilaus vaan pelkkä DNA TV -liittymä TV-kortilla.
    Mie vaan ihmettelen
  • Empä löytänyt vanhaa keskustelua, mutta muistelen että niitä ilmaisia ei voi mobiilisovelluksella katsella. Tai näin taisi joskus olla. Itselleni ne tuli aikanaan wboxiin ja vain sillä onnistui katselu kupongeilla.

No ehkä DNA huomenna vastailee, jos ei sovellukseen ilmesty vähän myöhässä 😀
    JJJ
  • Kato näkyykö ne kupongit selaimen vuokraamossa:
    https://tv.dna.fi/html5/#/home
    JJJ
  • Sama juttu - muistelen että ainoastaan hubilla (ja ennen ainakin tosiaan myös wboxilla).
    pablo
  • Näin lukee viestissä:
    DNA TV:n Vuokraamo on käytettävissä DNA TV -sovelluksella Android- ja iOS-mobiililaitteilla, Chrome-selaimella sekä DNA TV Hubilla. Leffakupongeilla voit lunastaa vapaavalintaiset elokuvat. Kupongit ovat voimassa kolme kuukautta DNA TV:n ostohetkestä. Voit katsella vuokraamiasi elokuvia aina 48 tunnin ajan. Kupongit löytyvät DNA TV:n Vuokraamon etusivulta, kohdasta Kupongit.
    Mie vaan ihmettelen
  • Lisäksi on vielä kuvallinen ohje mobiilisovellukseen kuinka se tapahtuu....
    Mie vaan ihmettelen
  • Jäänyt kaiketi laittamatta dnan toimesta, eiköhän se soittamalla selviä ja saat kupongit. Kyllä mulla on ne näkynyt kaikilla laitteilla ja selailmella kohdassa kupongit.
    hubiukko
  • Kyllä voi noita ilmaisia kuponkejä käyttää kännykällä/tabletilla, tietokoneella ja hubilla.
    Sami S
  • OK hyvä jos pitäisi toimia kaikilla laitteilla, DNA ei jaksanut asiaan kantaa ottaa näköjään.

Eipä ole puhelimella tai tabilla tullut mieleen kyllä elokuvaa vuokrata, kun se pitää sillä katsoa ja chromecast ei toimi...
    JJJ
  • Hei!

Mikäli kuponkeja ei löydy, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin saadaan korjattua homma kuntoon! Kiitos!