DNA TV ja VPN pätkii

Moi. VPN käytössä suojaamassa kaikkia yhteyksiä. DNA TV ohitettu, koska se syö niin paljon dataa. Pätkii. Kun VPN ei päällä millekään niin ei pätki. Ei pitäisi olla eroa, koska kuva ei mene VPN:n kautta. Kun TV on päällä VPN näyttää pientä datan kulutusta, vaikka sitäkään ei pitäisi olla. Tämä viittaa siihen, että DNA TV käyttää myös jotain muuta (ehkä) Googlen palvelua samaan aikaan ja kun kuva ei mene VPN läpi mutta se joku muu menee tulee IP ongelma (kahdesta eri IP:stä) ja siksi kuva pätkii. Mikähän tämä muu palvelu tms on, jotta senkin voisi laittaa ohittamaan VPN?
Kari Ilmoita asiaton sisältö