DNA TV - Jatkuvat tallenteet

Ette sitten ole vieläkään saaneet korjattua jatkuvien tallenusten katoamis-ongelmaa? Taas hävinneet, viikko sitten viimeksi ajastelin uusiksi. Olisiko jonkunlainen tiedotus asiakkaille paikallaan? En olis varmaan huomannut ajastusten katoamista ellei siitä olisi täällä mainittu, olisi saattanut hieman harmittaa siinä vaiheessa kun jotain olisin halunnut katsoa useamman jakson peräkkäin vaikka kuukauden, parin päästä ja ajastuksista ei olisikaan mitään jälkeä.

Kommentit

• Hei Lissu! Kyseinen vika pyritään korjaamaan kuntoon mahdollisimman pian. Tässä vaiheessa ikävä kyllä ainoa keino on lisätä ohjelmat uudelleen jatkuviin tallenteisiin kunnes vika saadaan korjattua. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • @DNA Ilkka,
    Kuinka kauan sinä jaksat ja kehtaat asiakkaillesi valehdella?
    Mitään muutahan ei DNA asiakkailleen tarjoa kuin pahoittelut, olipa vika mitä tahansa, miltä se sinusta palveluneuvojana tuntuu, siis onko reilua? Pystytkö edes ystävillesi tai vanhemmillsesi sanomaan että työskentelet DNA:n asiakaspalvelussa palveluneuvojana?? On meinaan ihan klassikko!!!

Vikojanhan ei saada korjattua kuin satunnaisesti ja hetkeksi aikaa - samat viat ilmestyvät uudelleen ja uudelleen - nämä tallennusongelmat ovat jatkuneet niin kauan kuin palvelu on ollut olemassa...
    Valtsu
  • Tallrnteet putoilee pois! Voi vittu tätä dna:n touhua! Ettekö te perkele saa edes toimimaan jo kerran toimineita osioita!?!
    Vetäkää turpaan koko saatanan koodari porukkaa ja eikun kölin yli ylintä johtoa myöden koko suunnittelu porukka.

Näistä kun tekis ohjelman vaikka yle tms. ja kanava tuubiin niin sais asiakkaat edes suunnittaisen totuuden tästä paskasta!

Ja kyseinen vika ollut jo 1,5 vuotta joten elkää perkele sanoko että mahdollisimman pian.... ensimmäinen kuulento sen suunnittelun aloituksesta tapaihtui nopeammin kuin teidän hubi alkoi toimimaan, vaikka vastaavaa tuotetta on nettikaupat piukassa.
    Eikö teitä yhtään hävetä mainostaa tätä huttua "uusi tapa katsella tv:tä, hd laadulla ja pätkimättä" kun yksikään noista lupauksista ei täyty?
    EPG on kana edelleen ihan silkkaa paskaa. Saman kanavan hd versiolla eri ohjelmatiedot ja nekin ovat väärästä ohjelmasta ja vaillinaiset.

Ja hauskintahan on että ne tippuvat vaikka lisäisikin ne itse uudestaan ja poistetut ohjelmat tallentuvat poistosta huolimatta.

Nyt se Ville tänne kertomaan satuja ja tarinoita eikä nakiteta asiakaspalvelua sylkykupiksi ja puhumaan puuta heinää!

Timppa
  • Olen nyt lisäillyt mitä muistan mutta seuraavana päivänä jatkuvat  tallennukset taas kadonneet. Erityisen ikäväö jos esim uusi kausi alkaa ja sitä ei itse huomaa. Aikaisemminhan jatkuva tallennus huolehti tässä. Itsellä kymmeniä sarjoja jatkuvassa tallennukseesa ja tuntuu että jokailtainen uudellen merkkaaminen on aikamoinen muisti työ
    Tomi
  • Dna:n "mahdollisimman pian" on kuukausia? Arvioitu korjausaika tälle vialle 22.2 eli tämän viikon perjantai. Onko vika siis varmuudella korjattu tällä viikolla?
    hubiukko
  • Joskus viimeviikolla oli tullut takaisin kaikki joskus hävinneet jatkuvat ajastukset, eli kun tuossa pariviikkoa sitten laitoin uusiksi niitä, kun ne poistui itsekseen, niin nyt siellä on sitten myös ne jo poistetut uudestaan :), eli viimeviikkoina poistetut on tulleet takaisin ja tarvii poistaa uusiksi turhat. Toiminta näyttää siltä että joku varmuuspoio palautettu ja sen vuoksi palattu siihen päivään ajastuksissa.
    JJJN