History 2 -kanava

Hei!
Voisitteko lisätä teidän mix kanavapaketteihin H2 kanavan eli History2 kun sieltä tulisi mielenkiintoisia ohjelmia mitä history mainostaa.

Kommentit

• Kiitos ehdotuksestasi, laitetaan toive eteenpäin. :-)
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitoksia paljon :-)
  • Laitettiin muistaakseni n. 3 v sitten myös 😉 Suomi taitaa olla vähän liian pieni markkina - alue joillekin kanaville . Enivei tääl toivottais edelleen Ci + crime & investigation kanavaa ja lisää uutiskanavia . Esim. MSNBC ja CNN USA . Uutiskanavat olis hyviä myös muunmaalaisille jotka piipahtaa Suomessa .
  • Kiitos Kaisalle H2-kanavan toiveesta. Itsekin olen kaivannut kyseistä kanavaa !!! Toivottavasti saadaan pian näkymään. Lisäksi olisi mukava saada lisää saksankielisiä kanavia - esim. Das Erste ... Suomessa kun ei liiemmälti ko. maan kanavia voi katsella.
  • Hei!

Saisiko H2 kanavan näkymään?

Paljon mielenkiintoista ohjelmaa.

• Hei Jussi!

Kiitos ideastasi, välitetään tämä eteenpäin.

Mukavaa joulun odotusta!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei,

Itsekin kaipailisin tuota H2 (History 2 ) kanavaa. Sieltä tulee mielenkiintoisia ohjelmia ja hyvää viihdettä.
  • Mitekäs se H2 lisääminen valintoihin sujuu? Voitte ihan kertoa mikä on aikataulu vai onko laisinkaan mahdollista.
  • Ei DNA:a tällanen kiinnosta, puhumattakaan DNA:n asiakaspalvelua. Tuskin asiasta lähtenyt yhtään mitään eteenpäin, niikuin ei mistään muustakaan kanavatoiveista. Ja tarkennettakoon että toiveissa saada katsottavaksi se H2 HD-kanava, siis se History HD:n sisarkanava ja myös HD-tasoisena.
  • Tervehdys DNA.

Onko mitään edistystä tapahtunut H2.n ja Crime+Investigationin suhteen? Ne olisivat todella kovaa lisä kanavapakettiin, jota tunnutaan vain heikennettävän kanavia poistamalla.

Jussi