DNA TV kaukosäädin

Mihin katosi iOS päivityksen yhteydessä kaukosäädin toiminto?

Kommentit

• Hei! Vanha kaukosäädin toiminto on vaihdettu muista palveluista tuttuun cast- ikoniin. Valitsee mihin laitteeseen haluat kuvan lähettää ja castaus käynnistyy automaattisesti. Tallenteen voi peilata esim. Chromecastin avulla. Kun avaat tallenteen ja klikkaat Katso, ilmestyy ruutuun cast -painike.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Eli joudunko siis ostamaan chromecast toistimen koska LG:n televisiossa ei ole chromecast ominaisuutta? Vai pitäisikö toimia ilman chromecastiä kun olen liittynyt samaan langattomaan verkkoon television kanssa?

• Näet DNA TV tuetut laitteet osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-tuetut-laitteet

Mediasoittimet

DNA TV suorat lähetykset ja tallenteet:
    Voit katsella DNA TV -sovelluksen suoria lähetyksiä tai tallenteita seuraavien laitteiden avulla:

Apple TV
    Chromecast (Käytössä tulee olla DNA TV 1.0.7 (iOS) tai DNA TV 1.1 (Android))
    Samsung SmartTV (Sovellus löytyy Samsung SmartTV:n sovelluskaupasta osassa vuoden 2012 tai uudemmissa tv-malleissa )

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei, ja sama juttu Androidilla uusimmassa DNA TV-versiossa. Mihin katosivat Chromecastin kaukosäädin-nappulat (+ 2min, - 2min, yms) , jotka edellisessä versiossa toimivat loistavasti ? Hankala käyttää tuollaista "liukusäädintä" . Luurilla katsottaessa näppäimet näkyvät ja toimivat mutta peilatessa Chromecastille eivät enää löydy ? Kuvanlaadussa ei moitittavaa. Käytössä Samsung S3 ja Android 4.3 ja vanhempi Chromecast laiteversio.

• Hei Dasugu! Olethan varmasti päivittänyt DNA TV sovelluksen uusimpaan versioon? Chromecastin kelauspainikkeet korjattiin takaisin juuri uusimmassa päivityksessä

DNA Iiro palveluneuvoja
  • juu Kiitos ilmoituksesta.. Nyt toimii "kelauspainikkeet" , toiminta on nopeutunut ja joskus aikaisemmin esiintytynyt "jumittaminen" jossain tallennuksien puolivälissä ei ole ainakaan vielä näkyillyt. Mikäköhän ihmeen väliversio mulla oli käytössä. Käyttöliittymä oli uudistunut siinäkin. Kuvanlaatu on moitteeton ainakin ilmaiskanavilla.

• Sama kysymys kuin alussa.. Miten tää kaukosäädin homma nykyään oikein toimii..? Ohjeet on tosi puuttelliset. Onko vielä olemassa joku erillinen kaukosäädin sivu minkä avata selaimelle ja miten askel askeleelta homma pitäis saada pelittämään?
  • Hei Jade!

Vanha DNA Welho Matka TV:n kaukosäädintoiminto on poistunut käytöstä. DNA TV:n kuvan siirtäminen mobiililaitteelta TV-ruudulle onnistuu jatkossa vain Chromecastin tai AppleTV:n avulla.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Miksi C-more ohjelmakirjastoa ei voi toistaa Chromecastilla (ultra käytössä)?

Toinen kysymys WP10 versiosta: eikö WP saa ohjelmakirjastoa ollenkaan?

T: Esa
  • Chromecast ei tue ohjelmakirjastossa käytettyä DRM ratkaisua ja ohjelmakirjastot eivät ikävä kyllä ole tuettuja DNA TV:n Windows phone sovelluksessa
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Miksi sitten C-More elokuvilla ja sarjoilla ei ole omia kanaviaan DNA TV -sovelluksessa?

Menee tämä juuri hankittu total -paketti vähän harakoille, jos elokuvakanavat ei näy mobiililaitteilla. Jos ja kun näin on niin voisitte kirjata tämän tulevia asiakkaita varten selkeästi kaupan C-Morea koskevaan osioon.
     Eli mobiilisovelluksella ja selaimella voitte katsoa vain urheilukanava 1 ja 2, Maxia ja junioria sekä ohjelmakirjastoa sekä kuukauden kanavaa. Ohjelmakirjastoa ette voi kuitenkaan katsoa Chromecastilla ettekä Windows Phonen sovelluksella!
    Näin vältytään turhilta pettymyksistä.

Ystävällisin terveisin,

Esa
  • moi,
    Eikö cmorea pysty dnatvsta katsomaan chromecastin kautta? Siis android luurilla.
  • Hei jj,

Tarkoitatko siis että haluat peilata Chromecastin kautta ohjelmakirjaston sisältöä?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Saako DNA tv sovellusta ladattua LG:n smart televisioon?

• Hei Jusu!

Omaa sovellusta ei ikävä kyllä ole. Katselu television kautta onnistuu DNA TV-hubin avulla tai esim. Chromecastilla. Lisätietoja tuetuista laitteista löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-dnatv#kayttoohje-ja-tuetut-laitteet.