DNA TV käyttötapa

Onko suuunnitelmissa kehittää DNA TV:tä siten että siitä tehtäisiin perhekohtainen nykyisen henkilökohtaisen sijaan.
Tarkoittaa sitä että sovelluksella voisi olla useampi käyttäjätunnus joilla olisi omat historia yms tiedot.
Nyt on hankalaa kun ukkelilla on omat lemppariohjelmat ja akkelilla omansa. Ja vieläpä osa on molemmilla samoja.
Tallennettujen ohjelmien katsomishistoria näyttää nykyisin yleensä "väärän" katsojan historian.
Vai luuletteko että perheeseen otettaisiin kaksi DNA TV laitetta ja maksettaisiin molemmista? EI IKINÄ!
Nyt koodarit töihin tai jos en ole huomannut niin kertokaa ihmeessä onko tuollainen malli jo olemassa!

Kommentit

• Hei!

Tällä hetkellä em. mahdollisuutta ei valitettavasti palvelusta löydy. Kiitoksia siis palautteestasi, välitämme tämän eteenpäin oikealle taholle!
    DNA Hanna palveluasiantuntija