DNA TV kellottaa liikaa

DNA TV kellottaa ärsyttävän paljon tallennettuja elokuvia katsottaessa. Oma verkko on kyllä riittävä, Netflix, Viaplay ja Arena toimivat hyvin. Laitteena iPad (Os 14.3).
onko jotain tehtävissä?
Juha Helkala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Juha,

Esiintyykö samaa ongelmaa kaikilla tallenteilla? Toistuuko sama ongelma jos katsot samaa tallennetta toisella laitteella?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei Hanna-Mari,
    valitettavasti ongelma on yleinen ei tallennekohtainen. Joskus se vain on niin usein toistuva, että ei viitsi katsoa lainkaan.
    tämä on ainoa laite minulla jota voin käyttää joten en voi sitä testata...laite on iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi).

t Juha
    Juha Helkala
  • Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen jonka kautta päästään tekemään tarvittaessa vikatikettiä ja tutkimaan tallenteita tarkemmin. Tavoitat vikapäivystyksemme maksuttomassa numerossa 0800 300 500.