dna tv

moi.
mökillä käytössä fläppäri jossa Windows 7 käyttis, selaimena ie 11
yritettiin katsoa formula harjoituksia,koska käytössä tuo dna tv myös.Mutta eipä onnistu,herjaa kolmannen osapuolen evästeistä,että pitää olla käytössä,no on piru vie,mut ei näy siltikään! Ei tätä ongelma aiempina vuosina ole ollut! eikö toimi enää verkkoselaimen kautta?

Kommentit

• Hei! Millä osoitteella katsot DNA TV :tä? Onhan osoite https://tv.dna.fi/ ? Kokeilitko tyhjentää selaimen historia- ja evästetiedot, onnistuuko sitten?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • IE 11 pitää osoitteena olla ​https://tv.dna.fi/html5​​​
    Jotain
  • moi.
    osoite on juuri tuo välimuistit,ym tyhjennetty ,evästeet sallittu,ei toimi alla oleva tulee joka kerta!
    DNA TV edellyttää että kolmansien osapuolien evästeet on sallittu selaimessa. Ole hyvä ja salli asetus:Internet-asetukset > Tietosuoja >Lisätiedot > Ohita automaattinen evästeiden käsittely
    ari
  • Voi olla että IE11 ei ole enää tuettu selain. Onko mahdollista jos asennat vaikka Firefoxin?
    Jotain
  • Yhteensopivat selaimet
    • Chrome
    • Firefox
    • IE 10
    • Safari
    Kannattaa siis asentaa joko Chrome tai Firefox, jos kaikki toiminnot eivät enää IE 11 :lla toimi.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Jollain koneilla pitää flash kieltää, ei muuten toimi. Jotain tekemistä näytönohjainten iän kanssa.
    Sami S
  • flashista ei kiinni,on tominnassa,ja viimevuonna katsottiin tällä kyseisellä koneella,hyvin toimi:) fläpä on muuten työkäyttöön tarkoitettu think pad tehokone,erittäin käyttökelpoinen edelleen,,että siitä ei kiinni jää!
    kokeilen chromea,katsotaan sitten!kiitos kaikille!
    ari
  • Flash pitää olla pois päältä. Tämä ratkaisi minulla tuon ongelman, kolmannen osapuolen.....
    Sami S