Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA TV kirjautuminen on NOLO vitsi :(

Siis ihan oikeasti, DNA, eikö tuohon TV-palvelun kirjautumiseen millään saa mitään järkeä? Perheenjäsenten kirjautumisten kanssa saa jatkuvasti tapella ja taistella ja omankin kanssa on pulaamista, jos jostain syystä sieltä tulee kirjautuneeksi ulos.

Onko niin vaikeaa tehdä dna tv -palvelulle oma kirjautumistunnus, jota sitten koko perhe voisi käyttää ihan simppelisti????????????? Joo entisenä it-ihmisenä tiedän, ei ole. Kyse on vaan tahdon puutteesta ja väkisin halutaan tehdä käyttäjien elämä vaikeaksi.

Nyt viimeisin, kun yritin kirjata miehen puhelimella sisään palveluun omilla tunnuksillani, saan vastaukseksi virhekoodin 503 (juu on uusi sovellus ja puhelinta sammuteltu ja heitetty volttia kerien kierteellä joka suuntaan). No eikun taas jumppaamaan kertakäyttökoodien kanssa ja lähettämään niitä sähköpostista toiseen.

Muutenkin dna tv:n käytettävyys kärsi suuresti uudistuksen myötä 🙁

*menee tutkimaan muita vastaavia palveluita vaihtoa varten*
Alkaa olla mitta täynnä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Myös tämä kirjautumisen moniportaisuus on VITSI!
    PW
  • Jep, koitin joku aika sitten vuokrata DNA tv kautta elokuvan. Ei onnistunut, koska olisi pitänyt tilata erikseen joku henkilökohtainen tunnus tms. normitunnuksilla ei siis onnistunut, joilla kirjaudun dna TV:hen. Koitin telia tv:n kautta ja onnistui samoin tein samoilla tunnuksilla millä muutenkin kirjaudutaan. Arvatkaapa kummasta puljusta vuokrasin sen elokuvan, siis kaksi elokuvaa..no telialta tietenkin.
    Iloinen maksaja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.