DNA TV kirjautuminen

Moi,  Dna Tv ei hyväksy kirjautumista vaikka tunnukset ja ss on oikea, monta päivää sama ongelma. Ja jos tillaa meilitse linkin niin meilissä sitä EI ole. Ihan toivotonta.

Kommentit

• Hei jkl!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan tarkastaa, että tilaus on varmasti kunnossa. Kiitos!

Tavoitat asiakaspalvelumme näppärästi myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Sinutkin on varmaan siirretty uuteen DNA TV:seen.
    JJJ
  • Jos on siirretty uuteen, niin meilissä on kertakäyttötunnus.
    PW
  • Luultavasti ei ole mitään sähköpostia saanut, koska muuten olisi tietoinen asiasta. Tuntuu olevan paljon ongelmia tässä siirtymisessä ja sen tiedottamisessa. Tai sitten on vanhat tiedot liian usealla käyttäjällä DNA:lla. Osa ainakin on ilmoittanut, että tiedot on oikein DNA:lla ja silti ei ole tullut siirrosta tietoa.

Tässä aloittajalla voi kyse olla muustakin tosin...