DNA TV kirjautumisongelma

Hei. En tunnu pääsevän kirjautumaan DNA TV palveluun. Kaksi kertaa olen päässyt sisään mutta 95% ajasta en pääse. Latausikoni pyörii mutta mitään ei tapahdu kun yritän kirjautua. Olen yrittänyt kirjautua sekä selaimella pöytäkoneella että puhelimella.

Yritin nauhoittaa yhden elokuvan ollessani kirjautuneena mutta siellä ei ollut mahdollisuutta nauhoittaa yhtäkään elokuvaa.

Kommentit

• Hei, DNA TV -palvelussa oli eilen illalla noin parin tunnin ajan vika, jolloin sisäänkirjautuminen ei onnistunut. Nyt kirjautuminen toimii taas normaalisti. Pahoittelut viasta aiheutuneesta haitasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei
    Nyt on viikon verran ollut ongelmana että aina kun katson tallennettuja tv-ohjelmia niin yhtäkkiä tulee ilmoitus että videota ei voi toistaa. Sen jälkeen pitää aina kelata ohjelman alkuun ja aloittaa uudestaan. Tällöin taas voi tulla heti ilmoitus että videota ei voi toistaa ja taas sama homma alusta. Mikä tämän aiheuttaa on jo turhauttavaa ja alkaa hermot mennä kun kerta toisensa jälkeen aloittaa tallenteen alusta.
  • Hei Aarre!

Ilmeisesti tämä ongelma koskee siis DNA TV:n kautta tehtyjä verkkotallennuksia? Millä laitteella käytettäessä ongelma ilmenee ja toistuuko se kaikkien tallenteiden kanssa?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ongelma ilmenee vain Dna Hubin kautta katsottaessa. Tänäänkin taas tekee samaa virheilmoitusta.
  • Vielä tarkennus että koskee tosiaan DNA TV:n kautta tehtyjä verkkotallennuksia joita katsotaan DNA TV Hubin kautta. Ongelma tulee yleensä aina kun kelaa esim. mainoksista eteenpäin ja yrittää jatkaa sen jälkeen katselua niin tulee tuo teksti Videota ei voi toistaa. On tosi turhauttavaa kun joutuu aina uudestaan aloittamaan alusta ja virheilmoitus voi taas toistua heti uudestaan.
  • DNA TV:n verkkotallenteiden kanssa on havaittu yleistä vikaa joka on parhaillaan korjauksessa. Pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian, pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä! Häiriötiedote löytyy sivuiltamme: https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=tukari1&id=2676.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Hei, DNA TV vain kellottaa. Onko laajempaa vikaa vai henkiökohtaista ongelmaa?
  • Hei! Tiedossamme on, että DNA TV:n suorat lähetykset eivät lähde pyörimään joissakin vanhemmissa Android-laitteissa, eli lähetys vain jää lataamaan.  Vikaa on todettu ainakin laitteissa, joissa on Android 4.4.2 asennettuna.

Onko kohdallasi kyse juurikin suorista lähetyksistä Androidilla, vai onko kyse jostain muusta laitteesta ja mahdollisesti myös tallenteista?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Taitaa olla juuri tuo mainitsemasi vika. PItääkö päivittää käyttöjärjestelmä vai korjaantuuko vika muutoin?
  • Vianselvitys ja korjaus on tuon osalta parhaillaan käynnissä ja pyrimme saamaan ongelman kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Juuri kaksi tuntia tätä selvitellyt, kun Android 4.4.2 toistin jää lataamaan vaan jatkuvasti. (Tallenteet toimii) Ja kun toimii suorat lähetykset Android 7 laitteella, niin ajattelin vian olevan laitteessa (eipä sitten olekkaan.)

No vauhtia korjaukseen, mökillä ei eilisestä ole TV:stä näy nyt maksukanavat, kun on tuon laitteen perässä ja puhelimella ei jaksa katsoa. Cromecasttikin on kotona 🙁
  • Loistavaa, kiitos 😀
  • Ei toimi vieläkään suorat lähetykset, tämä ilmeisesti on taas joku tulee kuntoon joskus jos tulee aikataulu. Kai se tarttee lähteä hakemaan TV-kortti kotoa 50 km päästä, että näkee viikonloppuna formulat 🙁

Ei toimi muuten vanhalla Samsung Android puhelimella 4.2.2 versio ja tällä ei sitten toimi C-morekaan enää, kun appia ei enää tueta, olen käyttänyt tätä Chromecastin "kaukosäätimenä", mutta nyt turha siihenkin elokuvien osalta uudistuksen jälkeen.
  • Samsung tabletilla kun valitsee DNA TV ohjelmasta kanavan, pyörii vaan ne neliöt ja lukee ladataan. Näin jo useamman päivän. Laitteen Android päivitys ajantasalla. Just testasin.
  • Näillä vanhoilla versioilla ei toimi vieläkään: Android 4.2.2 tai 4.4.2, mikä versio Ronilla on?

Sylettää tälläiset ongelmat, kun tulee yhtäkkiä eikä edes ohjelman päivityksen yhteydessä, vaan vanhakin lakkaa toimimasta ja DNA:lla noi korjaukset kestää parhaassa tapauksessa vuosia (kuten ylimääräiset tallennukset pilveen), vissiin mitään mielenkiintoa ole saada hommaa toimimaankaan, kun koskee vaan osaa asiakkaita. Tosin kohta on niin paljon ongelmia, että kaikilla laitteilla on joku ongelma aina päällä...

Uudempiakaan laitteita viitsi ostaa, kun jotain häikkää niissäkin aina on.
  • Android versio 4.4.2.
  • Hei, ongelmaa ei ole saatu vieläkään korjattua?
  • Tiedossamme on, että DNA TV:n suorat lähetykset eivät lähde pyörimään joissakin vanhemmissa Android-laitteissa. Vikaa on todettu ainakin laitteissa, joissa on Android 4.4.2 ja 4.4.4 asennettuna. Vianselvitys ja sen korjaus ovat käynnissä, mutta valitettavasti emme pysty antamaan aikataulua korjaukselle. Pahoittelut viasta aiheutuvasta haitasta.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei,
    Sama vika minullakin jo ainakin viikon. Onko yhtään arviota miloin vika saadaan kuntoon?  Olen lähdössä viikon päästä Lappiin, reissussa tälle palvelulle on käyttöä.

• Tuleeko korjausta?
  • Android 4.4.2 ja 4.4.4. versioita koskeva ongelma pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti kuntoon. Korjausaikataulu on vielä avoin.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • hyvitätte varmaan dna tv:n kk maksut vähintäänkin toimimattomalta ajalta?
  • Onko tuohon aikaisemmin mainittua tallenteiden pätkimiseen tulossa ratkaisua? Eli videota ei voi toistaa ilmoitus tulee toistuvasti varsinkin silloin kun kelaa esim. Mainoksien ohi... yllä oleva linkki ilmoittaa että asia on kunnossa ja jos jatkuu tarkista päivitykset. Tehty. Silti ongelmaa.
  • Kyllä tuo ongelma on meikäläisenkin laitteessa vielä. Korjaus nyt ja pikaisesti. Tämä hubi tuntuu olevan aika ala arvoinen.
  • Hei!

Hyvityksiä voidaan katsoa asiakaspalvelumme kautta kun vika on saatu korjattua kuntoon.

Viestiketjussa aiemmin mainittu vika koskien tallenteiden pätkimistä on tosiaan saatu korjattua kuntoon. Mikäli ongelmia vielä esiintyy niin näistä kannattaa olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme jossa tuota päästään tutkimaan tarkemmin teknisen tukemme kanssa.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Iphone 7 uusimmalla ios päivityksellä ei enää dna tv toimi oikein. Kuva nykii kuva kerrallaan eteenpäin
  • Hei Juha! Kyseessä on tiedossa oleva vika iOS 11.3. ja 11.4. versioilla ja vika koskettaa vain suoria lähetyksiä, korjaus on tulossa seuraavassa ohjelmistopäivityksessä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Sain maanantaina dna hubin ja yritin samana iltana monta tuntia päästä kirjautumaan dna tv:seen sillä mutta ei onnistunut vaikka palautin tehdasasetukset ja suljin laitteen ja koitin kaikkea mahdollista. Valitti vain väärää pin koodia vaikka laitoin koodin ihan oikein. Mitä teen?
  • Milla: Mistä hubin sait? Jos DNA:lta, soita asiakaspalveluun.
  • Dna:lta ja kai se pitää ois vaan kiva jos netistä löytys ohjeita tälläsiin tilanteisiin..
  • Moi Milla!

Joko Hubin DNA TV:seen kirjautuminen onnistui? DNA TV Hubin tukisivun löydät täältä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja

• Ei ole onnistunut, tarviiko dna tv:n kirjautumiseen sen jonkun kovalevyn hubiin?
  • DNA TV kirjautumista varten et tarvitse kovalevyä, DNA TV sovelluksella voi tehdä myös verkkotallenteita.

Olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan kirjautumista tarkemmin yhdessä.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Dna tv ei toimi nyt  myöskaan S9 Samsungilla jossa android 8 .. pariin kertaan asensin apin uudelleen mutta aina jää ladataan tilaan kun on klikannut jotain haluttua kanavaa.. hankaluuksia oli edes kirjautua ulos.. sen jälkeen ei kuitenkaan tullut appiin kirjaudu sisään palkkia vaikka kaikki kanavat olivat lukko tilassa.. poistin apin ja installoin sen uudelleen jonka jälkeen ihme kyllä olin automaattisesti sisäänkirjautunut, mutta edelleen jää - ladataan - tilaan..   Vanhemmalla huawei honor 7 toimii, jossa android 6..  Todella outoa..

Jari Kuparinen
  • Tyhjennä sen sovelluksen tiedot/välimuisti ja kokeile auttaako.
    JJJN
  • Ei mitään vaikutusta välimuistin tyhjäämisellä.. rullaa samaa -ladataan- .. toimi vielä muutama päivä sitten ongelmitta mutta ei enää.. kaikki muut ok.. ruutu, areena, katsomo, viki, eurosport player..

Jari Kuparinen
  • noh.. kännykän chrome selaimella tv.dna.fi kautta näkyy ok.. eli ongelma lienee tuo dna appi.. toivottavasti selvittävät onko joku bugi vs S9 vai mistä johtuu..
    Jari Kuparinen
  • Erikoisesti tuli nyt sulle ongelma, kun sovellukseenkaan ei ole kuukauteen tullut päivitystä. Nokia android 8 testasin ja toimi dna appi. en sen enempää osaa auttaa.
    JJJN