DNA TV-kortin hankinta?

Onko mahdollista hankkia DNA:lta pelkkää TV-korttia digitöllöön, jotta näkisi ilmaiset mutta kortin takana olevat HD-kanavat kaapeliverkossa, kuten Nelonen HD?

Mikä on halvin tapa saada tuo kortti käyttöön? Onnistuuko kertamaksulla?

En ole kiinnostunut kanavapaketeista.

Kommentit

• Hei Paapaa!

Pelkkä DNA TV -liittymä sisältää katselukortin ja maksaa siis 3,50 e/kk (ilman tallennusominaisuutta). Tilaaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta https://kampanja3.dna.fi/dnatv/, soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroomme 0800 550 044 tai asioimalla lähimmässä DNA Kaupassa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Eli ilman kk-maksua ei korttia voi DNA:lta saada?
  • Ja kylkiäisenä mukaan tulee DNA TV, tarvitsi sitä tai ei!
  • Hei Paapaa!

TV-kortti kuuluu nykyään tuohon DNA TV -tilaukseen, joten erikseen sitä ei ole mahdollista saada.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Kiinnostaa sama asia kuin aloittajaakin. Mitä tuolla 3,50 eur/kk sitten saa? Pelkän kortin jonka takana HD-kanavat vai sisältyykö jotain muutakin palvelua?
  • Hei Ani,

Kuukausimaksullisella kortilla näet kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan sekä HD-kanavat.
    DNA TV liittymään kuuluu lisäksi Videovuokraamo ja DNA TV sovellus.
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Kortilla 3,50 €/kk hintaan saa tällä hetkellä:

- Nelonen HD (vain kaapeli. Nykyään Digitan T2 verkossa vapaa kanava)
    - Fox HD (kaapeli, DNA TV apsin kautta HD striimi, mutta bittivirta huomattavasti alhaisempi ja varmaan 720p)
    - National Geographic HD (kaapeli, DNA TV apsin kautta HD striimi, mutta bittivirta huomattavasti alhaisempi ja varmaan 720p)
    - Kuukauden kanava

- DNA TV ominaisuus pelkkä katselu, ei tallennusta. Joko apsin kautta tai jollain yhteensopivalla DNA digiboksilla (Wbox 2/2S/3, Hubi)
    - DNA Vuokraamo (vuokraukset maksavat erikseen)
  • @Hande

- MTV3 HD (antennissa)

Mutta appin kautta ei kyllä saa mitään HD kuvaa, hubin kautta IPTV kanavista osa on sellaisia olevinaan.
  • MItä olen kokeillut apsi + iPad, niin FOX ja NG kanavien lähete on HD-laatua. Ei toki niin laadukasta kuin kyseisillä tv-kanavilla kaapelissa. Oisko jotain 2 Mbps 720p laatua.

NG kanavalogossa näkyy HD kun katsot striimiä. Samoin näkyi aikaisemmin Fox kanavalla logo Fox HD. Nythän se on muuttunut, niin että HD merkkiä ei logossa enää erikseen ole, vaikka kanava olisikin Fox HD.
  • @Hande
    Kokeilin Android-sovelluksella ja Chromecastilla peilata 55" näyttöön, mitään muuta HD:ta en huomannut National Geographic kuin logon 😀

Kuva oli kyllä antenninkin kautta paljon parempi NG:llä kuin Foxilla (appilla tai antennin kautta) Foxin kuva oli kauheaa roskaa läheltä katsottaessa ja testitys varsinkin todella epäselvä.

Totuutta en sitten tähän asiaan tiedä, oletin ettei sieltä appista tule HD kuvaa:
    https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-tv-sovellus-kehitysideat/

Tämähän selviää helposti, kun DNA:n EDUSTAJA TÄHÄN VASTAA?

• ok, muistankohan sittenkin väärin. Saatoin muistella Sub-kanavan kokeilua Katsomosta. Tällöin huomasin, että se näkyy sitä kautta HD:na.
  • vielä TV-kortista, se on kuukausimaksullinen, 3.50/kk?
    Voinko sen hankkia nyt olympialaisten ajaksi? eli yksi kk?
    -tietenkin joudun ostamaan kortin lukian, mutta itse korttikustannus olisi vain se 3.5 euroa?
  • Hei klasu!

DNA TV -liittymä joka sisältää siis tv-kortin on 3,50 €/kk ja mahdollista ottaa toistaiseksi voimassa olevana, joten voit pitää sitä esim. kuukauden käytössä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Ei ole järkeä maksaa tuota hintaa parin HD-kanavan takia. Lähes kaikki muut ilmaiset kanavat näkee jo HD-laatuisena. Neuvotelkaapa Nelonen mukaan normikaapeliin, niin saatte tyytyväisiä asiakkait. Älytöntä ostaa tuollainen DNA TV -palvelu vain yhden kanavan takia kun laittamalla hieman lisää saa vaikka Netflixin.
  • Voiko DNA TV korttia ILMAN TALLENNUSTA (3.5€/kk) ostaa suoraan Dna verkkokaupasta kun en sitä sieltä löydä?
  • Soita asikaspalveluun.
  • Minulla on DNA TV tallenuksella. Miten katson ohjelmia TV'ltä ? Olen luopunut digiboksista- minulla on TV kortti telkkarissa. Samalla kysyn miksi kuukauden kanavaa- ei näy ? TV ilmoittaa " ingen åtkomst ". maksukanavat näkyvät normaalisti
  • Hei Nina! Täsmentäisitkö mitä tarkoitat kysymykselläsi "Miten katson ohjelmia TV:ltä?", mitä ohjelmia siis tarkoitat? Maksukanavat näet tv-kortilla, totesitkin että ne näkyvät normaalisti. Jos tarkoitat esim. tallenteita joita olet asettanut, voit katsoa niitä DNA TV -sovelluksella tai selainversiolla https://tv.dna.fi/

Miltä kanavalta yrität katsoa Kuukauden kanavaa, oletko antenni- vai kaapeliverkossa?
    Kaapeliverkossa näet tämän kuukauden (helmikuu) Kuukauden kanavan, Nat Geo Wild HD -teräväpiirtokanavan kanavapaikalla 106.
    Antenniverkossa voit katsella Nat Geo Wild -kanavaa kanavapaikalla 48.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Tarkoitan siis DNA TV tallenteiden katsomista TV'stä Ipadin sijaan.

Kaapeliverkossa. TV ilmoittaa kuukauden kanavaksi kanavaa 98 , mutta nyt sain toimimaan kanavalla 106 -kiitos.
  • Tallenteita ei voi katsoa telkkarilla, ellei käytössäsi ole DNA Hubia tai ellei käytössäsi ole Chromecastia.
    Jos sinulla on Chromecast, voit peilata tallenteet DNA TV -sovelluksesta telkkariin.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • ok. harmi
  • Jos tietokoneessasi on TV Out liitäntä tai HDMI-liitäntä, voit niistä kytkeä HDMI-kaapelin telkkariin ja katso tallenteita sitä kautta TV-ruudulta.
    Tuo kanava 98 on vanha jäänne, joka ei ole kuukausiin toiminut.