Dna tv kortti ilman paketteja

Meillä on ollut dna tv kortti n 3,5 € /kk/ kpl
Lähinnä hd kanavien näkymisen takia. Nyt mtv3 hd poistuu ja ymmärtääkseni ylet ja muut hd kanavat näkyvät ilmankin. Mistä maksan jatkossa?

Kommentit

• No saat sillä hinnalla DNA TV:n kun olet vanha asiakas, kortti on sisältynyt siihen hintaan. Nyt uusilla antenniasiakkailla maksaa kortti erikseen 3,50e Digitalta ja mitäänhän et sillä tee jos ei ole maksukanavia. DNA TV maksaa jatkossa erikseen 3.50e/kk ja siihen ei sisälly korttia enää eli siitä maksat jos haluat.
  • Eli, koska emme käytä Dna tv:tä, vaan katselemme peruskanavia 2 sta tv:stä, niin molemmat kortit kannattaa pistää pois.
    Ne hankittiin ainoastaan teräväpiirtokanavien takia. Kiitos soittelen torstaina asiakaspalveluun ja katkaisen sopimuksen.
  • Mikähän sotku tämä on?
    https://www.dna.fi/tvkortti
    Tuolla tarjottiin jatkoa tilaukseen:
    "Käytössäsi olevan DNA TV-kortin maksuton katselujakso on päättymässä tai päättynyt. Jatkossa TV-kortin hinta on 3,50 €/kk ja sisältää nämä kanavat: Nelonen HD, FOX HD ja National Geographic HD "
    Ei hyväksynyt DNA TV tunnukseksi entistä sähköpostia, vaan piti käyttää toista. Kuitenkin muut tiedot olivat tilauslomakkeessa oikein. Tuleeko DNA:lta uusi kortti, jolla noita kanavia voi katsoa? Tuleeko tuosta nyt kaksi laskua, kun on kaksi tunnusta?
  • Olet ilmeisesti kaapeliasiakas?, antenniin on turha odottaa FOX HD ja National Geographic HD millään hinnalla. Nelonen on siinä ilmainen.

Tossahan ei voi tilata mitään vaan irtisanoa tilaus, verkkokaupan kautta menee sitten tilaus (linkistä), joten mitähän olet nyt oikeasti tilaillut? 😀
  • Mistä nyt MTV3HD nähtävissä, meillä asennettu 1/2 vuotta sitten antenni ja vahvistin suunnattuna DNA mastoon. Nyt kun palvelu siirtynyt Digitalle he eivät pystyneet kertomaan koska MTV3HD tule heillä jakeluun. Tarjoaako DNA talouteen nyt veloituksetta sateliittivastaanottimen siirtymäajaksi. Nyt ei mitään merkitystä maksukortilla (otettu vain MTV3HD:n näkymiseksi)
    En olisi antennia asennuttanut puoleksi vuodeksi jos näin toimitaan,
    Pitänee varmasti kirjallisesti reklamoida huomenna ja harkita kuluttaja-asiamiehen kautta hoitaakseen kuluista aiheutuneet korvaukset. En ole varmasti yksin tässä asiassa.
  • Arto, MTV3 HD voi katsoa Cmoren kautta suorana, tai sitten jonkun muun IPTV-operaattorin palvelun kautta (tuon satelliitin lisäksi). muuten ei nyt oikein onnistu antenniasiakkaalle.

Tuosta voit lukea tuosta VHF-antennin asennusmaksuista:
    https://www.sant.fi/uutiset.php?aid=15626&k=15601

Yhteenveto on näin:
    "Edellä kuvatuista syistä johtuen ennen 28.10. sovittuja VHF-asennuksia ei voida pitää asiakkaan harhaanjohtamisena. Asennusliikkeet ovat toimineet parhaan tietonsa, heille annettujen ohjeistusten ja lain vaatimusten mukaisesti."
  • Tarjoaako DNA cmore mtv3hd kanavan nyt tuolla samalla 3,50 euron pakettihinnalla ?

• Ekun se on suoratoistopalvelun kautta katsottavissa, mutta ei tosiaan 3.5e/kk hintaan, vaan paljon kalliimmalla, en ole katsonut mihin paketteihin halvimmillaan se sisältyy mutta totaliin ainakin 28/35e/kk :), eikä se näy antennin kautta.
  • DNA on tiedottanut muutoksesta kelvottomalla tavalla. Nimenomaan, että heiltä MTV3HD palvelun tilanneet eivät enää saa antenniverkossa mistään ko. palvelua.
    Kysehän ei ole silloin ollut edes mistään kanavapaketista.
  • Näkyykö LIV HD mitenkään kaapelissa?
  • Toki näkyy. Pitää vain olla Elisan- tai Telian kaapeliverkko.
  • Kiitos, tämän tiesinkin. Tarkoitin DNA kaapeliverkossa. Sorry huonosta kysymyksestä.
  • Ei näy DNA:n kaapeliverkossa! Ymmärsin kyllä kysymyksen oikein, mutta pieni sarkasmi iski päälle :-(
    Enkä sitten joskus, kun antenniverkon kaikki niput muuttuvat DVB-T2 verkoiksi, TV-yhtiöt siirtyvät HD-lähetyksiin ja SD-lähetykset loppuvat, myös DNA välittää ne verkkoonsa HD:nä.
  • T2 ei automaattisesti tarkoita HD lähetyksiä, vaan lähetykset ovat MPEG4 pakattuja ja silllä saadaan SD kanavia mahtumaan nykyistä enemmän yhteen kanavanippuun.
  • mie: Näinhän se on, mutta T2 mahdollistaa HD-siirtymän. Sitä varten sitä tilaa tarvitaan, kun nykyiset niput on täynnä (YLE nippuun mahtunee vielä jotain).
    Tuskin siirtymä tapahtuu tänä vuonna Koronasta johtuen.
  • Mihin tarvitsen dna TV:tä jos katson areenaa ja mtv3 ja ruutua niiden omien sovellusten kautta. En varmaan yhtään mihinkään... yritin edellisessä puhelussa saada palvelua katkaistuksi niin minulle sanottiin että ilman dna TV:tä en voi noita sovelluksia katsoa....ei voi pitää paikkaansa? Menen suoraan noihin, en dna TV kautta.
  • Totta, et tarvitse DNA TV:tä mihinkään tuossa tapauksessa. Vaikka käyttäisit noita hubilla, niin toimii siinäkin ilman maksua DNA:lle.
    (Ilman maksua TV kanavat (viritin/IPTV) ei sitten hubilla näy, mutta noi sovellukset kyllä toimii).

Muilla laitteilla ne sovellukset ei ole sitäkään vähää yhteydessä DNA:han.
  • Mainitsemasi sovellukset on ladattavissa Googlen ja Applen kaupoista luultavasti kaikille Android/AndroidTV ja Apple/AppleTV -laitteille, eikä niiden käyttö ole mitenkään riippuvainen DNA-TV:stä. DNA-TV:n puuttuminen vaikuttaa ainoastaan DNA-TV:n toimintaan! Jopa DNA:n Hubi toimii AndroidTV-boxina ja pyörittää mainitsemiasi sovelluksia ilman DNA-TV:tä.
  • Sori, meni ristiin JJJ:n kanssa.
  • Niin käy usein, kun ei tämä pöljä "foorumi" näytä kirjoitusaikana tulleita uusia viestejä.

Eikä edes pysty muokkaamaan omia viestejään jälkikäteen.
  • Kortin voi muuttaa ilmaiskortiksi. Tuolloin sillä näkee kaapelissa kuukaudenkanavan, mutta maksukanavia sillä ei näe.
    Minulla on 2 ilmaiskorttia ylläpitämässä parin laitteen linkitystä.
  • Palautin kortit vuoden vaihteessa muuton takia kun telkkarin katselu jäi vähemmälle. Nyt olisin tarvinnut uuden kortin eurosporttia varten. Kortin hinta nykyään DNA:lla 49e! Jäi ostamatta kortti ja eurosport.
  • Ei se kortti maksa 49 €. Tuo vaikuttaisi olevan kortinlukijan hinta.
    Taitaa kortin hinta olla DNA TV ilman tallennusta 3,53 €/kk ja tallennuksella 6,90 €/kk. Sitten tietenkin paketin hinta, missä on Eurosport.
  • Useaan kertaan aspasta asiaa kyselin ja kerroin, että mulla on jo kortinlukija ja tarvitsen vain sen muoviläpyskän ja 49€ sanoivat hinnaksi (normaalisti kuulemma 69€)
  • Onpa outoa!
    Tuon mukaan hinnat ovat kuten kerroin!
    Tilaa se DNA TV. Siihen kuuluu kortti,
  • Jos olet antenniverkossa, asia saattaa olla toisin. Silloin kannattanee tilata Discoveryltä Eurosport player suoratoistopalelu. Taitanee makaa n. 7 €/kk. Ei tarvita korttia eikä kortinlukijaa.
  • Varaus PW:n suositukseen. Eurosport player on poistunut Android TV:n Play-kaupasta. Ennen poistumista asennettu playeri toimii kyllä, mutta... Varsinkin Hubissa nykiminen on sietämätöntä, muissa laitteissa toiminta on parempaa. Androidin Play-kaupassa sovellus on tarjolla edelleenkin ja Android-laitteilla toimintakin on parempaa. Oikein hyvin toimii esim. Chromebox-tietokoneessa.
  • Hieman oudoksi muodostui kyllä taas asiakaskokemus. Mulla ei siis tällä hetkellä ole digiboksia, mutta netistä olisin katsellut eurosporttia.
    Ostin Cmore -paketin, mistä näkyy formulat. Jotta pystyin ostamaan tuon paketin, piti minun ostaa myös DNA Sport-mix paketti. DNA Sport-mix pakettiin kuuluu eurosportit, mutta en voi katsoa niitä netistä DNA-tv:stä, ellen joko hommaa sitä 49e tv-korttia tai osta lisäksi DNA mix4 pakettia, missä on myös eurosportit.
  • CMore-paketin voi ostaa CMorelta ja Eurosport-playerin Eurosportilta. Niin minä olen tehnyt. CMoren voi ostaa myös CMore+AntenniTV-yhdistelmänä, jolloin mukaan kuuluu kortti ja näkyvyys antennin kautta.
  • Halvemmaksi näköjään näyttäisi tulevan ostaa nettikäyttöön paketit suoraan eurosportilta ja cmorelta, taidanpa tehdä näin. Kiitokset vinkeistä!
  • kh: Oleko antenniverkossa?
    Kaapeliverkossa DNA TV:n voi liittä vaika MIX-paketin ja valita siihen Eurosportit.
    Kortin voi linkittää kortinlukijaan (CI+), jos se on sopiva TV:n kanssa ja TV on päivitetty.
    DNA TV:stä voi Eurosportteja katsoa netin kautta ilman korttia, kun tietokoneen liittää vaikka HDMI-kaapelilla TV:n.
  • Ostin tv-hubin ja vireittelin sitä siinä toivossa, että saisi Eurosport Playerin suoraan näkymään isompaan telkkariin ilman läppärin raahaamisen ja kytkemisen vaivaa. Edeltäneestä keskustelusta sain sen käsityksen, että sovellus olisi melko hiljattain poistunut Play-kaupasta. Porvoon DNA-kaupan myyjäkään ei maininnut asiasta mitään, kun kerroin, että käytän ES Playeriä. Onko kellään tietoa, onko sovellus palaamassa, tai onko muita keinoja saada ES Player näkymään langattomasti ja yksinkertaisesti?
  • Eurosport player poistui tosiaan Android TV -järjestelmän Play-kaupasta jossakin vaiheessa alkuvuodesta. Se ei sinänsä ole suuri murhe, sillä se toimi (ja toimii edelleen) Hubissa erittäin huonosti. Android-järjestelmän Play-kaupassa se edelleen on, joten sen saa toimimaan kaikissa mobiililaitteissa. Mitään hyvää keinoa langattomaan siirtoon Hubin kautta televisioon ei ole, sillä Chromecastaus Hubin kautta toimii myöskin huonosti. Erillinen Chromecast-mokkula taitaa olla halvin konsti castata kännystä, tabletista, iPadista, jne.