Dna tv kortti ilman paketteja

Meillä on ollut dna tv kortti n 3,5 € /kk/ kpl
Lähinnä hd kanavien näkymisen takia. Nyt mtv3 hd poistuu ja ymmärtääkseni ylet ja muut hd kanavat näkyvät ilmankin. Mistä maksan jatkossa?
Veikko Nieminen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • No saat sillä hinnalla DNA TV:n kun olet vanha asiakas, kortti on sisältynyt siihen hintaan. Nyt uusilla antenniasiakkailla maksaa kortti erikseen 3,50e Digitalta ja mitäänhän et sillä tee jos ei ole maksukanavia. DNA TV maksaa jatkossa erikseen 3.50e/kk ja siihen ei sisälly korttia enää eli siitä maksat jos haluat.
  JJJ
 • Eli, koska emme käytä Dna tv:tä, vaan katselemme peruskanavia 2 sta tv:stä, niin molemmat kortit kannattaa pistää pois.
  Ne hankittiin ainoastaan teräväpiirtokanavien takia. Kiitos soittelen torstaina asiakaspalveluun ja katkaisen sopimuksen.
  Veikko Nieminen
 • Mikähän sotku tämä on?
  https://www.dna.fi/tvkortti
  Tuolla tarjottiin jatkoa tilaukseen:
  "Käytössäsi olevan DNA TV-kortin maksuton katselujakso on päättymässä tai päättynyt. Jatkossa TV-kortin hinta on 3,50 €/kk ja sisältää nämä kanavat: Nelonen HD, FOX HD ja National Geographic HD "
  Ei hyväksynyt DNA TV tunnukseksi entistä sähköpostia, vaan piti käyttää toista. Kuitenkin muut tiedot olivat tilauslomakkeessa oikein. Tuleeko DNA:lta uusi kortti, jolla noita kanavia voi katsoa? Tuleeko tuosta nyt kaksi laskua, kun on kaksi tunnusta?
  Ourasi
 • Olet ilmeisesti kaapeliasiakas?, antenniin on turha odottaa FOX HD ja National Geographic HD millään hinnalla. Nelonen on siinä ilmainen.

  Tossahan ei voi tilata mitään vaan irtisanoa tilaus, verkkokaupan kautta menee sitten tilaus (linkistä), joten mitähän olet nyt oikeasti tilaillut? 😀
  JJJ
 • Mistä nyt MTV3HD nähtävissä, meillä asennettu 1/2 vuotta sitten antenni ja vahvistin suunnattuna DNA mastoon. Nyt kun palvelu siirtynyt Digitalle he eivät pystyneet kertomaan koska MTV3HD tule heillä jakeluun. Tarjoaako DNA talouteen nyt veloituksetta sateliittivastaanottimen siirtymäajaksi. Nyt ei mitään merkitystä maksukortilla (otettu vain MTV3HD:n näkymiseksi)
  En olisi antennia asennuttanut puoleksi vuodeksi jos näin toimitaan,
  Pitänee varmasti kirjallisesti reklamoida huomenna ja harkita kuluttaja-asiamiehen kautta hoitaakseen kuluista aiheutuneet korvaukset. En ole varmasti yksin tässä asiassa.
  Arto
 • Arto, MTV3 HD voi katsoa Cmoren kautta suorana, tai sitten jonkun muun IPTV-operaattorin palvelun kautta (tuon satelliitin lisäksi). muuten ei nyt oikein onnistu antenniasiakkaalle.

  Tuosta voit lukea tuosta VHF-antennin asennusmaksuista:
  https://www.sant.fi/uutiset.php?aid=15626&k=15601

  Yhteenveto on näin:
  "Edellä kuvatuista syistä johtuen ennen 28.10. sovittuja VHF-asennuksia ei voida pitää asiakkaan harhaanjohtamisena. Asennusliikkeet ovat toimineet parhaan tietonsa, heille annettujen ohjeistusten ja lain vaatimusten mukaisesti."
  JJJ
 • Tarjoaako DNA cmore mtv3hd kanavan nyt tuolla samalla 3,50 euron pakettihinnalla ?

  Arto
 • Ekun se on suoratoistopalvelun kautta katsottavissa, mutta ei tosiaan 3.5e/kk hintaan, vaan paljon kalliimmalla, en ole katsonut mihin paketteihin halvimmillaan se sisältyy mutta totaliin ainakin 28/35e/kk :), eikä se näy antennin kautta.
  JJJ
 • DNA on tiedottanut muutoksesta kelvottomalla tavalla. Nimenomaan, että heiltä MTV3HD palvelun tilanneet eivät enää saa antenniverkossa mistään ko. palvelua.
  Kysehän ei ole silloin ollut edes mistään kanavapaketista.
  Vesa Mäntymäki
 • Näkyykö LIV HD mitenkään kaapelissa?
  Seppo Helpiö
 • Toki näkyy. Pitää vain olla Elisan- tai Telian kaapeliverkko.
  PW
 • Kiitos, tämän tiesinkin. Tarkoitin DNA kaapeliverkossa. Sorry huonosta kysymyksestä.
  Seppo Helpiö
 • Ei näy DNA:n kaapeliverkossa! Ymmärsin kyllä kysymyksen oikein, mutta pieni sarkasmi iski päälle :-(
  Enkä sitten joskus, kun antenniverkon kaikki niput muuttuvat DVB-T2 verkoiksi, TV-yhtiöt siirtyvät HD-lähetyksiin ja SD-lähetykset loppuvat, myös DNA välittää ne verkkoonsa HD:nä.
  PW
 • T2 ei automaattisesti tarkoita HD lähetyksiä, vaan lähetykset ovat MPEG4 pakattuja ja silllä saadaan SD kanavia mahtumaan nykyistä enemmän yhteen kanavanippuun.
  mie
 • mie: Näinhän se on, mutta T2 mahdollistaa HD-siirtymän. Sitä varten sitä tilaa tarvitaan, kun nykyiset niput on täynnä (YLE nippuun mahtunee vielä jotain).
  Tuskin siirtymä tapahtuu tänä vuonna Koronasta johtuen.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.