Dna Tv kuvanlaatu iPadissa huonontunut

Mistä voi johtua että kuvan laatu iPad Air 2 on luvattoman huono - huonoa VHS-tasoa. Koskee useimpia vanhoja tallenteita, erityisesti Ylen kanavilta tulleita (Perilliset, Petos -nämä nyt ainakin koska niitä olen parhaillaan katsomassa). IPhonessa näkyvät hyvälaatuisena.

Kommentit

• Hei Minksu!

Ongelma ei siis koske kaikkia tallenteita? Onko sovelluksen uudelleen asentamisesta apua?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Selailin tallenteita ja jotkut näkyvät paremmin.  Tosiaan aika suttua on tuo kuvanlaatu...aikaisemmin kuvanlaatu on ollut erinomainen. Tekstikin näkyy suttuisena. Katselussa on ollut pieni tauko, en osaa sanoa tuliko tämä muutos iOS 11 ennen vai jälkeen.
    Uudelleen asennus ei auttanut, nettiyhteys on kunnossa, iPadissa riittävästi tilaa.

• Suoran lähetyksen kuvanlaatu on hyvä.

• Vielä yksi kuvakaappaus, tämä alku näkyi eilen ok, nyt surkeaa suttua.

• Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme jossa tuota voidaan tutkia tarkemmin myös teknisen tukemme toimesta.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Vähän huonosti tuli apua - yritettiin ehdottaa nettiyhteysongelmaa, vaikka se on testattu. Kahdella iPadilla näkyy huonosti, yhdellä iPhonella ja MacBookilla näkyy hyvin - kaikki samassa wlan-verkossa. Eli tuskin kahden iPadin verkkosovitin olisi mennyt yhtä aikaa rikki... No, ottivat lopulta vikailmoituksen vastaan. Jään odottamaan tapahtuuko mitään.
  • Huomasin nyt vasta saman ongelman iPadilla, kun kerrankin olisi aikaa katsoa tallenteita. Ei ole väliä kanavalla eikä sillä, onko tallenne uusi vai vanha, sarja vai leffa.

Mutta näyttää siltä, että nimen omaan kaikissa suosikiksi merkatuissa tallenteissa kuvan laatu on surkea. Jos ottaa "suosikkitähden" pois, se ei ongelmaa kuitenkaan enää jälkikäteen ratkaise.

Veikkaisin, että noin kuukauden sisään tämä muutos on tapahtunut. Olisi kiva saada tähän ratkaisu ja tallenteet katselukuntoon.
  • Olin itsekin huomaavinani tuon suosikkimerkknnän vaikutuksen. Asia on DNA:lla selvityksessä, tein tästä vikailmoituksen jo ennen joulua. Mutta kannattaa ainakin tuo suosikiksi merkitsemiseen jättää pois. Olen katsellut vanhoja tallenteita loman aikana ja ovat olleet ihan Ok, mutta ne eivät olleet merkitty suosikiksi.
  • Nyt kuva näyttää taas terävältä - toivottavasti pysyykin.
  • Kuva on terävä, paitsi suosikiksi merkityissä. Testasin tätä - katsoin ohjelman ja sen jälkeen merkitsin suosikiksi. Ensin kuva oli terävä ja suosikiksi merkitsemiseen jälkeen ihan surkea. Siskollani sama juttu. Onneksi olen käyttänyt vähän tuota suosikki-täppää. Surkean laatuinen suosikki näkyy muuten läppärin kautta Ok eli ongelma vain iPadissa ja iPhonessa.
  • No mutta nytpä huomasinkin - suosikitkin näkyy hyvin. Ei näkynyt vielä viikonloppuna. Soitin viime viikolla DNA:lle j kerroin tämän suosikki-jutun eli saivat siis korjattua. Hieno homma!
  • iPhonessa siis näkyy hyvin, ei iPadissa ainakaan mulla vielä.