DNA TV mobiili - uloskirjautuminen ei onnistu

Avasin DNA TV sovelluksen pienen tauon jälkeen (Android 8.1.0). Järjestelmä ei näyttänyt tallenteitani, joten ajattelin kokeilla kirjautua uudelleen. Uloskirjautuminen ei onnistu (valikosta "User Account" ja "Logout"). Olen tähän mennessä käynnistänyt uudelleen sekä sovelluksen että puhelimen. Olen myös poistanut sovelluksen puhelimelta ja ladannut sen uudelleen. Edelleenkään en ole onnistunut kirjautumaan järjestelmästä ulos (tai näkemään tallenteitani). Onnistuuko muilta?
Elsa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Elsa!

Itsellä ainakin uloskirjautuminen toimi normaalisti ja sovelluksen avaamisen yhteydessä tämä antoi kirjautumissivun. Kokeile vielä tyhjentää sovelluksen tiedot puhelimen asetuksien kautta.

Asetukset > Sovellukset > DNA TV > Tallennustila > Tyhjennä tiedot

Polku voi hieman vaihdella eri Android versioiden kesken