Dna TV mobiilisovelluksen ongelma

DNA Mobiilisovelluksessa ei tallenteita voi katsoa koko ruudun kokoisena Iphonella, ruudun kääntö ei tunnu vain toimivan. Lisäksi tämän jälkeen tallenteen katselusta näyttää olevan mahdotonta poistua. Onko muilla samoja kokemuksia / ratkaisuja tähän?
Jani

Kommentit

• Toimii ihan oikein minulla. Ios 15.7. Onko käytössä jo ios 16, en tiedä onko sovellus päivitetty siihen sopivaksi?
    Veikko
  • On IOS 16, tätä pohdin todennäköiseksi syyksi itsekin. Hyvä olisi jos löytyisi joku jolla olisi mahdollisuus kokeilla ennen ja jälkeen päivityksen…?
    Jani
  • Moikka, näytönkierron vika DNA TV sovelluksessa on tosiaan havaittu iOS 16 päivityksen jälkeen ja ongelmaa korjataan parhaillaan