dna tv: n katselu chromebookilla

kun katson uudella chromebookilla dna tv:llä nauhoitettuja filmejä, toisto on katkonaista ja ääni säröilee.
olen kokeillut googlen omaa film- sovellusta ja vlc- sovellusta
pekka575 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pekka! Tarkennatko hieman mitä nyt tarkoitat, onko sinulla siis jotain hyvin vanhoja offline -käytön tiedostoja vai yritätkö katsoa verkkotallenteita? Verkkotallenteiden pitäisi toimia ihan normaalisti Chrome selaimen kautta, itse Chromebook laitteena ei ole tuettujen laitteiden listalla
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • kyse on .rec- tarkentimella olevista ihan tuoreista filmeistä. nauhoitettu topfield- nauhurilla loka- marraskuussa tv:n ilmaiskanavilta.
    chromebookin 'play movies & tv' - sovellus toistaa katkonaisesti. samoin vlc- sovellus.

jos chromebook ei ole tuettujen listalla, laite on kuitenkin chrome- laite..
    ikäänkuin tarvittaisiin joku sovite ?

pekka575
  • En nyt ihan ymmärrä miten DNA TV -liittyy asiaan, jos olet käyttänyt Topfieldin digiboksia nauhoitukseen ja käytät Chromecastilla VLC sovellusta ohjelmien tiedostojen katseluun. Meiltä tulee tähän vain antenni- kaapeli-tv signaali ja jos ohjelmat näkyvät boksilla normaalisti niin ainakaan lähetyksen viasta ei ole kyse
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • kyse on .rec- tarkentimella olevista ihan tuoreista filmeistä. nauhoitettu topfield- nauhurilla loka- marraskuussa tv:n ilmaiskanavilta.
    chromebookin 'play movies & tv' - sovellus toistaa katkonaisesti. samoin vlc- sovellus.

jos chromebook ei ole tuettujen listalla, laite on kuitenkin chrome- laite..
    ikäänkuin tarvittaisiin joku sovite ?

pekka575