Dna tv ohjelmaopas

Meillä juuri hankittu uusin dna tv hubi. Mistä löydän ohjelmaoppaan,  joka näyttää koko loppupäivän tai esim seuraavan päivän ohjelmat? Keskinappulaa painamalla näkee vain pari seuraavaa ohjelmaa eikä alaspäin nappulaa painamalla tapahdu mitään, vaikka voisi olettaa, että siten näyttäisi myöhempiä ohjelmia. Valikosta en ohjelmaopasta löytänyt.
Ihmettelevä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.