DNA TV Ohjelmaopas

DNA TV:n ohjelmaoppaassa on tyhjiä aukkoja, joita ei saa tallennettua, esimerkkinä 28.5. pelattu Mestareiden liigan finaali.
Peli alkoi myöhässä, joten otin varmuuden vuoksi myös seuraavat ohjelmat tallennukseen. Jostakin syystä oppaassa on 1,5 tunnin tyhjä aukko Loton ja leffan välissä (23:00-00:30)
joten finaali jäi näkemättä. Sama ongelma on esim. Oscar -gaalassa, jonka jälkeen on ”ei lähetystä” -ohjelma, jota myöskään ei saa tallennettua.
Oscar -gaalan voi aina katsoa Areenasta, Mestareiden Liigaa ei.
Parantakaa tämä bugi, ettei ohjelma-ajan ylimeneviä ohjelmia jäisi näkemättä.

Kommentit

• Veikkaisin ettei ongelma liity ohjelmaoppaaseen itseensä, vaan lähetysoikeuksiin jotka kieltävät tallentamisen.
    Jussi
  • Ei sellaisia tallennusestoja ole vapailla kanavilla, kyllä se on tuo ohjelmaopas joka sekoilee. Joskus puuttuvat ohjelmat tulee, kun käynnistelee DNA TV:tä uudelleen ja tyhjentelee välimuistia ym. ärsyttävää turhaa touhua...
    Pena