DNA TV Ohjelmaopas

Moi!

Kun katson tietokoeeltani DNA TV:tä niin nykyisin ei Ohjelmaopas-sivulle tule näkyviin ohjelmatietoja (päivämäärät ja kellonajat vain näkyvät). Ongelma on ollut 1-2 viikkoa.
Sivua joutuu päivittämään (päivitä avoin sivu) useita kertoja ennenkuin ohjelmatiedot näkyvät. Aikasemmin tätä ongelmaa ei ollut.
Firefox selain on käytössä kuten aikaisemminkin eikä tietokoneeseen ole tehty mitään muutoksia.

T: Markku

Kommentit

• Näin näyttää olevan! Tuohon ei voi vaikuttaa FF:n 67-version mukana tullut hidas käynnistyvyys.
    PW
  • Koskakohan saatte antenni puolen ohjelma oppaaseen Dna TV hubissa sarjojen kausi/jakso ja osa tiedot ? Kaapelissahan ne on.
    Olli
  • Tähän ongelmaan ei taida syytä löytyä?

T: Markku

Markku
  • Ohjelmatiedot saa DNA TV:n selainversiossa avattua klikkaamalla ohjelman nimeä. Jos tiedot avautuvat hitaasti niin kannattaa kokeilla esim. valita seuraavan päivän tiedot ja palata sitten takaisin, tietojen pitäisi tämäm jälkeen ilmestyä heti.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä tiedän ton mutta kysyin miksi antenni puolen Dna TV hubissa ohjelmaoppaassa sarjan ohjelmatiedoissa ei ole sarjojen kausi/jakso ja osa tiedot ? Kaapelissahan ne on.
    Nehän on dataa eli tekstiä jostain sellaisenaan. Kaapelin ohjelmaoppaassa tulee toisella lailla koska niissä ne on .
    T Olli
    Olli