DNA TV ohjelmaopas

Moi!

Dna : tv ohjema oppaassa ei näy huomisen ohjelmat, mistähän johtuu?

Kommentit

• Moi! Dna tv opas ei näytä minulle huomisen opastai kuten Kärppien peliä Hifk iä vastaan, miksi.
  • Hei Ulla!

Mitään yleistä vikaa ei ole ollut tiedossa ohjelmaoppaan suhteen. Käytätkö DNA TV:tä sovelluksen kautta?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hei,

mikäs nyt neuvoksi, kun DNA TV-opas ei toimi? Käytän Firefoxia. Ei toimi myöskään Safarilla. Ongelma ollut jo toista vuorokautta.
  • Ongelma koskettaa siis vain verkkosivun http://tvopas.dna.fi/ opasta, muut ohjelmaoppaat suoraan laitteissa toimivat kuitenkin normaalisti
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Kyllä juuri näin.

• Sama kysymys. DNA ohjelmaopas ei ole toiminut muutamaan päivään. Kellon siirtojen jälkeen se toimi, mutta pinkki viiva oli aina puoli tuntia edellä, mikä sekin jo rassasi. Nyt koko opas ei toimi. Jälleen kerran. Melko usein tässä on ongelmia, ja aina kestää lähes viikon, että mitään korjausta tilanteeseen tapahtuu. Voin tietty käyttää muitakin ohjelmaoppaita, mutta kun on Mix-paketti, niin itse räätälöimäini DNA:n opas on ainoa, josta näkee kaiken kerralla.
  • Palveluneuvoja Iiro, kerro toki onko ongelmaan luvassa ratkaisu! Vaikenit kysyttyäsi tarkentavan kysymyksen ja sen jälkeen olet kovasti hiljaa.
    Toimiessaan DNA ohjelmaopas on kerrassaan mainio - juuri MIX asiakkaillenne.
  • @Raimo Kalliopuska,

DNA on taitava sössimään kaikki palvelunsa. Eli ei ole mikään poikkeus kaavassa. Korjausta saapii odotella loputtomiin. Parempi vaan totutella Telkku.com palveluun..
  • Hei!

DNA TV-oppaan ongelma on korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Hienoa, kiitos ilmoituksesta.
    Nyt minulla on siis perusteltu syy odottaa oppaan kuntoutusta. Tänään on 5.4., ihan jännittää kauanko kestää.
  • Löysin ohjelmaoppaan, jost näen miltä kanavalta, maksulliselta tulee Kärppien pelit. Se on Telsu. En ilmaiseksi katso kun on tv -kortti boxissa.
  • Mainiota - kiitos Ilkka -

DNA TV-opas näyttää toimivan. Tulikin kuntoon aika pian.
  • Kiitos tiedosta!
  • Vielä vaatii pientä viilausta. "Timeliner" on reilu 20 minuuttia edellä oikeaa aikaa. Käskekää koodarien laskea pixelit oikein (id="Timeliner").
  • Ohjelmaoppaissa eri tietoja!?  La 7.7.2018 Frii-kanavalla klo 22.55-01.20 esitettävä elokuva on "Metsästäjät". Se on näin ohjelmaoppaan (tvopas.dna.fi) mukaan. Mutta Hubin ja ohjelmaoppaan (tv.dna.fi) mukaan se olisi "State of Play", ohjelmatiedot ovat kuitenkin oikein (eli Metsästäjät-elokuvan).  Joskus on myös niin, että ohjelman nimi on oikein, mutta sen ohjelmatiedot väärin. Miksi näin?
  • Hei, missä on vika kun DNA:n toimittamassa ohjelmaoppaassa on ohjelamatiedot / aikataulu ok (kesäaika), mutta INFO-näppäimen kautta tuleva ohjelmatieto on talviajassa. Television asetuksissa aika on oikein.
  • Miksi tv ohjelmaoppaassa ( GUIDE ) ei näy ohjelmatietoja ??
    Kun tv,n yhdistää nettiin niin sit alkaa näkymään, mutta kun ei aina viitsis pitää nettiyhteyttä päällä.
    Ennen on näkynyt kyllä ihan taloyhtiön antennikaapelin kautta ohjelmatiedot.
    DNA kaapelitalous.
    Onko muillakin samaa ongelmaa.
  • Käyttääkö jaskakin kaapelissa antenniverkonviritintä? Moni on tänään ja eilen valittanut asiasta ja yhteinen tekijä näyttää olevan tuo että kaapeliverkon antennikanavista kyse.

Tänään näitä oli tuossa parikin viestiä ongelmasta, mutta DNA päätti ne poistaa. Lahdessa ja Oulussa ainakin ollut ongelmaa. Ilmeisesti ei ole mikään yleinenvika, kun DNA ei osaa mitään kommentoida asiaan, eikä ole vikatiedotettakaan.
    https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet
  • DNA:n varmaan kannattaisi lopetta antennivekon TV:n käyttäjien kaapeliverkkoon siirtymisen helpottaminen.
    Meillä Helsingissä näyttä 802 MHZ:n nipun kanavien signaalivoimakkuudet jonkin verran hyppivän edestakasin. Johtunee tuolla taajuusalueella lisääntyneestä mobilitarjonnasta.
    Tai sitten DNA:n tulisi siirää tarjonta TV-alueelle (pois mobiilialueelta).
  • Mulla on kyllä ihan kaapeliverkon kanavista kyse tuon ohjelmaoppaan kanssa, ei näy ohjelmatiedot.
    TV on siis viritetty oikein kaapeliverkkoon, olen ostanut tän uuden tv.n pari kk sitten ja alkuunn näkyi kaikki ok mutta nyt on tullut joku häiriö jo pari viikkoa sitten.

Nettiin kun yhdistää niin sit näkyy kaikki normaalisti ohjelmaoppaassa tiedot.

• Tulevatko kanavat n. 2 vkoa vanhan hubin virittimen kautta?
  • Kristallipalloni on korjattavana, joten voisitko kertoa millaisten verkkojen kautta TV:tä ja nettiä käytät ja mitä muita laitteita sinulla on TV:n lisäksi ja miten olet ne kytkenyt.
  • No kanavat on viritetty suoraan tv vastaanottimella ( digikanavat ) dna kaapeliverkosta.
    Jätä se kristallipallosi vaan sinne korjaamoon se on jo antiikkia :))
  • Onko sinulla kortinlukijaa ja maksukanavia? Uusi TV-kortti näyttää aikansa kaikkki kanavat.
    Kannattaa myös katsoa, että kortilukija on oikein päin TV:ssä ja että kortti on siinä oikein päin.
    Tuntuu oudolta, että ethenet-kaapelin pitäisi olla kytketty TV:stä reitittimeen, ennenkuin ohjelmaopas näkyy.
    Jätetään se kristallipallo huoltoon :))
  • Jos sinulla on antennirasiassa DNA:n kahtiajako, irroita se ja kytke TV suoraan antennirasiaan. Jos nyt ohjelmaopas toimii, niin DNA:n kahtiajako on viallinen.
  • Ratkesi ongelma; tv piti palauttaa tehdasasetuksille ja kaikki säätää alusta uudelleen.
    Hiukan jo mietin tuota aiemmin mutta en olis viitsiny kun siin on ylimääräistä puuhaa.
    NO meni tuo aika nopeesti nyt vaan virittelen kuvasäädöt yms uudestaan :))

Tehdasasetuksien palautus on varminta tehdä aina ohjelmistopäivityksen jälkeen sanottiin Sony neuvonnasta. ( kerrankin tuli nopeasti ohjeet ja oli asiallinen tytteli )

Kiitti kommenteista vaikka ei niistä mitään apua ollut :DD ( vitsivitsi )
  • Hyvä että ongelma ratkesi.
    Yleensä kaikkien laitteiden päivityksen jälkeen laite pitäisi laittaa tehdasasetuksille, että sinne ei jää mitään tuhaa roskaa.
  • Minulla on ollut DNA:n TV ja hubi reilut puolisen vuotta. Jotakuinkin on toiminut kuten pitääkin, mutta yksi asia ärsyttää jatkuvasti eikä edes ihan vähän.

Miksi ohjelmaoppaan pitää automaattisesti "scrollata" sivusuunnassa? Jos kanavalla on tyhjä paikka tai pitkä ohjelma, niin softa ilmeisesti jotenkin yrittää keskittää näkymää tai jotain? Tämä kuitenkin heittää välillä oppaan johonkin, mistä sitä sitten joutuu käsin taas säätämään, että näkee mitään järkevää seuraavilla tai edellisillä kanavilla.

Eikö tämän automaattisen siirron sivusuunnassa voisi lopettaa kokonaan? En näe ominaisuudessa mitään hyötyä.
  • Hei!
    Netin tvopas.dna.fi käyttöliittymä on nyt muuttunut huonoksi kännykällä. Onko vanha opas saatavissa jotenkin takaisin??
    Kellään muulla ei ollut niin kätevää opasta netissä aikaisemmin kuin tvopas.dna.fi oli eli näki kerralla kaikilta kanavilta mitä on tulossa (kuten telkkareiden oppaissa yleensä)!!!
  • JÄRKYTYS!
    Aiwan lloistava tvopas.dna.fi on totaaalisesti pilattu! Oli ainoa opas, josta ilman hiiren nylkyttämistä näki menneet, nykyiset ja tulevat ohjelmat kaikilta kanavilta yhdellä vilkaisulla. Ainoa opas-taulukko, minkä löysin, missä aika on vaaka-akselilla, niinkuin kuuluukin.
    Miksi ihmeessä matkia toisten huonoja sivuja, telsu, iltapulu, telkku, jne. samanlaisia geneerisiä ja yhtä huonoja sivuja, joita ei tule käytettyä siksi, kun jo television oma ohjelmaopas on parempi. Eikö dna:lla ymmärretty sivun arvoa?

Laittakaa edes vanha opas rinnalle, jotta käyttäjä voi valita, kumpaa haluaa katsoa. Please.
  • Juuri näin Kari, samaa mieltä!!!
  • Tv ohjelmatiedot eivät näy 04.10.2019
    Mistä johtuu
  • Onneksi löysin Apsin Cisana TV+FI ja asetuksissa kotisivuksi Timeline!!! Ei tarvi enää näitä kökköjä TV opas sivustoja!!
  • Onko ohjelmaoppaassa jokin yleinen ongelma? Sivu aukeaa, mutta ohjelmia ei näy. Myöskään info näppäimellä ei saa ohjelmista tietoja
    Anssi
  • Bäärä selain. Minulla ei Waterfox näytä ohjelmatietoja. Muut selaimet näyttävät.
    PW
  • Telsu.fi ja asetuksista => Vaakanäkymä, niin löytyy taas vastaava aikajana TV-ohjelmaopas.
    Vesa
  • Telsu rules, löytyy dark-modekin! Kiitti Vesa!
    Kari