DNA TV ohjelmaoppaan käynnistys hidastelee (Hubi)

On uusi DNA TV. Hubi käytössä. Ohjelmaoppaan käynnistys (guide) entistä hitaampaa. Napin painalluksesta vähintään 8 sekuntia ihan joka kerta ennenkuin ohjelmatiedot aukeaa. Saako nopeutettua, ennen kuin ärsyttää?

Ari Luoma Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Ari!

Tarkistathan ensin että sinulla on varmasti käytössä uusin hubin ja DNA TV:n versio, ohessa ohjeet.

DNA TV Hubin firmwaren uusimman version löydät seuraavasti: Paina kaukosäätimen koti nappia > valitse Asetukset > valitse Tietoja > valitse OTA System Upgrade > valitse Tarkista päivitykset.

DNA TV Hubin applikaatiopäivityksen uusimman version löydät seuraavasti: Avaa DNA TV sovellus > paina menu > DNA TV asetukset > Tarkista päivitykset.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • "Uuden dna tv":n hubisovelluksessa valikko on kyllä vähän erilainen, siis tuo jälkimmäinen.

Päivitysten tarkistus löytyy kohdasta: Menu, Asetukset, ASETUKSET, Palvelun tiedot, Tarkista päivitykset.
    Masa