Dna Tv ostokoodi

Miten pääsen kohtaan missä koodi laitetaan?
Kimmo Koskinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Mihin laitteeseen sitä yrität laittaa?
    Hubi kannattaa päivittää, jolloin ei tuota kysele, jos DNA on hoitanut homman oikein.
    PW
  • Hubiin koitan laittaa mutta herjaa väärä pin koodi?Miten pääsen kohtaan jossa koodi laitetaan?Hyppäsin varmaan yli asennusvaiheessa.
    Kimmo Koskinen
  • Hubinhan ei pitäisi tuota edes kysellä, siellä on varmaan jotain pielessä, kun väittää että on väärä pin koodi, kun ei sitä pitäisi pystyä itse edes laittamaan.
    Jotain
  • DNA:lta tullut vinkki on päivittää hubi, jos tuota kyselee. Mutta onko tuo jollain auttanut vai onko vika aina ollut kuitenkin että hubia ei ole rekisteröity oikein DNA:n päässä?
    JJJ
  • Hei Kimmo!

Jos DNA Hubin päivittäminen uusimpaan versioon ei korjaa tilannetta, olethan yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Aukesi tänään kun koitin.Hyvin pelittää!
    Kimmo Koskinen